Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Neuvěřitelně pohodlné harémové kalhoty z ostrova Bali: poctivá ruční výroba

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Šárka

Dobrý den. Přemýšlím o koupi vašich kalhot, ale délku noh od pasu mam asi 75 cm, trošku se bojím aby to nevypadalo blbě, Děkuji za odpověd

Zboží z Bali.cz

Dobrý den Šárko, můžete vyzkoušet a když Vám kalhoty nepadnou, zašlete nám je zpět a Slevomat Vám vrátí peníze.
To bude nejsnadnější cesta jak zjistit, zda se v nich budete cítit dobře nebo ne.
Děkujeme za Váš dotaz a přejeme krásný zbytek víkendu!

Monika Hrabarová

Dobrý den, kalhoty mi dorazily. Jsou velice hezké, jen jsem měla dvojí zklamání. Za prvé rozhodně nejsou na postavu 48/50, jak jste odpovídali výše na dotaz a za druhé je na štítku napsáno 100% bavlna a ne viskózové hedvábí, jak uvádíte v textu. Ráda bych tedy kvůli velikosti i materiálu kalhoty vrátila a také bych ráda věděla, jak to bude s poštovným, když Vám to budu posílat zpět. Děkuji a přeji hezký den.

Zboží z Bali.cz

Dobrý den paní Moniko,
odpovídali jsme, že samozřejmě záleží na typu postavy, že můžete vyzkoušet a pokud nebudou, můžete nám je zaslat zpět.
Co se materiálu týče – jedná se viskózové hedvábí, což poznáte na omak, v nepružnosti materiálu i v případě namočení kalhot – látka „ztvrdne“ jako viskózové hedvábí a po usušení je opět jemná, nikoli jako bavlna, která zůstává stejná a pružná i v mokrém stavu. Důvod, proč je na štítku uvedeno jinak, je obchod se zemí „Třetího světa“, kde je pro dodavatele podstatně snažší uvést kvůli celnímu hledisku bavlnu, namísto viskózového hedvábí. Tento detail jsme zjistili až v momentě, kdy bylo zboží již zhotoveno a nechtěli jsme kvůli tomu „škodit“ dodavateli. Omlouváme se. Mohu Vás však ubezpečit, že kalhoty jsou 100% viskózové hedvábí.
Nenošené kalhoty nám samozřejmě můžete zaslat do 14 dnů zpět – poštovné však jde, jako u všech jiných e-shopů, k Vaší tíži.
Děkujeme za pochopení a je nám líto, že Vám kalhoty nepadnou…

Simona Šťastná

Dobrý den,bílé kalhoty jsou hodně průsvitné?Na fotografií to není poznat.
Děkuji za info.

Zboží z Bali.cz

Dobrý den,
bílá látka samozřejmě lehce prosvítá, ale že by byly hodně průsvitné si nemyslíme. Můžete zkusit a rozhodnout se, až je uvidíte „na živo“. Děkujeme za Váš zájem!

Michaela

Dobrý den,
kolik mají kalhoty v pase maximálně ?
Děkuji!

Zboží z Bali.cz

Dobrý den,
kalhoty mají v pase pružnou gumu, kterou lze natáhnout až na 56 cm (tj. obvod 112 cm).
Děkujeme za Váš zájem!

Truncová

Dobrý den. Prosím objednat kalhoty modré na dobírku poštou. Obříství 195 00, Nové Vinohrady 195

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Truncová, bohužel za Vás nemohu zboží objednávat. Nemusíte se ale bát, jistě to zvládnete. Stačí vybrat správnou variantu a kliknout na zelené políčko Koupit za 399 Kč. Poté již budete dle pokynů postupovat objednávkou a jistě se dostanete ke zdárnému konci. :)
Jana, Slevomat

Monika

Dobrý den,
jsou kalhoty vhodné i pro velikost 48/50.
 Děkuji

Zboží z Bali.cz

Dobrý den,
spousta zákaznic má velikost XL a kalhoty jim padnou (koukněte, prosím, k nám na FB do referencí). Záleží ale samozřejmě na tom, jak je postava rozložena – někdo má širší boky, někdo širší stehna apod. Můžete zkusit, pokud by Vám kalhoty neseděly, vezmeme je samozřejmě zpět. Děkujeme! :)

Veronika

Dobrý den, píšete, že kalhoty jsou vyfocené na postavě 180 cm. Nedokážu si moc představit, jak by vypadaly na postavě 160 cm. Nemáte nějakou fotku na menší postavě? Děkuji, Veronika

Zboží z Bali.cz

Dobry den Veru, touto cestou bohuzel nelze zasilat fotky, ale kouknete, prosim, k nam na FB do referenci nebo alb. Damy Vasi vysky si kalhoty bezne kupuji, záleží i jak moc si je vytahnete / spustite pod pas. Děkujeme! :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru