Nabídku Oblíbená Škola smyku s profesionály mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Oblíbená Škola smyku pod vedením profesionálních instruktorů

4,7 / 5 MAX CARS Training Dlouhá Lhota  (mapa) 883 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Artur Ludvig

Dobrý den, dá se škola smyku absolvovat (bude mít faktický přínos pro řidiče) ve voze vybaveném jízdními asistenty bez možnosti jejich vypnutí (ASR a ESP)? Nebo to v takovém voze nemá smysl?

MAX CARS Training

Ano kurz má cenu absolvovat s novým moderním vozem, který má asistenty, jako např. ABS, DTC, CST, ASR, ESP, které pouze POMOHOU řidiči krizi řešit, ale nevyřeší jí. Uvidíte sám na kurzu :)

Karel Snidal

Dd,
muzu prosim poslat ridicku s dodavkou pro 8 lidi? Potreboval bych to pro ridicku, ktera bude tento automobil ridit a vozit lidi. Nevadi tento typ vozu?

MAX CARS Training

Dobrý den, na tento typ kurzu zde v prodeji bereme vozidla do 3,5 t :)

Lucka

Dobrý den, přemýšlím že bych koupila manželovi jako dárek. Otázka ale zní: Jezdí ca 15 let a hodně a dobře. Nebude se nudit? (zejména na teoretické části)
Děkuji, Lucka

MAX CARS Training

Dobrý den, naše teoretická část opravdu není nudná viz. hodnocení https://www.slevomat.cz/akce/1183406-oblibena-skola-smyku-s-profesionaly#hodnoceni Jedná se o výklad instruktora za pomocí video projekce a aktivní diskuze všech účastníků.
Jedná se o teorii, která Vás má připravit na odpolední praktickou část, je tedy velmi důležité, aby na ní všichni účastníci byli…

Tereza

Dobrý den, při akci „pár za pár“ se oba účastníci kurzu ve vozidle pravidelně střídají, nebo je první polovinu praktické části ve vozidle jeden a následně druhý? Je možné, aby zrovna neřídící z dvojice seděl například na zadním sedadle v autě, nebo je nutné, aby čekal venku a vzdálil se, než druhý z dvojice „odjede“ danou část?
Děkuji!

MAX CARS Training

Dobrý den, oba účastníci odjezdí kurz stejně a plnohodnotně, stejně jako ti, co mají 1 vozidlo na 1 řidiče. Místa na kurzu jsou omezena dle počtu řidičů, ne vozidel… Samozřejmě pokud jsou dva aktivní řidiči na jedno vozidlo (Pár za Pár), tak jezdí po celou dobu společně ve voze, jen se u řízení prostřídávají dle pokynů instruktora. Nikdo nečeká venku :)

Martin

Dobrý den,
V případě varianty pár za pár se dělí 4,5 hodiny pro praktický výcvyk mezi oba účastníky?Děkuji …

Blanka

Dobry den,
Kdyz zakoupim voucher pro pritele a prijedeme s nim, zabavim tam dite? Miluje koukat na auta, je tam nekde moznost sledovat jizdy? Detske hriste super ( snad mate piskoviste a skluzavku) :-))).

MAX CARS Training

Dobrý den, vzhledem k tomu, že je akce platná do 31.3.2018, tedy přes zimu, a trvání akce je celý den, tak asi určitě trávit celý čas s dítětem na dětském hřišti nezvládnete. Navíc doprovod je u typu této akce povolen jen jeden, a to jako pasivní účastník do vozidla při odpoledních praktických jízdách. Z bezpečnostních důvodů není možné, aby nám při výcviku běhali lidé po areálu, natož děti. Tento typ akce je školení… Děkujeme za pochopení.

Zdeněk Chovančík

Dobrý den, uvažuji školu smyku koupit dceři, která má 1,5 roku řidičské oprávnění (odjeto cca 6 000 – 7 000 km). Myslím, že je to právě v této době vhodná investice – názor profesionálů?? Děkuji Vám.

MAX CARS Training

Dobrý den … TA NEJlepší … při práci s mladými řidiči jsou výsledky zlepšení a jistoty mnohem znatelnější, a to především z důvodu, že jejich případné špatné návyky jsou ještě „za čerstva“ podchyceny a dají se lépe přeučit než u někoho, kdo řídí 40 let …

gabriela Vohralikova

Dobrý večer, ráda bych zakoupila voucher, ale chci se nejprve zeptat, zda se tento kurz dá absolvovat v autě s řízením napravo, tedy Britským vozidlem, se kterým v Česku jezdíme. Předem děkuji za odpověď Gábina

MAX CARS Training

Dobrý den, určitě 😊 není v tom žádný problém.

Veronika

Dobrý den, píšete, že při koupi voucheru pro dvě osoby se jedná o jedno auto. Takže nelze koupit dvěma kamarádům, kdy každý pojede svým autem?

MAX CARS Training

Dobrý den.
Ne toto je varianta podmíněna a zvýhodněna pro 2 osoby, které výcvik absolvují v jednom voze a v jeden den. Pro 2 osoby, každou se svým vozem, je nutné zakoupit první variantu dvakrát.

Jirka

Dobrý den. Existuje nějaké připojištění pro případ poškození vozidla při výcviku?

MAX CARS Training

Určitě ano, zkuste se obrátit s dotazem na svou pojišťovnu.

Renáta

Dobrý den, pokud bychom chtěli školu smyku v půjčeném voze, kolik za zapůjčený vůz zaplatíme ? Děkuji

MAX CARS Training

Dobrý den, cena se odvyjí od požadovaného typu vozu k zapůjčení. Můžete se s konkrétním dotazem obrátit na info@maxcars.cz

L.Tomášek

Může s řidičem jet spolujezdec, který nebude řídit?

MAX CARS Training

Dobrý den, především z důvodu bezpečnostních podmínek a zákonných předpisů Akreditovaného centra bezpečné jízdy, doprovody jsou povoleny až na odpolední část, a to pouze 1 osoba jako spolujezdec do vozidla. Při teoretické části doprovod není povolen.

MAX CARS Training

Dobrý den, uvedené storno podmínky ze strany pořadatele akce jsou variantou možného kalamitního a vyjímečného stavu!!! Dle popisu v nabídce se jedná o storno z důvodu NESJÍZDNOSTI TRATĚ … Samozřejmě v areálu Polygonu ŠKOLY SMYKU jsou plochy simulující krizové povrchy silnic, jako tvrdě uježděný sníh, led, vodní sloupec ad. viz. nabídka … Příště lépe číst pozorněji :)

Veronika

Dobrý den,
v popisu je uvedeno, že praktická část probíhá ve vlastním autě klientů. Nemůže dojít k nějakému poškození pneumatik nebo k nějkému jinému technickému problému na autě?
Děkuji!

MAX CARS Training

Dobrý den. Pneumatiky se při výcviku opotřebovávají stejně jako při běžném provozu na silnici, k technické závadě na vozidle může dojít kdykoliv a kdekoliv, záleží spíše na technickém stavu daného vozidla…

L.Tomášek

Dobrý den, jaká je pravděpodobnost havárie nebo poškození vozu během výcviku?

Slevomat.cz

Dobrý den, pane Tomášku,

samozřejmě opatrnosti je třeba při řízení auta vždy. Zásadní je především lidský faktor a pravděpodobnost nehody v tomto případě skutečně odhadnout nelze. Škola smyku je však o tom naučit se případným nehodám předejít ;)

Přeji hezký den, Monika, Slevomat

Michaela

Dobry den
je mozne absolvovat kurzi v anglickem jazyce?
Predem dekuji za odpoved.

MAX CARS Training

Dobrý den, bohužel výklad pro skupiny v rámci kurzu pro veřejnost se konají pouze v českém jazyce. V případě požadavku o absolvování kurzu v anglickém jazyce, doporučujeme koupit individuální kurz viz. http://www.maxcars.cz/produkt/individualni-kurz-sportovni-jizdy-s-sef-instruktorem

LK

Dobrý den, potřeboval bych kurz na květen 2018. Je možné platnost voucheru prodloužit?

MAX CARS Training

Dobrý den, kontaktujte nás od pondělí do pátku v čase 9 – 16 hodin
na číslech 777 309 309 nebo 725 130 430
nebo emailem na info@maxcars.cz
 kancelar@maxcars.cz

Martin vesely

Dobry den po absolvovani skoly smyku se vraceji nejake body???

MAX CARS Training

U nabízeného kurzu na Slevomatu nikoliv. Pokud chcete „odmazat“ trestné body, můžete pokračovat zde na http://www.maxcars.cz/odpocty-bodu
S pozdravem

W

Dobrý den,
pokud se kurzu účastní 12 – 18 školených osob, kolik času stráví aktivně na polygonu jedna osoba z uváděných 4,5h? Předpokládám, že se postupně střídají na jednotlivých stanovištích, ale těchto stanovišť je méně, než řidičů…?
Předem děkuji za odpověď.

MAX CARS Training

Dobrý den, aktivně se praktických jízd účastní každý klient celých 4,5 hodiny, někdy i déle 😊

Martina

Dobrý den,
Rada bych voucher koupila jako dárek. Pokud vyberu víkend, který se nakonec nebude hodit, je možné termín změnit dodatečně?
 Dekuji

MAX CARS Training

Ano, termín lze měnit dle storno podmínek uvedených u popisu akce. Nicméně vouchery nejsou na konkrétní data konání akce, mají platnost do 31.3.2018, tedy včasně lze samozřejmě konkrétní datum změnit :)
Hezký den

Lenka

Dobrý den teoretická je i jízda a co vni vše je děkuji

MAX CARS Training

Dobrý den,

Jak akce probíhá:
Začátek v 8 hodin, sraz v 7.45 hod;
Teoretická část – 2 možnosti místa konání teoretické části 1. Školící místnost přímo na Polygonu MAX CARS – Dlouhá Lhota u Dobříše 2. Salonek restaurace Konírna – Hotel Panství 5* www.panstvi.cz Dlouhá Lhota u Dobříše (750 m od Polygonu MAX CARS)
Možnost oběda i lehkého občerstvení
Praktická část – Akreditované středisko bezpečné jízdy MAX CARS
Na stránkách MAX CARS najdete kompletní harmonogram akce.

Teoretická část (2,5 h)

V první části se dozvíte vše o aktivní a pasivní bezpečnosti, ve druhé pak více o technice a fyzice jízdy i přípravě na praktickou část kurzu. Zaměříte se také na psychologické aspekty zvládání smyků a jejich prevenci včetně jednání v krizových situacích. Teoretická část probíhá za výkladu instruktora, diskuze s klienty a projekce krátkých tematických videoukázek.

Praktická část (4,5 h)

Praktický výcvik se uskuteční na Polygonu vystaveném speciálně k nácviku všech situací, které vás mohou potkat. Najdete zde kluzné dráhy s vodními závlahami – rovina, zatáčka a kružnice, speciální povrch rocbinda, Aquaplaningovou vanu, Vodní stěny a mnoho dalšího

Co si také vyzkoušíte

regresivní brzdění v různých rychlostech do úplného zastavení
brzdění a zatáčení
přenášení váhy vozidla na dvoje a troje zatočení volantem
brždění na rozdílných površích
otočení se s vozidlem o 360°
vyhýbací manévr s brzděním a bez brzdění
zvládání vozidla v přetáčivém a nedotáčivém smyku
nácvik zvládnutí aquaplaningu

Nora

Dobrý den,
V úvodní části píšete, že praktická část trvá 4,5 h, v popisu níže ale pak uvádíte, že praktická část je 3,5h.

Která informace tedy platí?

 Děkuji

MAX CARS Training

Dobrý den, spravne je 4,5 hodiny, asi jedná se o překlep v prezentaci prodejce akce Děkujeme za upozornění, požádáme Slevomat, aby chybu opravili. S pozdravem MAX CARS

Hurry

Dobrý den, vzhledem k prodaným 870 voucherům (k této chvíli) a počtu 18 účastníků na kurz by mě zajímalo, jak jste takové množství lidí vůbec schopni „odbavit“? Už teď mate prodáno skoro 50 kurzů… a platnost voucheru do konce března… Díval jsem se na Vaše stránky a píšete tam cca 4 až 12 kurzů měsíčně, což mi už teď zdaleka nevychází… Děkuji.

MAX CARS Training

Vážený pane, nechte to na nás. 😊 děkujeme za Vaší starost.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru