Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Hodina nebo dvě v oblacích: let horkovzdušným balónem ve dvou i ve skupince

4,8 / 5 GO balony Plav  (mapa) 132 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Storno podmínky
Benefity
Alena Maturová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat: Potřebovala bych koupit voucher – pro 2 osoby, s odletem z Českého ráje, ale dárek budu předávat až 27.4., takže bych ráda věděla jaký voucher koupit, kdy rezervovat a odkud se v Českém ráji vzlétá.

Promo Air

Dobrý den, voucher můžete zakoupit kdykoli, termíny vypisujeme cca měsíc předem tak, aby se plnily koše a nemuseli jsme rušit z důvodu nenaplnění koše (např. 2 ze 7mi). Z Českého ráje se odlétá z Mladějova, kde máme startovní louku. Je to ze samého centra ráje, po vzletu vidíte Humprecht, Kost, Mladějov, Trosky a pokud to letí na Turnov i Hrubou skálu. Děkuji za dotaz, Pavel, pilot

Dasa

Dobry den.Je v cene i pojisteni?

Promo Air

Dobrý den, dekuji za dotaz. Balon je součástí leteckého provozu, kdy každé letadlo musi byt ze zákona pojištěno pri škodě na majetku třetích osob a na zdraví pasažérů v kosi. Pojištění je tedy v ceně a je povinností každého velitele letadla pojistku předložit na vyžádání.

Jana

Dobrý den, je možné platit část ceny přes fakturu ?

Slevomat.cz

Dobrý den, nevím jistě, zda lze zaplatit fakturou část ceny nebo pouze celou objednávku. Fakturu vždy vydává přímo poskytovatel služby, proto se s dotazem, prosím obraťte přímo na něj. :-)
Další postup: Pokud potřebujete proforma fakturu pro svého zaměstnavatele, například pokud nakupujete přes FKSP, vytvořte objednávku na bankovní převod. Poté se na obraťte na daného poskytovatele slevy (například hotel či CK). Pošlete mu platební údaje, tedy číslo účtu, částku a variabilní symbol dané objednávky spolu s fakturačními údaji vaší firmy. Kontaktní údaje na poskytovatele najdete vždy u dané nabídky v sekci „Kde uplatnit“."

V případě platby přes proforma fakturu dojde k úpravě doby splatnosti, není tak třeba uhradit do 2 pracovních dní, jak standardně píšeme. Samozřejmě chápeme, že vyřizování proforma faktury může zabrat trochu času a proto vám na připsaní platby výjimečně počkáme týden. Hezký den, Tereza

Jiří Poupě

Dobrý den, mám dotaz, obdržel jsem Váš voucher k narozeninám. Chtěl bych ještě přikoupit jedno místo pro přítelkyni. Jak je nejlepší toto uskutečnit? Mám let economy.

Děkuji za zpětnou zprávu J. Poupě

Slevomat.cz

Dobrý den, Jiří, v tomto případě Vám doporučuji dokoupit jedno místo (voucher) po přítelkyni (stejné jako máte Vy) a následně zarezervovat oba vouchery na stejný datum a čas. :) Hezký den Jana

Martina

Dobrý den, chci se zeptat pokud si zakoupím let z Ostravy nebo Frýdku Místku je daná letová dráha nebo se proletíme třeba nad Beskydy? Děkuji za odpověď eM

Klára

Dobrý den, ráda bych se optala na některé z Vámi uvedených informací. Voucher bych ráda věnovala jako dárek, to pro mě znamená koupit ho co nejdřív, dokud je k prodeji. Dar ale budu předávat až 20.2., což je téměř měsíc od doby koupení, kdy se má termín rezervovat. Moc nerozumím tomu, že je tento voucher určen k vyčerpání v termínu 5. 2. – 31. 8. 2018, když termíny se teprve postupně doplňují, ale je nutností si rezervovat termín do měsíce od koupení. Myslím, že obdarovaný by rád využil termínů pozdějších, kdy už bude lepší počasí na let. Jak to tedy mám prosím zařídit? Musím se někam přihlásit a pak se 24 hodin předem nejméně odhlásit a takto to dělat pokaždé, abych dosáhla termínu na jaře či v létě? Díky za odpověď. Klára S.

Promo Air

Odpověď viz. níže.

Eva Sýkorová

Dobrý den.
Letate i nad Prahou?
Sýkorová

Slevomat.cz

Dobrý den, Evo, momentálně Prahu, nemáme zahrnutou v naší nabídce na odletová místa, můžeme se pokusit do budoucna zahrnout také. :-) Hezký den, David.

Hana Holcová

Prosím vás, jak jsou omezena nástupní místa při letu balonem-Ekonomy?Potřebuji 2lety z Jihlavy nebo Telče…Děkuji za odpověď. H.

Slevomat.cz

Dobrý den, Hani, při koupi varianty Economy jsou tato odletová místa: České Budějovice, Český Krumlov, Tábor, Brno, Uherské Hradiště, Hradec Králové.

Varianta Basic má tyto odletová místa: České Budějovice, Český Krumlov, Tábor, Miličín – Česká Sibiř, Konopiště, Karlštejn, Plzeň, Nepomuk – Zelená Hora, Bochov u Karlových Varů, Hradec Králové, Pardubice, Roudnice nad Labem, Český Ráj, Jihlava, Telč, Slavonice, Brno, Pálava, Uherské Hradiště, Olomouc, Kroměříž, Bouzov, Ostrava, Frýdek-Místek, Zlín.
Hezký den Jana

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru