
Termín
Platnost do 30. 9. 2017.
V ceně
- Předkrm dle výběru:
- zeleninový krém
- uzený hovězí jazyk s čerstvým křenem a jablkem
- Hlavní chod dle výběru:
- kachní prso (200 g) s povidlovou omáčkou a bramborové placky
- glazurované kolínko ze selátka (200 g) se šťouchaným bramborem a špenátem
- kuřecí stehno pečené se zelím na černém pivu s bylinkovým knedlíkem
- Dezert:
- šlehaný tvaroh se žloutkem a vanilkovým cukrem
- Rezervace: minimálně 24 h předem na tel. 723 764 940.
- Menu se podává každou neděli po celý den.
- Doporučujeme včasnou rezervaci, kapacita pro nedělní menu je 40 míst.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 30. 9. 2017.
V ceně
- 2× předkrm dle výběru:
- zeleninový krém
- uzený hovězí jazyk s čerstvým křenem a jablkem
- 2× hlavní chod dle výběru:
- kachní prso (200 g) s povidlovou omáčkou a bramborové placky
- glazurované kolínko ze selátka (200 g) se šťouchaným bramborem a špenátem
- kuřecí stehno pečené se zelím na černém pivu s bylinkovým knedlíkem
- 2× dezert:
- šlehaný tvaroh se žloutkem a vanilkovým cukrem
- Rezervace: minimálně 24 h předem na tel. 723 764 940.
- Menu se podává každou neděli po celý den.
- Doporučujeme včasnou rezervaci, kapacita pro nedělní menu je 40 míst.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Největším odborníkem na nedělní obědy bývají babičky. Na Hradčanech ale mají velmi slušnou konkurenci.
Sami nebo ve společnosti, ale každopádně kdykoli během neděle si dopřejte obědové menu podávané ve špičkové restauraci U zlaté hrušky na luxusní adrese. Udělejte si procházku na Hrad a malebnými zákoutími dojděte až na místo, kde se postarají o vaše naprosté pohodlí.
Postupně vám naservírují tři delikátní a vskutku nedělní chody, předkrm a hlavní jídlo si sami vyberete. Rozehřát vás může zeleninový krém či naladit uzený jazyk, následovat bude kachní prso, kolínko ze selátka nebo kuřecí stehno se zelím a za závěr přijde šlehaný tvaroh, při kterém možná zavzpomínáte na léto u babičky. Vše klasická česká jídla, ale v té nejvyšší kvalitě.
Za hezkého počasí si menu můžete vychutnat i na letní zahradě.
Pohled do vinného lístku vám napoví, že ani po této stránce vám tu nebude nic chybět. Pokud tedy nikam nespěcháte, což by v neděli mělo být samozřejmostí, začtěte se a nechte si nalít sklenky, kterými si na báječný den a skvělou hostinu připijete.