Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Permanentní make-up obočí pro svůdný pohled

4,1 / 5 Kosmetický salon 5 Element Brno  (mapa) 2 prodeje

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Zuzana Zahradníková

Slečna bez urážky moc zkušená není. Jen predkreslit oboci byla práce na hodinu. K tomu, že jsem světlý typ a nemá světlou barvu jsme se dostaly po hodině kdy jsem poslouchala věci typu: musíte být hodně dovážená, určitě to nebude příjemné apod.:) 13 stovek v háji.. ale než si nechat zkazit obličej..nabídka kompenzace nulová… asi nejhorší kosmetická zkušenost ever..Vlastně to není dotaz.. spíš stížnost.

Kosmetický salon 5 Element

Dobrý den slečno,
předkreslení obočí je jeden z nejdůležitějších úkonů při celém zákroku, proto je tomuto věnována maximální péče. To, že to trvalo dlouho bylo zapříčiněno tím, že jste se nedokázala přesně vyjádřit a na několikrát se tvar opravoval až jste byla s jeho podobou spokojena. To, jak uvádíte, že nemáme světlou barvu není pravda. Kosmetička namíchala barvu vhodnou k vašemu typu a Vám se barva zdála tmavá. Barva v kelímku je vždy jiná než ta výsledná. To jste si už nechtěla nechat vysvětlit a odešla jste. To, že jste poslouchala řeči typu jak musíte být odvážná apod. je také zcela zkreslené. Pouze na Váš dotaz, zda to bude bolet Vám bylo sděleno, že určitě to není nic příjemného, určitá bolest to je a každý ji vnímáme trochu jinak. Salon 5.element

Petra

Dobrý den, jde o metodu vláskování? Děkuji za informace. Petra

Kosmetický salon 5 Element

Dobrý den, nejedná se o metodu vláskování, ale klasický permanent.
Salon 5.element

Julia

Dobrý den,
prosím Vás, jak je zkušená ta slečna nebo paní, co dělá permanentní make-up obočí? Máte nějaké reference? Bohužel na webu jsem nic nenašla.
Moc děkuji a přeji hezký den.

Kosmetický salon 5 Element

Dobrý den Julie,
slečna je zkušená, permanent provádí kvalitně, reference, které měla při poslední akci na Slevomatu byly dobré.
Salon 5.element

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru