Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Časopis 100+1 historie, kompletní ročník 2017

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Petr

Proč tu nejsou také válečné časopisy( Válka Revue ,2 sv, 1sv, vojska zbraně atd

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za přízeň. Slevové akce na military magazíny na Slevomatu nenabízíme a ani neplánujeme. Děkujeme.

Iveta Svobodová

Dobrý den,

pokud si zakoupím voucher na časopisy z roku 2017, bude mi aktivováno automaticky předplatné pro aktuální ročník, nebo mi přijdou pouze objednané 2017?

Děkuji za odpověď,
Iveta Svobodová

Slevomat.cz

Dobrý den, Iveto, při zakoupení voucheru pro časopisy z roku 2017 Vám nebude automaticky aktivováno předplatné na rok 218. Tedy dostanete pouze časopisy z roku 2017. Hezký den Jana

Jan

Bude zde Tajemství vesmíru ? Nebo historická červená knihovna?

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za přízeň. Podobné akce v tuto chvíli neplánujeme. Děkujeme.

Petr

Odebírám spoustu vašich časopisů. Akorát ty starší výtisky nemám. Škoda že zde není TČM. To by bylo dobré(doplnil bych si svou knihovnu). Nebo taková živá historie 2014či 2013. Rád bych si to dokoupil ale vadí mi cena vašich starších časopisů. Tady na Slevomatu je to přijatelná cena. Prosím o odpověďˇspo­lečnost Extra Publishing

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. Uvedené starší výtisky máme k dispozici již v omezeném množství a proto výprodej již není možný. Děkujeme.

Jan

Bude zde i ročník 2016?

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za důvěru. Ročník 2016 v tuto chvíli neplánujeme. Děkujeme.

Juraj

Dobrý deň je možné zaslať aj na Slovensko?

Extra Publishing

Dobrý den, bohužel v rámci akce není možné zaslat na Slovensko. Děkujeme.

Evča D.

Dobry den, chci se zeptat, zda kdyz dnes voucher koupim a zaktivuji ho, jestli vsechny cisla prijdou do Vanoc. Dekuji :)

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za přízeň. V tuto chvíli nedokážeme stoprocentně říci, zda bude celá objednávka do Vánoc vyřízena. Určitě se vždy snažíme odeslat toho co nejvíce, ale záleží na mnoha okolnostech a také na rychlosti České pošty. Nelze s tím tedy počítat. Děkujeme.

Czechová

Dobrý den,
zaplatila jsem předplatné v pátek 24.11. a doposud mi na mail nepřišlo žádné potvrzení, ani voucher- co s tím?
dĚKUJI!

Slevomat.cz

Dobrý den, Czechová, na e-mail jsem Vám voucher poslala znovu, tak snad se tentokrát nikde neztratil. :-) Krásný den, Míša

Zdeněk Opletal

Dobrý den, když pošlu objednávku nyní. dostanu všechna čísla časopisu
vydaná v roce 2017?

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za důvěru. Ano, když zakoupíte v této akci obdržíte kompletní ročník 2017. Děkujeme.

Jarka

Dobrý den,
objednala jsem a zaplatila 100+1 historie…, balíček 2017 a voucher jsem uplatnila 13.11. Do dnešního dne 23.11. nemám ani jediný výtisk a ani žádné info. Ty časopisy jsem objednávala jako vánoční dárek. Obdržím je – a včas? Děkuji
 Jarka

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za důvěru. Kontaktujte nás prosím s číslem voucheru na email akce@epublishing.cz. Vaši objednávku překontrolujeme. Děkujeme.

tereza

Dobrý den,
děkuji za rychlou odpověď. A časopis historie revue, který jste nabízeli minulý rok, též neplánujete pro ročník 2018? Děkuji. TB

Extra Publishing

Dobrý den, tento magazín nevydává naše vydavatelství. Děkujeme.

tereza

Dobrý den,
budete nabízet také předplatné časopisu od č. 1/2018? Děkuji. TB.

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za důvěru. Takovou akci v tuto chvíli neplánujeme. Děkujeme.

Jacek

Jak mohu objednat casopis do Polska?

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za důvěru. Pokud chcete objednat časopisy do zahraničí, obraťte se prosím na email predplatne@epublishing.cz. Děkujeme.

Marie Petráková

Lze ještě objednat tuto nabídku a také aktualizovat i když je již po 20.9.2017.

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za důvěru. Akce je stále platná a je tedy možné objednat. Děkujeme.

Dagmar Minxová

Dobrý den, přišla mi zásilka pouze se čtyřmi časopisy, jsou to jarní čísla…to se bude posílat na etapy nebo se někdo spletl?? Děkuji.

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za důvěru. Objednávky jsou rozděleny do několika zásilek, aby nedošlo k přehlcení poštovní schránky. Děkujeme.

Amélie

Dobrý den,
chtěla bych koupit jako Vánoční dárek – je možné nastavit aby časopisy chodili až po Vánocích ?

 Děkuji

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za důvěru. Jedná se o ročník 2017. Pokud jej aktivujete ke konci jeho platnosti bude celý ročník doručen do 3–6 týdnů od aktivace. Děkujeme.

Karel Rous

Dobry den – bude jeste k dostani balicek se specialy?

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za přízeň. Ano, tuto variantu navýšíme a budete ji moci ještě objednat. Děkujeme.

Šárka Polehňová

Prosím nabízíte ročník 2017 ???? Takže staré časopisy ????

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za přízeň. Ano, jedná se o magazíny z roku 2017. Děkujeme.

Jan

Kdy bude Živá historie?

Slevomat.cz

Dobrý den, pane Jane, děkuji za Váš dotaz. Živá historie byla v nabídce před cca měsícem. Bohužel nevím, kdy se bude opět opakovat. Hezký den, Tereza.

Tereza Hromádková

Dobry den,

Odeslala jsem platbu ct-pa a stale mi neprisel kod voucheru na email. Je to zpusobeno víkendem?
Prosim odpoved na email terezahro@seznam.cz nejde mi zmebit kontaktní email-ta druhá schranka je uz nevyuzivana
Dekuji Hromadkova

Slevomat.cz

Dobrý den, ano, platba převodem obvykle trvá 2 – 3 pracovní dny a voucher posíláme obratem po obdržení platby. Pro jistotu jsem Vám voucher ale poslala znovu. :-) Zkontrolujte si případně také spam nebo hromadné emaily, je možné, že spadl tam. Svůj voucher si také můžete zobrazit po přihlášení do svého účtu na Slevomatu, po kliknutí na své jméno v pravém horním rohu zvolíte možnost „Mé nákupy.“ Hezký den, Tereza.

Kateřina Pivničková

Dobrý den,
ráda bych Vaše časopisy darovala jako vánoční dárek.
Nicméně budoucí obdarovaný bydlí se mnou v jednom domě. Ráda bych se zeptala, jestli časopisy zasíláte zabalené tak, aby nebylo vidět o co se jedná, nebo zda je posíláte v průhledné folii?
Děkuji za odpověď

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za důvěru. Magazíny většinou zasíláme v černé fólii, ale ne vždy je zcela neprůhledná. Poslední zásilka odchází navíc vždy ve fólii průhledné. Děkujeme.

Daniel

Dobrý den, domu mi prislo jen par cisel misto avizovanych 12ti? jak to funguje? dorazi i zbytek? Diky. Daniel

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za důvěru. Objednávku zasíláme postupně, aby nedošlo k přehlcení poštovní schránky. Určitě tedy dorazí i zbytek výtisků. :-) Přejeme krásný den.

Barbora Kuprová

Dobrý den,
když si nyní koupím voucher, ale objednávku udělám až v prosinci, čísla pro mě budou rezervována?
Děkuji Kuprová

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za dotaz. Pro splnění podmínek akce je vždy nutné dodržet platnost voucheru. Pokud registrace proběhne v rámci této lhůty, bude Váš ročník 100+1 historie pro rok 2017 samozřejmě rezervován.

Jiřina H.

Omlouvam se za spam, objednavala jsem pres aplikaci Slevomatu v mobilu a zde nebyl prolink. Ze stranek Slevomatu jiz odkaz na formular byl a fungoval. Preji hezky den.. :)

Jiřina H.

Dobry den, jaky elektronicky formular mate na mysli? Primo na strankach epublishing? Zjistila jsem ze tam neni nabidka 12× casopis, 4× special a 1× historicka knihovna (pouze 4× historicka knihovna coz chapu jako jinou nabidku). A take kam vkladat cislo voucheru, do poznamky? Neni zde primo pojmenovane policko pro cislo voucheru.. Dekuji moc za rady :)

Nikola Opáleníková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat za jak dlouho mi příjde zásilka, když je vše vyřízené. Objednávala jsem to 18.9. Děkuji moc za informaci :)

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za dotaz. Postupujeme přesně podle Podmínek objednávky: Aktivujete-li si předplatné do středy 20. 9. 2017 včetně, již ve čtvrtek 21. 9. 2017 Vám bude odeslána první zásilka z několika zásilek. Již vydané výtisky a bonusy obdržíte do 3 až 5 týdnů od registrace, zbylé výtisky budou chodit vždy v termínu vydání.
Dle kontroly databáze Vám byla první zásilka poslána ve čtvrtek 21. 9., tj. v pátek nebo dnes byste mohla obdržet první zásilku.

Veronika Mrázková

Dobrý den jak dlouho bude prosím nabídka vystavena? Předem děkuji, Mrázková

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za dotaz. Platnost akce vypřší vyprodáním dostupných výtisků.

Hana Ďurovcová

Dobrý den, nyní jsem zaplatila 169,–- Kč kartou, aniž bych byla dotázána na údaje, proto jsem nemohla dokončit objednávku, protože mi nebyl zaslán žádný kód. Co mám dělat ?

Slevomat.cz

Dobrý den, veškeré údaje včetně kódu voucher, prosím, vyplňte do online formuláře zde: http://www.epublishing.cz/1001-historie-rocnik-2017-na-slevomatu. Hezký den, Tereza.

Jana

Nechci předplatné pro sebe, ale ráda bych ho darovala – nechci ale voucher jako dárek. Jak mám postupovat? Po zaplacení a obdržení čísla voucheru se dostanu na formulář a tam vyplním ne údaje své, ale obdarovaného? Dokdy bude na Slevomatu tato akce platit, je nějak omezeno množství vydaných voucherů?

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za dotaz. Ano, v tomto případě prosíme o vyplnění doručovacích údajů na obdarovaného. Ze zkušenosti ale víme, že ne vždy se vyplatí dělat taková překvapení – lepší je obdarovaného dopředu o zásilkách informovat, aby je případně nevracel, protože si nic neobjednal. Akce není nijak limitována, platnost vypřší vyprodáním dostupných výtisků.

Jana

Super už jsem si to koupil. I ty omalovánky. A mohu se zeptat kdy bude 100+1 zahraniční zajímavost nebo zázraky medicíny?

Slevomat.cz

Dobrý den, Jane, mám radost, že Vás nabídka zaujala :) Musím se přiznat, že informace o dalších titulech nemám k dispozici, ale mohu doporučit sledování vydavatele – vlevo nahoře kliknete na „Extra Publishing“ a na další stránce pak vpravo nahoře „Upozornit na nabídky tohoto podniku“. Pak Vám bude chodit emailem, když budou v nabídce další tituly od Extra Publishing, abyste je nepropásl :) Přeji příjemné počtení! Lucka

Dagmar Kopejtkova

V objednávce na časopis Historie , vydání 2017 za 119,–Kč, jsme se dostala až k té části objednávky, kde jsem vyplnila, že chci platit převodem. Přitom jsem nikde nevyplňovala doručovací adresu. Když jsem se v internetu dívala zpět, už jsem se na svoji objednávku nedostala. Můžete mi prosím poradit jak postupovat?

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za objednávku. Doručovací adresu je potřeba vyplnit dle instukcí v sekci:

Jak objednat zboží:

Objednávky přes online formulář = kliknout zde: http://www.epublishing.cz/1001-historie-rocnik-2017-na-slevomatu
1. Vyplňte požadované údaje, zadejte doručovací adresu a jméno adresáta.
2. Kód voucheru zadejte do příslušného pole.
Aktivujete-li si předplatné do středy 20. 9. 2017 včetně, již ve čtvrtek 21. 9. 2017 Vám bude odeslána první zásilka z několika zásilek. Již vydané výtisky a bonusy obdržíte do 3 až 5 týdnů od registrace, zbylé výtisky budou chodit vždy v termínu vydání.

Milada Šrámková

Dobrý den, je možné ještè objednat časopis Zázraky medicíny? (akce Slevomat) Děkuji Šrámková

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem. Bohužel tato akce již skončila.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru