Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Roční online kurz angličtiny pro všechny úrovně

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Jura

Dobrý den. Mám zájem o tento typ kurzu. Jsem po těžkém mozkovém infarktu s trvalými následky. V češtině ústně již vcelku komunikuji, horší je psaná forma. Mj. mi tzv. ´vyhořela´ novopaměť; tento typ výuky bych bral jako výzvu. Jaký je Váš názor?
O letních prázdninách zde mám pravidelně vnučky; s výukou bych proto začal 1. 9. tr. Mám vůli i chuť; určitý problém je, že hlava mě přinutí prospat cca 8+2 hopdiny. – Kdy proběhne rozřaďovací test? – Díky za Váš názor a odpovědi.
Zdravím. Jura :-)

Juliana

Dobry den, je certifikat v cene, nebo by si ho bylo potreba doplatit? Kdyz tak kolik. Dekuji.

tealearning.cz

dobrý den,
certifikát je v ceně

tealearning.cz

Dobrý den,
ano, slovník a vámi vytovřený obsah je dostupný i po uplynutí licence.

Lenka Hojdová

Dobrý den, po uplynutí ročního voucheru je možné nahlížet i nadále do databáze slovníku a čerpat si ze svých uložených poznámek.

tealearning.cz

Dobrý den, ano, slovník a vámi vytvořený obsah je dostupný i po uplynutí licence.

Kristýna

Dobrý den, když si zakoupím voucher, čím spustím začátek toho 1roku. Hodilo by se mi s angličtinou začít tak za 4 měsíce, ale akci máte teď…
Děkuji Kristýna

tealearning.cz

Dobrý den,
pokud si koupíte voucher a zašlete nám jej, tak my vám pošleme licenční kód, který můžete zadat kdykoliv v průběhu jednoho roku. A od zadání licenčního kódu teprve běží lhůta roční licence pro vaši výuku.
Snad to takto bude pochopitelné, Každopádně můžete začít klidně až za 4 měsíce.

Věra

Dobrý den, nikdy jsem se AJ neučila, ale stále mám snahu nějak začít. Mám pár let před důchodem a špatnou paměť. Má tento kurz pro mě nějaký význam? Odposlouchám výslovnost? S případnou občasnou konzultací s hodnými příbuznými? Děkuji i za zápornou, ale pravdivou odpověď.

tealearning.cz

Dobrý den,
to je moc těžká otázka, ale základ odpovědi jste si dala sama – máte snahu.
My samozřejmě nemáme žádný zázračný recept, který Vám angličtinu naleje do hlavy. Takový recept neexistuje a kdo jej nabízí, tak lže.
My Vám nabízíme všechno, co budete potřebovat k tomu, abyste se mohla učit slovíčka (výslovnost, jejich používání atd.), přehledně a srozumitelně vysvětlenou gramatiku (tak abyste pochopila vůbec základy angličtiny a způsob tvoření vět, otázek atd), potom běžné fráze – protože angličina je plná frází a pro běžnou komunikaci jsou důležité a nakonec také spoustu cvičení, abyste si mohla všechny nabyté vědomosti opakovat tak dlouho, dokud Vám vše nebude jasné a nebudete si jistá. A pak ještě zase znovu, abyste nic nezapomněla :-)
Takže pokud to myslíte vážně a chcete to zkusit, pak si myslím, že ta investice za kurz bude mizivá v porovnání s investicí, kterou do toho budete muset věnovat v podobě svého volného času a trpělivosti. My Vám s tím ale rádi pomůžeme.

Dalibor

Dobrý den, obsahuje kurz také poslechová cvičení?

tealearning.cz

dobrý den,
ano, poslechová cvičení jsou obsahem také + ozvučený slovník a slovíčka na procvičení

Klára Pěkná

Dobrý den, během toho jednoho roku, kolik úrovní budu moci dělat? Děkuji.

tealearning.cz

Dobrý den,
kolik stihnete :-)
jediné omezení je právě doba jednoho roku. Snažíme se tak motivovat naše uživatele a nikoliv je omezovat platbou za každou úroveň.

Nikola Losová

Dobrý den, na webu jsem si zkoušela, jak „výuka“ probíhá, po vyplnění testu přijde jeho vyhodnocení, ale nikde jsem nenašla, kde zjistím, jaké chyby jsem v testu měla. Pouze je tam vypsáno, kolik jsem toho měla správně a kolik špatně. Lze to tam zobrazit, případně kde? Děkuji za odpověď

tealearning.cz

Dobrý den,
to o čem píšete se týká pouze rozřazovacího testu. U ostatních testů a cvičení vždy s vyhodnocením máte možnost zobrazit i váš vyplněný a opravený chyb včetně označených a chyb a správných odpovědí.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru