Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Funkční kompresní návleky a ponožky Northman

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Stanislav Vlček

Dobrý den chtěla jsem se zeptat návleky prodáváte v páru nebo jednotlivě děkuji

Northman Outdoor

Dobrý den, prodej návleků se neliší od ponožek, tedy v páru. Přeji hezký den!

Lucie Zahradníková

Dobrý den, je možné koupit ponožky a kompresní návlek a dát zboží do jednoho balíčku, aby se ukaždé položky nemuselo platit poštovné.děkuji Zahradníková

Northman Outdoor

Dobrý den, ano toto je možné o bližší informaci jak toho docílit přímo na webu slevomat prosím kontaktujte přímo je. Díky!

Miroslav Vejrosta

To nebyl útok nýbrž dotaz. S tzv. rádoby českými výrobci jsem se bohužel potkal už víckrát. Tedy omluva, pokud to tak někdo bere.
Od výrobce bych tedy očekával odpověď dle uvedených dat a nikoliv, že si musím něco dohledat.
Ale nic ve zlém. Ptal jsem se právě proto, že mě návleky zaujaly.

Northman Outdoor

Také se omlouvám v případě užití nižšího stupně asertivity, každopádně chtěl poukázat na to, že nabízené produkty opravdu vyrábíme u nás, řekl bych že jsme v České republice jedni z největších a výroba není jen tom mávnout proutkem. Také souhlasím s obezřetností k marketingovým sdělením v kontextu nakupování. U nás nakoupíte českou kvalitu, nic více, ani méně. Pokud spokojeni nebudete, můžete do 14 dní odstoupit od smlouvy a produkt neporušený vrátit. To je myslím fér. Přeji hezký den a díky za dotaz!

Miroslav Vejrosta

Aniž bych se chtěl dotknout kvalit nabízeného. Nestihneme doplést znamená nestihneme dovézt z Číny ?
Zároveň je zarážející, že velikost udáváte v číslech a p. Franzovi radíte L-XL.
Liší se ty vaše velikosti taky obvodem na lýtku ?

Northman Outdoor

Dobrý den,
Aniž bych se chtěl dotknout kvalit dotazovaného, doplést znamená to co si představíte v případě doplétání ponožek.. tedy objednání materiálu, uvolnění místa ve výrobě, plus uvolnění technika pro instalaci stylu, napletení, šití, žehlení, kontrola kvality, balení a umístění do skladu. V případě že máte výrobně naplněno s naplánovanými termíny dodání k zákazníkům, je toto časově náročné a proto má odpověď níže. Pokud by jste si dohledal fakta před útokem, zjistil by jste že firma Northman Outdoor s.r.o. je výrobce ponožkového zboží, ne obchodní firma nákup/prodej. Co se dotazu k velikosti týče, máte pravdu v tom že na akci slevomatu jsou velikosti určeny pouze číslem, na stánkách máme toto doplněno o všeobecně užívaná písmena. Tedy L-XL značilo velikost 42–47. p. Franz se již nedotazoval a objednal správně, tedy nepřesné odpovědi s největší pravděpodobností porozuměl. A ano průměr v lýtkové části se liší napříč velikostmi.

Jiří Franz

Dobrý den, proč je velikost nohy i u návleků? Z ní nějak odhadnete velikost lýtka?

Northman Outdoor

Dobrý den, velikost lýtka u návleků je stejná jako u kompresní podkolenky. Rozdíl je jak v délce návleku, tak v jeho roztažnosti. Odhadovat toto podle velikosti nohy samozřejmě nelze, každý má jinou stavbu, nicméně lze říci že pokud máte svalnatější lýtko, či jste výškově 180cm a vyšší je pro Vás určen návlek L-XL.

Daniela

Dobrý den, budou ještě návleky Compress černé k dispozici ve vel. 36–41? Děkuji

Northman Outdoor

Dobrý den, pro tuto akci už bohužel s největší pravděpodobností nestihneme doplést. V případě změny budu informovat zde.
Přeji hezký den!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru