Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Luxusní kosmetická ošetření obličeje a dekoltu dle typu pleti

4,7 / 5 Estetické centrum ToWell Praha Praha - Nové Město  (mapa) 8 prodejů

Hodnocení podniku Estetické centrum ToWell Praha

4,7 2 893×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Kvalita služeb 4,6
91.94%
Prostředí 4,7
94.514%
Průběh rezervace 4,8
95.17%
Personál 4,7
93.766%

Filtry
Recenze zákazníků
Petra
srpen 2017
 5,0/5

Lokalita, slušná recepční, luxusní prostředí místnosti, velmi milá slečna kosmetička, precizně upravené obočí, vstřícnost k mým potřebám, ochotné odpovědi na moje otázky, vše bylo skvělé.

Není k dispozici Wi‑Fi pro čekající doprovod.

 Vyjádření podniku
Před 7 roky

Velice moc si vážíme vašeho komentáře a děkujeme za hodnocení. Co se týká wi-fi na recepci, tak při vyžádání je možné heslo poskytnout dotyčnému. S pozdravem Mgr. Vladimír Žitný Estetické centrum To well

Hodnoceno: 25. srpna 2017
Hodnocená nabídka: Luxusní kosmetická ošetření pro všechny
Eva
listopad 2015
 4,0/5

Příjemná paní kosmetička, poradila a po ošetření byla změna viditelná. Už jsem zakoupila další voucher.

Hodnoceno: 14. listopadu 2015
Hodnocená nabídka: Kosmetické ošetření obličeje a dekoltu
C44444
listopad 2015
 1,0/5

Milá kosmetička, příjemná a dlouhá masáž

Opravdu se mi nelíbilo, že mi stříkala rozprašovačem do obličeje po celou dobu čištění ultrazvukem. Bylo mi to nepříjemné. Ošetření postrádalo úpravu obočí, gomáž, sérum.

 Vyjádření podniku
Před 8 roky
Hodnoceno: 13. listopadu 2015
Hodnocená nabídka: Kosmetické ošetření obličeje a dekoltu
Markéta
listopad 2015
 4,0/5

- slečna kosmetička je milá a ochotná
– čištění pleti je na velmi dobré úrovni
– používaná kosmetika je příjemná, jemně decentně voní a hlavně jsem se po ní neosypala :-)

- lehký časový skluz (cca 5min.)

Hodnoceno: 4. listopadu 2015
Hodnocená nabídka: Kosmetické ošetření obličeje a dekoltu
Zemanová
listopad 2015
 1,0/5

provedení pouze 3 zaplacených úkonů, spěch, továrna – jak na běžícím páse, nepříjemný personál, vybavování a jediný zájem, lakování si nechtů navzájem

 Vyjádření podniku
Před 8 roky
Hodnoceno: 2. listopadu 2015
Hodnocená nabídka: Kosmetické ošetření obličeje a dekoltu
Eva
říjen 2015
 5,0/5

vyborna kosmeticka
a vyborni personal

Hodnoceno: 22. října 2015
Hodnocená nabídka: Kosmetické ošetření obličeje a dekoltu
Jana
říjen 2015
 1,0/5

Jediné co je dobré je pouze lokalita, dobrá dostupnost, a pár zaměstnanců, kteří jsou velmi milý a ochotní a jsem ochotná věřit i tomu, že ostatní místnosti jsou mnohem hezčí a vybavenější, než ve které jsem byla já, voucher jsem dostala jako dárek od mamky, která na tomto ošetření byla také a moc se jí to líbilo, jenže rozdíl je ten, že mamka byla u velice ochotné slečny a v místnosti, která pro tuto proceduru byla určena..... Věřím, že jinak je toto místo a ostatní zaměstnanci super a nijak to nechci hanit. Takže moje hodnocení se týká jen a pouze této NEPROFESIONÁLNÍ kosmetičky! A i přes tuto mojí zkušenost, tuto kliniku doporučuji.

Nejvíc se mi nelíbil přístup kosmetičky (paní byla ve středních letech a měla světlejší vlasy) ke které jsem šla na kosmetické ošetření pleti. Od první chvíle co jsem vešla do místnosti, lépe řečeno „kumbálu“, mi moc příjemně nebylo, první co mi řekla ať si odložím a položím se, v klidu odešla a nechala mě tam, jen tak. Na kosmetickém ošetření pleti jsem zatím byla jen jednou takže moc zkušeností nemám, ale tam se mi slečna plně věnovala a byla profesionální, což se o této paní nedá říct. Po chvíli co přišla jsem se jí velice slušně zeptala co všechno si mám odložit, načež tahle paní po mě docela dost slušně vyjela " jako to jste nikdy nebyla na kosmetice?„, to mě teda dost zarazilo a nechápala jsem jak si tohle může dovolit, neřeknu kdybych se chovala nevhodně, ale když se jí člověk slušně zeptá? Poté když jsem si lehla se mě zeptala na co vlastně jdu? Skoro nečekala až jí odpovím a okamžitě vyhrkla, no jo zase voucher, a pokračovala dále něco ve smyslu jako kdyby se tady trhaly vlasy, tak si je necháte vytrhat, ať se na mě nikdo nezlobí, ale snad by to měla vědět, na co ten zákazník jde, protože potom mi připadá nesmysl dělat online rezervaci… Když se tedy dala do díla, tak jí po chvilce zazvonil telefon (prý nějaký dealer) a co neudělala, klasika, zvedla telefon a minimálně tak nějakých 5 min sním telefonovala, takhle se opravdu žádná profesionálka nechová… poté když se uráčila pokračovat (a samozřejmě si také nezapomněla postěžovala na toho dealera), chvilku mi tam tou ultrazvukovou špachtlí jezdila a když se dostala až k bradě, začal horor, ano mám tu bradu špatnější to uznávám a také se mi tam čas od času udělá tuková kulička, milá paní nečekala a vytáhla jehlu a začala to nabodávat a mačkat..... Pak přešla na obočí to upravila, namasírovala mě, dala masku a potom nějaký krém. No a závěrem… jsem opravdu spokojená nebyla, když jsem vyšla ven a podívala se do zrcátka zjistila jsem, že se lesknu jak bůh ví co(a to mi vydrželo až do večera-na proceduře jsem byla dopoledne), dále jsem si obočí musela dotrhat, potom jsem tedy nechápala na co tam má to osvětlenou obr lupu, a taky jsem zjistila že nad víčkem mě tou pinzetou „štípla“ a ta tuková kulička, kterou mi tam napichovala a mačkala, mi tam zůstala a doma jsem ji musela vymačkat, jinak by mi zarudla a hojila se dlouho. Dále si myslím, že ani pokračovat nebudu, protože tam těch jejich perliček bylo trošičku víc a myslím, že toto bohatě stačí, ale abych přece jenom nezapomněla, paní byla, co mi teda tvrdila už tři týdny nastydlá, což bylo poznat, perlička na konec „ale infekční bych už být neměla“, a to, že kosmetické ošetření mělo trvat 50–60 min, tak ani toto nebyla schopna dodržet, takže opravdu super!

 Vyjádření podniku
Před 9 roky

Paní jsme kontaktovali a objednali k jiné z našich kosmetiček (zdarma na kosmetiku), aby byla spokojená. K té co byla její maminka. Moc nás vzniklá situace mrzí a děláme maximum, aby byla klientka spokojená.

Hodnoceno: 8. října 2015
Hodnocená nabídka: Kosmetické ošetření obličeje a dekoltu
Simova
červenec 2015
 5,0/5

Rychlý termín objednání a milý přistup.

Hodnoceno: 13. července 2015
Hodnocená nabídka: Kosmetické ošetření obličeje a dekoltu
Některá hodnocení jsme vynechali, protože neobsahují slovní popis.
Nahoru