Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Tři dny na poznávání krás Moravy pro dva

Hotel Fit Severní Morava (mapa) 36 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
FKSP
Kateřina Salamonová

Ještě jsem se chtěla zeptat, jak daleko je hotel od vlakového nádraží (nevím, kolik jich v přerově je, ale asi hlavního) a jak se lze z nádraží dostat k hotelu.

Slevomat.cz

Dobrý den, Kateřino. Podle map 2,4 km od vlakové stanice Přerov.

Kateřina Salamonová

Dobrý den, když si objednám dneska voucher a pošlu platbu, přijde mi kupón včas na páteční pobyt? Chceme jet tento víkend od pátku do neděle.

Slevomat.cz

Dobrý den, Kateřino. Určitě ano. Voucher odesíláme do tří pracovních dnů od zaslání platby. Pokud by do čtvrtka nedorazil, dejte vědět a něco s tím uděláme, ale určitě přijde :-)

Věra

Dobrý den, ráda bych věděla, zda jsou volné víkendové termíny v květnu a v červnu? Díky

Hotel FIT

Dobrý den, prosím kontaktujte recepci Hotelu Fit emailem – hotelfit@hotelfit.cz. Napište, o který termín máte zájem a dle obsazenosti hotelu Vám naše recepce obratem odepíše. Zcela jistě ale nějaké termíny v těchto měsících volné jsou. Těšíme se na Váš pobyt a děkujeme za dotaz.

Kijová Ivana

dobrý den,mám dotaz,pokud si zakoupím voucher pro dvě osoby a chtěla bych vzít i děti( 9 a 13 let),musím pro ně koupit další voucher nebo to pak nějak doplatit?předem děkuji Kijová

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Kijová, děkujeme za zájem. Máme to uvedeno přímo u nabídky: Pobyt s dětmi: do 6 let zdarma, do 12 let za 199 Kč vč. snídaně. Přistýlka za 500 Kč vč. snídaně.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru