Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pomozte s UNICEF dětem ve Rwandě: koza nebo příspěvek na vkladní knížku

5,0 / 5 UNICEF Praha - Staré Město  (mapa) 76 přispělo

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Martin Jurka

Dobrý den. Moc rád bych pomohl a koupil pro nějaké chudé dítě v Africe kozu. Udělalo by mi to velkou radost. Popravdě však ale nemám plnou důvěru v to, že peníze kterými přispěji poputují na potřebnou kozu a ne na osobní potřeby promotérů unicefu.. Přece jen je to nezisková organizace a její patroni si žijí minimálně nad poměry.. Dá se nějak ověřit zda mé peníze dojdou opravdu, tam kam mají a kde jsou zapotřebí? Děkuji

UNICEF

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem podpořit tuto kampaň. Díky trvalé přítomnosti ve 190 zemích světa a intenzivnímu zapojení místních dobrovolníků vychází naše programy vždy z konkrétních potřeb místních komunit, jejichž členové jsou také od počátku do pomoci zapojeni. UNICEF má po celou doby přímou kontrolu nad tím, jak jsou vybrané prostředky investovány. Veškeré prostředky získané prostřednictvím této kampaně budou použity výhradně na nákup hospodářských zvířat a na podporu komunitního spoření ve Rwandě. Hospodaření UNICEF podléhá nejpřísnější kontrole mezinárodních i lokálních institucí – výroční zprávy a vyjádření nezávislých auditorů jsou volně přístupné na stránkách www.unicef.cz.
S přátelským pozdravem,
UNICEF ČR

Iva

Je možné vystavit potvrzení o daru?

UNICEF

Hezký den,
moc děkujeme za podporu. Po skončení celé akce Vám velice rádi vystavíme potvrzení o daru. Napiště nám prosím na kontaktní e-mail.
Ještě jednou děkujeme, UNICEF ČR

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru