Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dvě lahodné pizzy různých velikostí z široké nabídky Pizzerie Vavřinec

4,3 / 5 Pizzerie Vavřinec Roudnice nad Labem  (mapa) 64 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Pavla Chudějová

Dala jsem si pizzu xxl a jednu z dražších, proto jsem to uvedla jako mínus… proč jít přes slevomat, když to není levnější. Navíc o krabici jsem nic nepsala, to vadilo jiným hodnotícím, tam už při placení problém nebyl a doplácela jsem jen ji. Příště si k Vám prostě zajdu „jen tak“.

Restaurace Pizzerie Vavřinec

Nevím kterou pizzu myslíte, ale například, Al Salmone XXL, běžná cena 195,–, při dvou 390,– na slevomatu 259,– s krabicemi 30,–, pořád úspora 100,–. Nicméně respektujeme názor zákazníka, takže se budeme těšit na Vaši návštěvu.

Pavla Chudějová

Jen chci doplnit odpověď k mému hodnocení, kam mi to nejde připsat… vyzkoušela jsem obě varianty – dovoz i návštěvu restaurace. Při dovozu byla pizza úplně studená, v pizzerii výborná, ale jak říkám, musela jsem doplatit tolik, že by mi to bez voucher vyšlo levněji.

Restaurace Pizzerie Vavřinec

Dobrý den, slevomat nastavuje ceny průměrně, takže když si dáte levnější pizzu z klasického jídeláku, tak se to asi moc nevyplatí, oproti třeba pizzám nejdražším, které vychazejí u slevomatu zhruba na polovic ceny. Co se týká krabic, ty jsme museli zpoplatnit, jelikož původně byla akce nastavena pouze na restauraci, ale díky velkému zájmu i o rozvoz, jsme chtěli zákazníkům vyhovět a proto se za krabice platí, jako standartně při jakékoliv objednávce mimo slevomat, navíc rozvoz je stále zdarma, oproti jiným restauracím které bud do určitých lokalit vůbec nejezdí nebo si je nechají zaplatit. Takže věřím, že se to zákazníkům určitě vyplatí.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru