Termín
Platnost do 26. 9. 2017.
V ceně
- 1 dcl rakouského kvašeného vinného moštu Sturm (v Česku zvaný burčák)
- Vyrobeno z hroznů bílého vína z oblasti Burgenland
- Rezervace: v případě návštěvy plánované tentýž den zašlete do 14.00 h SMS zprávu na telefon 777 182 229. Na e‑mailu weinstube.plzen@seznam.cz jsou přijímány rezervace více dní předem.
- Nezapomeňte vždy nahlásit kód voucheru.
- Kvůli kvalitě a čerstvosti jsou termíny pro konzumaci a vyzvednutí burčáku následující: středa 6. 9., čtvrtek 7. 9. pondělí 25. 9. a úterý 26. 9. 2017 vždy od 19.00 hod.
Termín
Platnost do 26. 9. 2017.
V ceně
- 2 dcl rakouského kvašeného vinného moštu Sturm (v Česku zvaný burčák)
- Vyrobeno z hroznů bílého vína z oblasti Burgenland
- Rezervace: v případě návštěvy plánované tentýž den zašlete do 14.00 h SMS zprávu na telefon 777 182 229. Na e‑mailu weinstube.plzen@seznam.cz jsou přijímány rezervace více dní předem.
- Nezapomeňte vždy nahlásit kód voucheru.
- Kvůli kvalitě a čerstvosti jsou termíny pro konzumaci a vyzvednutí burčáku následující: středa 6. 9., čtvrtek 7. 9. pondělí 25. 9. a úterý 26. 9. 2017 vždy od 19.00 hod.
Termín
Platnost do 26. 9. 2017.
V ceně
- 1 l rakouského kvašeného vinného moštu Sturm (v Česku zvaný burčák)
- Vyrobeno z hroznů bílého vína z oblasti Burgenland
- Možnost odnosu s sebou
- Rezervace: v případě návštěvy plánované tentýž den zašlete do 14.00 h SMS zprávu na telefon 777 182 229. Na e‑mailu weinstube.plzen@seznam.cz jsou přijímány rezervace více dní předem.
- Nezapomeňte vždy nahlásit kód voucheru.
- Kvůli kvalitě a čerstvosti jsou termíny pro konzumaci a vyzvednutí burčáku následující: středa 6. 9., čtvrtek 7. 9. pondělí 25. 9. a úterý 26. 9. 2017 vždy od 19.00 hod.
Co šumí, to zachutnat umí. Prosecca za léto už bylo ale dost – nechte teď burčák perlit pro radost!
Podzim je pro vinaře svátkem: nejen kvůli vinobraní, kdy se úroda řádně oslaví a zapije. Víno už lze navíc i ochutnat – šťáva z hroznů je v procesu kvašení a plná zdraví prospěšných látek šumí v sudech. Vydejte se do vinárny Weinstube v Plzni ochutnat „burčák“ z Rakouska!
U sousedů mu ale říkají Sturm – podle slova bouře. Procesy kvašení v tomto stádiu dosahují svého vrcholu, vinný mošt obsahuje optimální poměr ještě neprokvašeného přírodního cukru a alkoholu, díky kvasinkám je ale i bohatý na vitamín B.
Tahle dobrota z vinné révy je ale ryze podzimní záležitostí, rozhodně tedy neváhejte a Sturm z rakouských hroznů oblasti Burgenland v Plzni ochutnejte. Aby byla zaručena jeho kvalita a čerstvost, dny pro konzumaci a vyzvednutí jsou vždy od 19 hod. v termínech:
- středa 6. 9.
- čtvrtek 7. 9.
- pondělí 25. 9.
- úterý 26. 9.
A pozor: s vínem v této podobě se ještě neťuká ani nepřipíjí na zdraví, takže správně po vinařsku: „Dobrou chuť!“