Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

2 vstupenky na letní rodinnou komedii Špunti na vodě v kině Lucerna

4,8 / 5 Kino Lucerna Praha - Nové Město  (mapa) 200 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Kino Lucerna

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

5,0

Do Lucerny chodime radi, prijemne kino i dobre filmy, diky za slevu.

dal
Varianty (1)

Jak vypadá pravá divoká pánská jízda? To se tentokrát nedozvíte, tihle muži si totiž na vodu chtě nechtě vyrazí i s dětmi.

Jak to dopadne, když si muži chtějí vyrazit sami na vodu, ale najednou se v kánoích ocitnou i se svými dětmi, vám barvitě vylíčí nový film Jiřího Chlumského Špunti na vodě, který se v kině Lucerna promítá v pondělí 24. 7. od 18.30. 

Na tuhle letní komedii se špetkou romantiky dostanete dva lístky, ale klidně jich pořiďte více a pojďte se zasmát i se svými „špunty“. V hlavních rolích vás pobaví Hynek Čermák, Jiří Langmajer a Pavel Liška a s nimi Tatiana Vilhelmová, Anna Polívková, Dana Syslová, Filip Antonio a další.

Špunti na vodě: Když si muži chtějí vyrazit bez žen

Rodinná komedie o tom, co se stane, když tátové chtějí na vodu bez svých drahých poloviček. Tito muži mají skvělý plán, ale jako každý plán má i ten jejich své trhliny. Proto se ocitnou v kánoích sice bez žen, ale zato se svými dětmi. Rodiče bratrů Igora (Jiří Langmajer) a Davida (Hynek Čermák) chystají zlatou svatbu. Z Kanady přilétá jejich bratranec Ondra (Pavel Liška), povahou tak trochu dobrodruh. Bratry napadne, že nejlepší by bylo vyrazit za rodiči na kánoích po řece jen ve třech, tak jako za starých časů. Jenže od dob společných spanilých jízd se leccos změnilo. Třeba to, že Igor a David jsou ženatí a mají děti, kterých se jen tak zbavit nejde. 

Nahoru