Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Jen 140 Kč za 2 lekce účinného H.E.A.T. programu v centru Heat For Fit. Spálit až 800 kcal za 45 minut cvičení? Využijte to nejlepší z trekkingu, joggingu a rychlé chůze a zatočte s vánočními kily se slevou 50%.

4,5 / 5 HeatForFit Praha  (mapa) 743 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Dušan M.

jj je to super nabídka, taky jsem koupil 4 vouchery. HEAT je prostě cool a těším se jak jej u Vás vyzkouším

Jarda G.

Zdravím všechny. Tohle mohu jen doporučit! Škoda že se dají koupit jen 4 na osobu :-) nebot se to opravdu vyplatí! Tak neváhejte…

Honza

Dobrý den. Je možné chodit i o víkendu?

HeatForFit

Budeme moc rádi když příjdete. Lekce máme určitě i o víkendu a rozvrh hodin naleznete na stránkách www.heatforfit.cz v okénku REZERVACE.

Dáša

Dobrý den,také bych potřebovala vědět dostupnost jelikož nevlastním řidičák abych se mohla dostat autem,tak jsem odkázaná na MHD.Děkuji.

HeatForFit

Dostupnost (návod cesty) k nám do centra HeatForFit jednoduše najdete na našich www stránkách. Jinak je to vcelku jednoduché. Ze stanice metra Anděl pojedete tramvají směr Motol na zastávku Kavalírka ( 4 stanice) a poté autobusem 123 jen 2 zastávky. Od zastávky půjdete směrem dolů doprava cca 5min a jste u nás :-)

Eva

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na dopravní dostupnost vašeho centra hromadnou dopravou? Jaká je nejbližší zastávka a jak je vzdálená? Děkuji za odpověď.

Honza

Rad bych chodil na 2hodiny po sobe, bude to mozne?

HeatForFit

Samozdřejmě. Je to jen na vás. Mužete využít dle možností rozvrhu kolik hodin budete chtít.
Také pořádáme občas H.E.A.T. maratony cca 2–3 hodiny. Tokud by jste měl do budoucna zájem, stačí občas sledovat naše stránky.

MAKI

Dobrý den. Je v nabídce i nějaká hodina pro méně zdatné nebo se zdravotními obtížemi? Nebo bych při cvičení měla lehčí obtižnost než ostatní?Mám astma a vylézt nějaký kopec mi dělá dooprvdy problém,ale HEAT mi připadá jako jedna ze schůdnějších variant cvičení vhodného pro mě. Děkuji za odpověď!

HeatForFit

H.E.A.T. Program je unikátní v tom, že spolu mohou cvičit lidé s rozdílnou kondicí a cílem (co pro sebe chtějí udělat). Každý si vybírá za pomoci instruktora (průvodce) vlastní obtížnost. Je na vás, jak se v tu danou chvíli cítíte, ale vždy by jste měla respektovat své tělo a srdce. Tímto přístupem bude váš zážitek na H.E.A.T. Programu vždy silný a opravdu si to užijete. Tudiž si můžete vybrat jakoukoliv vámi zvolenou lekci.

xxx

Dobrý den,
když jsou v ceně 2 hodiny, můžeme jít při zakoupení jednoho voucheru s kamarádkou dvě?
Děkuji.

HeatForFit

Určitě můžete přijít na jeden voucher obě dvě. Na jednu z vás bude voucher zaregistrován, ta se rezervuje on-line a druhé místo si zarezervujete telefonicky na registrovanou.

pan

dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda neuvažujete o pozdějším začátku lekce, než je 19:30. Mám malé děti a tento čas bych těžko stíhala. Děkuji za odpověď.

heatForFit

Rádi otevřeme další hodinu od 20:30 pokud o ní bude zájem. Většinou vše řešíme přez „DISKUZE“ na našich stránkách a pokud vydíme zájem, není problém zvolenou hodinu přidat do rozvrhu.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru