Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Komplexní potápěčský kurz pro začátečníky se školou Enjoy diving

4,3 / 5 Enjoy diving Vrchotovy Janovice  (mapa) 26 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Dana

dobrý den.kde prosím probíhá kurz? děkuji.

Enjoy diving

Dobrý den,
Kurzy probíhají v Praze na Barrandově nebo v areálu Aquapalace Čestlice. Praktický výcvik pak probíhá na lomech v okolí Prahy.
Přeji hezký den
Jan Šafr

Susíková

Dobry den, vystaveny průkaz je pak neomezený casove? Brýle atd. take pujcujete? Nebo musím mít vlastní?
Dekuji
Susíková

Enjoy diving

Dobrý den, průkaz potápěče je platný na celém světě a nemá ani časové omezení. Z výstroje nepůjčujeme masku, ploutve + boty a šnorchl. Toto je tzv. ABC, tedy ta nejzákladněší výstroj, kterou by měl mít každý potápěč vlastní mj. i z hygienických důvodů. Pokud se rozhodnete zahájit svou potápěčskou kariéru u naší společnosti nekupujte si prosím žádné vybavení, na trhu jsou výrobky, které se dají považovat až za nebezpečné. V rámci teoretické přípravy pak zjistíte na co si dát pozor při výběru výstroje a jaké parametry by měla kvalitní výstroj splňovat.
Přeji hezký den
Jan Šafr

Dominika

Dobry den,su este ine nevyhnutne naklady spojene s kurzom okrem tych ktore uvadzate v popise? Kupa mezinárodního průkazu potápěče za 1650 Kč je podmienka ucasti na kurzu (ak chcem kurz absolvovat len zo zabavy a nechcem dalej potapat)?

Enjoy diving

Dobrý den, pokud se do nechcete potápění dále věnovat tak Vám doporučuji spíše zkušební ponor, jestliže po zkušebním ponoru budete chtít pokračovat v potápění, tak si u nás můžete udělat kurz. Pokud máte o tuto variantu zájem, tak mne prosím zavolejte na tel číslo 606 818 918.

Kristýna Buršíková

Dobrý den,
jak je to s potápěním v zimě? Kurz který momentálně nabízíte tak má platnost někdy do ledna, dá se to tedy nějak posunout nebo potápění ve volné vodě odpadá? Chtěla bych voucher jako dárek k Vánocům.

Děkuji za odpověď.

Enjoy diving

Dobrý den,
Platnost voucheru je do ledna, tím se rozumí, že musíte do tohoto termínu voucher uplatnit, tedy poslat kód voucheru na naší e-mailovou adresu. Zima je ideální období pro zahájení kurzu. V tomto období probíhá teoretická a bazénová příprava a až nám počasí dovolí, tak zahájíme praktický výcvik v přírodě. Na léto budete mít dokončený kurz. Potápění na na tzv. volné vodě je nedílnou součástí kurzu a nelze jej vynechat. Doporučuji tedy zakoupit voucher nyní, tento voucher uplatnit a již uplatněný voucher dát jako dárek k vánocům, obdarovaný nás pak může kdykoliv v průběhu roku 2018 telefonicky kontaktovat a pouze si dohodne termín zahájení kurzu. Děkuji a přeji hezký den. Jan Šafr

Lucie Moravcová

Dobrý den, do jaké hloubky se mohu po absolvování kurzu potápět a jaké označení certifikátu/průkazu budu mít?
 Děkuji

Enjoy diving

Dobrý den,
po ukončení kurzu se můžete potápět do hloubky 21m. Budete certifikován jako open water diver (OWD) a registrován v mezinárodní asociaci technického a nitroxového potápění (IANTD).
Přeji hezký den.
Jan Šafr

Ondřej Jaroš

Dobrý den,

jak dlouho trvá splnění celého kurzu? Je to na den? 3 dny? Týden?

 Díky!

Enjoy diving

Dobrý den, na Váš dotaz je velmi těžké odpovědět. Délka trvání kurzu je přímo závislá, na tom, jak rychle zvládnete nezbytné dovednosti, na počasí, neboť součástí výcviku jsou také ponory v přírodě a v neposlední řadě na vašem času, který jste schopen potápění věnovat. Obecně lze počítat cca 4 hod teoretická příprava, cca 4 hod bazénová příprava a cca 4 hod ponory na volné vodě, tyto časy však nelze považovat za závazné.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru