Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Příprava na jazykové zkoušky KET, PET i FCE

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Kristýna Šmejkalová

Dobrý den. Tato akce se mi velice líbí, před případným objednáním bych si ráda ještě ověřila následující. Uvádíte, že kurz FCE je navržen na 360 hodin – pokud kurz začnu, pak např. 3 dny nebudu u počítače, tak kurz běží, nebo je tím myšleno opravdu odučených, tedy mnou absolvovaných hodin?
Je pro používání nutné být připojený k internetu?
A prosím o upřesnění, zda se jedná o přípravu k aktuální verzi FCE zkoušek, neboť vím, že v průběhu roku docházelo k určitým změnám.
Děkuji za odezvu.

Cambridge Academy

Kindly be informed that all our examinations are online, so you definitely need Internet.
Usually FCE preparation course takes 360 hours for average students to complete all materials, meaning theory, videos, practice etc. This involves setting by 2 hours of study, twice a week. You can get even better effects if You leave Yourself 2–3 days between lessons, for example, studying on Mondays and Wednesdays, or Tuesdays and Thursdays. There is a possibility to skip part of material and do just exercises and testing much sooner.

Alexandra

Dobrý den, chci se zeptat, můžu zakoupit a absolvovat kurz úroveň B1– 24 měsíců , pokud jsem nyní A1? Je kurz koncipován tak, že budu moci studovat od této úrovně nebo musím zakoupit A2 také? děkuji za informace

Cambridge Academy

Please be informed that usually 6 months is equal 1 level, so if you buy 24 – month option you will be able to complete A2, A1, B1 and B2 levels.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru