Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Otevřete ústa: Pořádný burger dle výběru a hranolky s pravým texaským kořením

4,3 / 5 Red Chilli Texas Burger Hradec Králové  (mapa) 916 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Jan

Zdravíčko. Je zajímavé, že obsluha podle komentáře výše, neumí česky, ale s námi plyně a srozumitelně hovořila :) Stojím na straně prodavače, byl milý, vstřícný, usměvavý a i kafíčko za bloudění kolem při hledání prodejny jsme dostali zdarma. ^^. Burger byl moc dobrý, konečně výrazná bbq omáčka, velice zajímavá chuť hovězího. Jediné co vytknout, není si kde sednout, ale.palec.nahoru a těšíme se na příště. Ps: Nějakým rýpalem Tomášem se nenechte rozhodit lidi :) Nestojí to za to.

Tomáš Tom

Zasadně nedoporučuji .
1. července jsem vyzkoušel .
Obsluha neumí česky ! ano opravdu i to se může v dnešní době stát.
Tutiž jsem vše musel ukazovat na obrázcích. Řekl jsem slevomat přesto jsem dostal jen burger bez hranolek . Hranolky až později na požádání když už byl burger snědený. Pak se mě obsluha pokusila zeptat co chci dát do burgeru . ALe protože neuměla češky tak na každou věc ukazala a já jako jestli ano a nebo ne .
To samé v případě tresingu do burgeru. Nedokazala říct jaké tresingy mají , a ukazala mi lahve s tresingem a ať ukážu který chci . Já jsem sice nevěděl který je který a na jednu lahev ukázal a ten jsem dostal. Velmi špatná zkušenost .

Red Chilli Texas Burger

Nespokojený pan Tomáš se tady očividně snaží hodnotit nedostatky personálu,bohužel tady nepadla žadná zmínka o chuti burgru..a to že mu zajisté velice chutnal ,když se snažil jako první naš slevomatový zákazník podvodně uplatnit ten samý voucher i podruhé ( v tentýž samý večer) !!!! Ano opravdu i to se může v dnešní době stát ! Naše menu nabìdka je srozumitelná a jednoduchá a personál dostatečně česky dokáže vysvětlit, pokud je třeba.......

Tomáš V.

Koukám, že máte Supermarketové bulky a ne vlastní(podle fotky.)
Proč využívat marketové bulky a ne vlastní výroby? (:
Věřte, nebo ne ale lidi ocení kvalitní domácí bulky a ne marketové.
Zda budou do budoucna domácí, rád vás navštívím (:
Přeji mnoho příjemných obchodů.

 –Tomáš V.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru