Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Jen 175 Kč za celodenní vstup do sportovního a relaxačního centra VIVA FITNESS v hodnotě 349 Kč. Posilovna, spinning i rozsáhlé wellness s vířivou vanou a bazénem. Kompletní služby se slevou 50 %.

4,3 / 5 VIVA FITNES České Budějovice  (mapa) 282 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Lucka

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, co všechno spadá do dané slevy? Mám na mysli to cvičení ve čtyřech klimatizovaných sálech. Moc děkuji.

Peta

dobry den, vztahuje se to i na squash?:-)

Olina

Dobrý den,
ještě jsem se chtěla zeptat jak je to se vstupem pro dítě,vím,že tam je tam dětský koutek,ale ten má 3 hodiny pauzu a pokud by se mnou dcera chtěla třeba do bazénu ?

Slevomat

Dobrý den, dcerka do bazénu určitě může. Na ostatní dotazy se budeme snažit odpovědi během dne, až zjistíme přesné informace nebo bude odpovídat přímo fitko. Zatím můžete užívat sluníčka. :)

Věrka

Dobrý den, chci se zeptat, jestli se sleva vztahuje i na soukromou výřivku? Děkuji za odpověď.

Tereza

Dobrý den, kolik prosím stojí vstup pro děti?

Eva

Chtěla jsem se zeptat, jestli se vztahuje i nějaká sleva na welness – př. masáže, lymfodrenáže atd. , nebo to už je v plné ceně?

Slevomat

Evo, na to už se bohužel sleva nevztahuje..:-(

VSLRA

Ty jo škoda, že není nějaká akce na měsíční vstupné do fitka. To bych hned bral! Snad se tu jednoho dne také objeví

Olí

Zdravím.. Pokud dobře chápu, tak ráno si můžu zajít do posilky a smočit se v bazénku, pak odejít a večer, když budu mít na to sílu, tak opět si jít protáhnout tělo do posilovny a opět se smočit v bazénku..? :-)

Slevomat

Přesně tak Olí, jen pro jistotu vždy, když budete odcházet a budete se chtít vrátit nahlašte to na recepci :)

Slevomat

Olino, máte to napsané v podmínkách: Vstup pro jednoho do sportovního a relaxačního areálu VIVA FITNES v obchodním centru IGY. Takže na vše co tam je.

Slevomat

Možná pro upřesnění: Sauna, vířivá vana i plavecký bazén. Čtyři klimatizované sály na cvičení, ochlazovací bazének i dětské hřiště s obsluhou zdarma. Kdyby to ještě nebylo nějak jasné, ptejte se.

Olina

Děkuji za odpověd,šlo mi právě o to upřesnění,vím,že tam je víc sálů,tak jsem si nebyla moc jistá. Ještě jsem se chtěla zeptat,zda by se mnou šla moje 3 dcera a v době přestávky v dětském koutky mohla se mnou třeba do bazénu.

Olina

Děkuji za odpověd,šlo mi právě o to upřesnění,vím,že tam je víc sálů,tak jsem si nebyla moc jistá. Ještě jsem se chtěla zeptat,zda by se mnou šla moje 3 dcera a v době přestávky v dětském koutky mohla se mnou třeba do bazénu.
Odpovědět

Olina

Chtěla bych se zeptat na co všechno přesně se voucher vztahuje.

Alena

Souhlasím s Lukášem! Super akce :)

Lukas

Vyborne! Slevomat konecne v Budejovicich a jeste takova perfektni akce! Beru v praci dovolenou a jdu se na cely den vyradit!

Slevomat

Lukáši, tak pak dejte vědět, jak se líbilo :-)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru