Nabídku Nové tetování v profi studiu Bronx ink mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Nové tetování v profesionálním studiu Bronx ink

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Matej

Dobry den mohu na vasich strankach uplatnit kupony edenred?

Slevomat.cz

Dobrý den, kredity z účtu edenred si můžete přeposlat na svůj účet na Slevomatu, tištěné kupóny v tuto chvíli používat nelze – https://www.slevomat.cz/cafeteria. Hezký den, Tereza.

Lukáš D

Dobrý den mám dotaz mám na předloktí tetování a chtěl bych ho předělat šlo by kdy bych ho vyfotil a kdyby šlo poslat nějaké barevné návrhy od vás děkuji

Bronx Ink Tattoo Studio

Dobrý den , pošlete nam to na e-mail pokud chcete návrhy od tatera je za ne příplatek díky

David Hlaváč

Dobrý den, mam dotaz. na predlakti mam tetovanie a chcel by som to nechat prerobit a nechat si vytetovat cely rukav na predlaktie. je mozne ze by som si kupil ten voucher 20×15 a plus by som nieco doplatil. mohol by som sa u vas aj zastavit na konzultaci? kludne aj dnes dokedy tam dnes cce ste?. dakujem za odpoved..

Bronx Ink Tattoo Studio

Zdravím , než si budete kupovat voucher určitě dojdete na konzultaci , kde se dohodnete s taterem . Můžete přijít zítra mezi 12–15h

Zuzka

Dobrý den, je možno voucher na tetování 10×10 využít na dvě malá tetování cca 3×3? Díky :)

Bronx Ink Tattoo Studio

Dobry den . Ne nelze , jedno tetování = jeden voucher

Veronika

Dobry den, pokud se vejdu velikostne, muzete mi udelat dva obrazky na rozdilnych mistech v ramci jednoho voucheru? Nebo 1 voucher = 1 tetovani? A pak jeste jeden dotaz, mam to chapat tak, ze pokud prijdu s vlastnim motivem, cili nevyberu si z vasi nabidky, jeste si priplatim? Pokud ano, kolik to dela za jedno tetovani? Predem dekuji.

Bronx Ink Tattoo Studio

Dobry den , ano jedno tetování = jeden voucher .
Ne , připláci se pouze za nově vytvořeny navrh přímo od tatera . Pokud by jste chtěl aby vám přímo Tater vymyslel jeho navrh .

Hanka Malinka

Mam vybrany motiv, se kterym k vam dorazim. V tuto chvili je vse v cene voucheru nebo uz platim priplatek. Pripadne jake je rozmezi priplatku. Dekuji M.

Bronx Ink Tattoo Studio

V tuto chvíli je vše ve voucheru . Jak už je tu napsané pokud se překročí velikost voucheru muze byt na místě doplatek , který vam bude řecen na konzultaci .

Filip

Dobrý den,
odkazuji se na dotaz víše. Takže, když si donesu vlastní motiv z domova, tak budu platit ještě za jeho překreslení?

Bronx Ink Tattoo Studio

Ne , to urcite ne :)

Micuda

dobry den, kbybych si koupil 2× voucher na 20×15, vutetujete nam dvakrat dve jmena ne uplne u sebe? Mame dvojcata… A jak by to bylo s casovou narocnosti?

DIKY

 M.

Bronx Ink Tattoo Studio

Dobrý den , na větší práce se vouchery nedají sčítat . Kontaktujte nas prosím do e mailu zkusíme něco vymyslet . Díky

Tereza

Dobry den, a jaka je cena priplatku vytvoreni motivu?

Bronx Ink Tattoo Studio

To záleží na velikosti , stylu .. pokud jste z Prahy doporučuji se dostavit a pokud ne , zkuste nám to popsat do e mailu . Díky

Veronika Brdíčková

Dobrý den, ráda bych věděla, jestli je možné voucher využít i na předělávku tetování? Mám staré tetování, které bych chtěla nechat překrýt novým. Děkuji předem za odpověď.

Bronx Ink Tattoo Studio

Dobrý den , je možné využít voucher , ale počítejte k tomu s doplatkem na místě .

Tereza

Dobry den, chci se zepta na podobny doraz, ktery je vyse. Mam take predstavu o motivu, ale neumim to nakreslit, tak jak si predstavuji. Pisete, ze konzultace je zdarma, ale je zdarma i nakres motivu jako soucast voucheru?

Bronx Ink Tattoo Studio

Dobrý den , vytvoření vlastního motivu je za příplatek .

Pája

Dobrý den, mám konkrétní představu o motivu, ale sama ho nepřenesu na papír (chtěla bych vidět přesný obraz před samotným tetováním). Je možno se domluvit s tatérem, abychom obrázek nejprve vytvořili na papír a až poté na tělo?

A druhý dotaz. Již tetování mám, toto tetování bych chtěla předělat s tím, že bude součástí nového, tzn. symbol zůstane, jen se k tomu připojí nový motiv. Lze i na toto voucher využít?

Předem děkuji za odpovědi.

Přeji hezký den, PL

Bronx Ink Tattoo Studio

Dobrý den , doporučuji se objednat na konzultaci , která je zdarma . Tam můžete vše probrat s taterem . Vouchery se nedají sčítat tudíž lze použit jen jeden voucher .

Bar Bar

Dobrý den, chci se zeptat jestli je možné, pokud to děláte si na zakoupený voucher nechat vytetovat obočí. předem děkuji

Bronx Ink Tattoo Studio

Dobry den , bohužel ne .

Martin Roubik

Dobrý den měl bych zájem o tetování zde v tomto salonu chtěl bych se zeptat pokud koupím ted voucher jestli je možné se domluvit na tetování třeba až na konci srpna je to hlavně z důvodu dovolené u moře.Děkuji moc za odpověd s pozdravem Roubík.

Bronx Ink Tattoo Studio

Dobrý den , ano určitě nebude problém .
Kontaktujte nás prosím do e-mailu .
 Děkuji

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru