Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Maca peruánská, červená i černá: rostlinka podporující touhu, plodnost i psychiku

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Kristýna Sedláčková

Děkuji za odpověď, nicméně bych ráda znala ještě odpověď na mou otázku – Můžete mi více přiblížit rozdíl mezi nimi prosím? Děkuji

Elixi.cz

Dobrý den paní Sedláčková, děkujeme za zájem o naše produkty.
Námi nabízené Maca prášky se liší především mírnými rozdíly v poměrech nutričních hodnot, jejichž přesné znění najdete na našem webu.
Ještě jednou děkujeme. S pozdravem Tým Elixi

Kristýna Sedláčková

Dobrý den, když jsem se snažila blíže zkoumat rozdíl mezi těmito 3 druhy Macy na nic jsem nepřišla (víceméně jsou účinky popsány stejné). Můžete mi více přiblížit rozdíl mezi nimi prosím? Jestli je některá hvodnější na podporu plodnosti a je rozdíl muž x žena v tom, kterou zvolit. Zaujal mě právě účinek na plodnost, účinek na sexuální chuť u ženy a vliv na paměť. Děkuji

Elixi.cz

Dobrý den paní Sedláčková, děkujeme Vám za dotaz. Je pravdou, že všechny druhy Macy mají blahodárné účinky na plodnost a sexualitu a to jak u žen, tak u mužů. Nicméně pokud Vás zaujal zejména účinek podpory plodnosti, doporučíme Vám právě červenou Macu, která je v tomto směru vyhlášená.
V případě jakýchkoliv dalších dotazů se na nás neváhejte obrátit. S pozdravem Tým Elixi

Eva Štajnrtová

Dobrý den, na Vašich stránkách nabízíte i Maca 200 g Bio Raw. Zde nabízená Maca tedy není BIO? Je v tom nějaký rozdíl, nebo je kvalita srovnatelná? Děkuji.

Elixi.cz

Dobrý den,
děkujeme Vám za dotaz.
Rozdíl mezi Maca zde nabízenou a Maca v BIO kvalitě, kterou nabízíme na našich stránkách je ten, že Maca v BIO kvalitě je pěstována za přísnějších podmínek a kvalita je tedy mírně vyšší.
V případě jakýchkoliv dalších dotazů se na nás neváhejte obrátit.
S pozdravem
Tým Elixi

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru