Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Chytré nosítko Lodger Shelter – noste miminko od narození až do 18 měsíců

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Hanča

Dovolím si nesouhlasit s Vaším předchozím příspěvkem. Bohužel toto nelze považovat za ergonomické nosítko a dle posledních poznatků toto nošení není absolutně vhodné. I při svislém nošení v ergonomickém nosítku (či v šátku) není zatěžována páteř novorozence, ale musí jít o správné nosítko nebo dobře navázaný šátek. Nevím, kde jste přišli na to, že do svislé polohy lze dát dítě až při dosažení 8 kg a i kdyby, tak v tomto „nosítku“ není možné dosáhnout správného podsazení a polohy nožek do M. Každopádně si nedovedu představit nosit v tomto těžší dítě – bude to nepříjemné jak pro dítě tak hlavně pro nosiče…

Ondálek baby & outdoor

Dobrý den, zřejmě jsem funkci nosítka Shelter v předešlé odpovědi nedostatečně popsala. Veškeré informace, které jsem v odpovědi uvedla se týkaly pouze nosítka Shelter i nošení ve svislé poloze od 8 kg. Nejednalo se o obecnou informaci. Shelter je jiný typ nosítka, jedná se o multifunkční produkt, který lze využít na nošení dětí, ale je schválen i jako fusak do autosedačky. Jeho víceúčelové použití je právě to, co zákazníci oceňují. V prodeji je již několik let, takže máme zpětné vazby na zákazníky. Někteří jsou z něj nadšeni, některým nevyhovuje. To je zcela běžné. Zákazník má možnost si zboží vyzkoušet a pokud nevyhovuje, může ho vrátit. Konzultovali jsme nosítko i s neurologem. Dle jeho vyjádření je pozice ve vodorovné poloze bezpečná, jelikož má miminko kulatá záda a nevisí mu nožičky. Není to ale nosítko pro celodenní používání. K celodennímu využití bychom z naší nabídky obchodu doporučili jiné typy nosítek a šátků. Náš obchod podporuje myšlenku nošení dětí a personál se v tomto směru neustále školí, aby zákazníkovi mohl pomoci vybrat správný produkt. Každý člověk má totiž jiné požadavky a nelze proto doporučit jen jeden konkrétní produkt. Jde nám o to, aby se rodič cítil při nošení komfortně, protože to znamená, že bude spokojené i jeho dítě. Výběr nosítka není určitě jednoduchá záležitost. Toto téma je v poslední době hodně diskutované. Pokud máte jakékoli dotazy, obraťte se, prosím, přímo na náš obchod, kde Vám náš školený personál určitě pomůže vybrat ten správný produkt pro Vás.

Senta

Dobrý den, lze při zakoupení nosítka i wrapper sloučit do jednoho balíku s jedním poštovným? Děkuji.

Ondálek baby & outdoor

Dobrý den,
samozřejmě je možné objednat si více položek a zaslat v jednom balíku.

Blanka

Dobrý den, zajímalo by mne, zda se jedná opravdu o nosítko, čili o správnou ergonomickou polohu dítěte při nošení, podsazený zadeček, zádíčka do kulata, nožičky do písmene M nebo spíše o klokanku či visítko? Podle fotek mi připadá, že je v něm dítě v nesprávné poloze pro vývoj kyčlí. Děkuji.

Ondálek baby & outdoor

Dobrý den,
jedná se o nosítko, ale miminko (do 8kg) v něm není ve svislé poloze, ale ve vodorovné. Tato pozice je bezpečná, nezatěžuje se páteř novorozence. Nosítko bylo vyvinuto a testováno v souladu s posledními EN standardy. Do svislé polohy se může dát dítě až po dosažení 8kg váhy a nosí se na boku.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru