Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Permanentka na 5 lekcí spinningu. Rozjeďte se za štíhlou postavou a skvělou kondicí ve SPINNING CENTRU v hotelu Olšanka!

4,3 / 5 SPINNING CENTRUM – Hotel Olšanka Praha - Žižkov  (mapa) 493 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Jana

Spinning na Olšance je super, jen mám už pár měsíců problém dostat se na svoji oblíbenou lekci. Snad se to s novým rezervačním systémem změní… Jinak já mám 182cm a přijde mi, že je to kolo jen tak tak… Přesto na Olšanku nedám dopustit.

Spinning centrum - Hotel Olšanka

Děkujeme…Neza­pomeňte se ve vlastním zájmu registrovat a navštívit spinning recepci, kde Vám obsluha převede body z permanentních karet na Váš kredit v online RS a změní uživatelskou roli. Poté bude Vaším limitem pouze výše Vašeho kreditu ( tj. počet převedených bodů )

Jiří

Spinning je výborná záležitost, sám mám několik spinningových center absolvovaných – občas se ale stane, že spinningová kola jsou určena jen do výšky např. 190cm, takže se člověk musí po celou dobu tréninku vlastně hrbit či jinak nepřirozeně na spinningovém kole sedět – mám centimetrů 200 a k tomu 125kg – jak je tomu u vás? Děkuji za odpověď

Spinning centrum - Hotel Olšanka

Dobrý den, v našem centru jezdíme na originál spinningových kolech zn. SPINNER PRO. Nemyslím si, že by s tím měl být problém. Výška představce i sedlovky je dostatečná a v předozadním nastavení sedla je také rezerva. Nekupujte si zatím voucher. Přijďte si to osedlat a v případě, že budete spokojen si poukaz zakoupíte zítra.

Jana

Dobrý den, budete prosím přidávat ještě i hodiny, které budou začínat dřív? třeba kolem poledne?

Spinning centrum - Hotel Olšanka

Dobrý den, uvažujeme o opětovném zavedení dopoledních lekcí. Co se poledních lekcí týče, tak minimálně v tomto roce pravděpodobně v provozu nebudou. Nicméně je to námět k zamyšlení…Pokud by byl zájem větší, kontaktujte mne na martin@spinningolsanka.cz

Anca

Dobrý den, jak jsou lekce náročné? Nikdy jsem spinning nezkoušela a nevím, zda jsou vhodné i pro začátečníky. Děkuji.

Spinning centrum - Hotel Olšanka

Dobrý den, o náročnosti lekce si jakožto začátečník po předchozí konzultaci s instruktorem v podstatě rozhodujete sama. Nikdy, nikde a nikdo Vás nesmí zpočátku zatěžovat nad rámec aerobní zóny. Nejprve je potřeba vytvořit tzv. aerobní základ a něm pak stavíme:). Pokud by jste měla obavy zapůjčte si zdarma na naší recepci snímač tepové frekvence (sporttester). Nahlaste instruktorovi, že jste na lekci poprvé a požádejte o asistenci s nastavením aerobní zóny na sporttesteru. Pokud se budete v průběhu lekce pohybovat v aerobní zóně, tak pro Vás bude trénink nejen efektivní, ale především bezpečný.

Lucie Domesová

Dobrý den, prosím můžete stornovat mou objednávku pod v.s. 8488411024 ? – Mateřídouška. Chci místo toho využít nabídku na předplatné časopisu Sluníčko, také přes Váš portál. Děkuji za pochopení, Domesová

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru