
Termín
Platnost do 31. 12. 2017.
V ceně
Vietnamské Lau pro 2 až 4 osoby
- 1 litr vývaru z ryb, vepřového masa a zeleniny
- dary moře:
- krevety, 150 g
- hákao (dary moře v rýžovém těstíčku), 6 ks
- kalamáry, 150 g
- škeble, slávky, 120 g
- krab, 150 g
- rybí filátka, 250 g
- přílohy:
- tofu kostky, 250 g
- rýžové nudle, 200 g
- zelenina (špenát, směs salátů, asijské houby), 800 g
- rybí omáčka
- chilli omáčka
- sojová omáčka
Rezervace: pro jistotu proveďte předem na tel. 773 485 959.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 31. 12. 2017.
V ceně
Vietnamské Lau pro 4 až 8 osob
- 2× 1 litr vývaru z ryb, vepřového masa a zeleniny
- 2× dary moře:
- krevety, 150 g
- hákao (dary moře v rýžovém těstíčku), 6 ks
- kalamáry, 150 g
- škeble, slávky, 120 g
- krab, 150 g
- rybí filátka, 250 g
- 2× přílohy:
- tofu kostky, 250 g
- rýžové nudle, 200 g
- zelenina (špenát, směs salátů, asijské houby), 800 g
- rybí omáčka
- chilli omáčka
- sojová omáčka
Rezervace: pro jistotu proveďte předem na tel. 773 485 959.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Asi to ještě nevíte, ale pravda je, že jste mistrem vietnamské kuchyně!
Předveďte svůj talent a cit pro tradiční vietnamské pokrmy – žádný strach, v restauraci Mango vám připraví vše, co k vaření budete potřebovat. Na vás je jen sázet jednotlivé dary moře, zeleninu a tofu do horkého vývaru, který bude probublávat na plotýnce uprostřed vašeho stolu.
Natrénujte si správnou výslovnost speciality, kterou „budete podávat“: Lẩu hải sản [lou hai san], což v překladu znamená „horký hrnec“, a obklopte se přáteli, se kterými je radost lovit kalamáry za pomoci jídelních hůlek. Je totiž jasné, že tahle hostina nebude jen o jídle (i když to absolutně nemá chybu), ale především o zážitku. Vyhraďte si proto nejen místo v bříšku, ale i dost času.
Hot pot je typický pro jihovýchodní Asii, připravuje se ve speciálních hrncích s hlubším dnem (kde se vaří vývar) s širokými talířovitými okraji. Na nich jsou nachystané mořské plody, maso a zelenina, které si pak v hrnci ve vývaru sami vaříte. Celý set i s pokličkou na vývar je umístěný nad elektronickým ohřívačem, takže si rychlost i množství surovin regulujete sami. |
Jedna porce zasytí 2 až 4 osoby, v nabídce je ale i dvojitá porce pro větší partu.
