Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

59 Kč za DVA dětské 2hodinové vstupy na „Lanáčka“ do lanového centra. Dobrodružství a zábava pro vaše děti se slevou 51 %.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Jitka Musilová

Dobrý den, máme 2 děti, mladšímu synovi budou 3 roky v půlce června, ale většinou chce dělat to samé, co ten starší 6letý. Myslíte si, že už by tam také mohl, nebo to pro něj ještě není vhodné? Děkuji za odpověď.

J.Razskazov LC Pardubice

Pokud je šikovný a bude v doprovodu staršího bratra,který mu na začátku pomůže ,tak je to bez problémů.jsou tu i šikovné 2 leté děti,které lanáčkem bezpečně mnohokrát proběhly.

Hana Pisingerová

Dobrý den, mám 3 děti a ten nejmenší nemá ještě ani 2 roky. Je tam pro něj taky nějaká zábava (jako třeba hřiště), když ty starší budou lézt? Děkuji.

J.Razskazov LC Pardubice

Pro malé děti je k dispozici pískoviště,jako další atrakce houpačky lodičky a skákací hrad velká louka v oploceném areálu.

Janina

Dobrý den , chápu to dobře – voucher je tedy pro 2 děti ve věku 3 – 12 let na 2 hodiny , doprovod navíc nic neplatí – / nikam nepolezu/.Ve voucheru je zdarma i vstup na trampolínu?Děkuji za odpověď.

J.Razskazov LC Pardubice

vstup je možné využít pro dvě děti najednou,nebo dvakrát pro 1.dítě. Doprovod nic neplatí,nikam nemusí lézt.Trampoliny stejně jako další atrakce i konzumace v bufetu nejsou v ceně voucheru.

Monika

Už jsem platnost našla, je do 31.5.2012, nějak jsem to přehlídla, omlouuvám se.

J.Razskazov LC Pardubice

Je to tak platnost voucheru je do 31.5 2012,ve vyjímečných případech a po předchozí do hodě se mnou je možné platnost posunout.

Monika

Pokud kouím voucher teď, mphu ho bez problémů využít až v koncem května, kdy máme cestu do Pardubic? Děkuji

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru