Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Outdoorová únikovka Za tajemstvím krále Karla: stačí vám telefon a tým hráčů

3,0 / 5 Prague Outdoor Escape Games Za Tajemstvím krále Karla (mapa) 12 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Jana Strnadova

Je to podivné, že Slevomat maže hodnocení, když nejsou dobrá. Hodnocení této hry nebylo moc dobré. Ve hře byly chyby. Navíc je absolutně jedno, jestli si zvolíte variantu pro dvě, nebo více osob, protože stejně vždy jeden má mobil a musí číst ostatním. Nelze se připojit např. na více mobilů najednou. Hře jsme dali tři hvězdy. Mnohem více mne ale znepokojuje přístup Slevomatu.

Prague Outdoor Escape Games

Dobrý den. Důvod mazání neznám, ale jeden důvod tu být může. Chyby o kterých mluvíte byly způsobeny nejasností a průběžně na nich pracujeme. Vždy po nahlášení chyby se vše prověří a hru postupně updatujeme. Již pár dní po nahlášení není tedy hodnocení aktuální. Našich zákazníků si vážíme a pokud nahlásí chybu přímo nám, vždy jsme klientům dali jinou hru zcela zdarma a všichni ji rádi využili. Brzy navíc dojde k úplné změně her. Ani my nejsme neomylní a z chyb se učíme. Co se týče dvou různých cen, tak cena pro 3–6 osob je běžná cena. Akce pro 2 osoby je sleva pro páry. V drtivé většině indoorových her je tomu stejně.

Monika

Ráda bych se přidala k dotazu paní Jany. Z jakého důvodu nelze hodnocení k této „únikovce“ vůbec zobrazit ani vložit? Hru jsem absolvovala a ráda bych se o tuto zkušenost podělila dále.

Prague Outdoor Escape Games

Dobrý den. Jak jsem psal již dříve, tato služba není v naší kompetenci. Řeší ji slevomat.

Jana

Zajímalo by mne, proč u této nabídky nejsou hodnocení. Ještě včera zde hodnocení uživatelů této nabídky byla – i ode mne detailní. Má tedy pak smysl hodnocení psát, když je pak zrušíte?

Prague Outdoor Escape Games

Dobrý den. Možnost mazat hodnocení není v pravomoci provozovatelů akce. Tuto pravomoc má pouze Slevomat. O žádném mazání nevíme.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru