Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Trvalá epilace vybraných částí těla: podpaží, lýtka nebo brazilka

4,0 / 5 Estetické studio Ronia Praha  (mapa) 167 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Jana

Dobrý den,
slyšela jsem, že laserová epilace se musí několikrát opakovat, aby byla trvalá – kolik je cca potřeba sezení dohromady a jaká je garance toho, že se chloupky opravdu nevrátí?

Estetické studio Ronia

Dobrý den, Jano, ano toto ošetření je nutné pravidelně opakovat pro dosažení zmírnění, až celkového odstranění chloupků. Ošetření vždy zanechá určitý výsledek, ten ale závisí na mnoha faktorech, jako pohlaví, věk, pokožka, ošetřovaná partie, barva a intenzita ochlupení a celkové fyziologické předpoklady ošetřovaného. Zároveň i počet potřebných opakování nelze bez předchozího ošetření určit. Pro začátek doporučujeme 3–5 opakování. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Kamila

Dobrý den,
koupila bych si voucher na 4 ošetření brazilka. Píšete ale, že platnost je do 15.4…znamená to platnost pro 1.návštěvu nebo musím do 15.4. stihnout všechny 4 ošetření? Nevím, zda je to reálné. děkuji

Estetické studio Ronia

Dobrý den, Kamilo, znamená to, že první návštěvu musíte stihnout do 15. dubna. Na dalších voucherech a ošetřeních je možné se následně domluvit, jak bude potřeba. Děkujeme za pochopení a těšíme se na Vaši návštěvu!

Lenka Sněhotova

Dobrý den,chtěla bych se zeptat jak dlouho trvá jedna procedura epilace podpaží a po jaké době se musí opakovat?jen mě zarazilo že uvádíte 10–15 min a opakovat za 2– 7 dni. Byla jsem u Vás a slečna mi proceduru dělala cca 2 min a objednala mě na další až za 14 dní.Tak se chci jen zeptat jak to je .Jinak vše v pořádku Děkuji za vysvětlení

Estetické studio Ronia

Dobrý den, Lenko, vše je v pořádku, jedná se o to, že udávané časy jsou pouze orientační. Některým zákazníkům stačí pár minut a někdo potřebuje času více, to se odvíjí i dle intenzity a plochy ochlupení. Rozestup mezi jednotlivými ošetřeními se může pohybovat až okolo 14 dnů. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Aneta Gregorová

Dobrý den, lze zakoupit 4× každou proceduru na jednu osobu? Některé vouchery to neumožňují a tady jsem se ničeho nedočetla. Děkuji mnohokrát

Slevomat.cz

Dobrý den, Aneto, je to možné :-) na tuto nabídku se nevztahují žádná omezení ohledně počtu kusů na osobu. Hezký den :-)

Jana

Dobrý den, po jak dlouhé době je nutné proceduru opakovat po první aplikaci?

Estetické studio Ronia

Dobrý den, Jano, mezi opakováními doporučujeme rozmezí 2–7 dnů. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Linda

Proc je problem s leky na ředění krve prosim?

Estetické studio Ronia

Dobrý den, Lindo, bohužel nedoporučujeme podstupovat tuto proceduru, pokud užíváte tyto léky. Děkujeme za pochopení.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru