Proč mít pořád něco na talíři, když na prkně můžete mít 2 kilogramy voňavého lahodného masa a skvěle si pochutnat.
Poctivé masové hody zažijete s několika přáteli v plzeňské restauraci Švejk. Naservírují vám Švejkovou fošnu, obří prkno se dvěma kilogramy pečeného, grilovaného masa i řízků. To vše s lahodnými omáčkami blue cheese a BBQ, košíkem pečiva, kukuřičným klasem a zeleninovou oblohou.
Hostina jménem Švejkova fošna obsahuje celkem 2 kilogramy těch nejvybranějších pochoutek:
0,4 kg variace pečených marinovaných vepřových žebírek
0,4 kg špízů z kuřecích prsou a vepřové panenky se zeleninou
0,4 kg pikantních kuřecích paliček
0,4 kg smažených řízků z vepřové kýty a kuřecích prsíček
0,4 kg grilovaných, ručně dělaných domácích klobásek
Všechna jídla jsou připravována z čerstvých a kvalitních surovin, „U Pětatřicátníků“ využívají i produkty od lokálních pěstitelů a chovatelů. Drůbež je dodávána z českých uzavřených chovů, jehněčí a králičí maso dodává farma v Železném Újezdě. Máte tedy zaručeno opravdu kvalitní maso plné chuti.
Jídelní lístek slibuje dokonalý chuťový požitek především milovníkům masa i české kuchyně. Najdete zde dokonce 14 vlastních receptur nesoucích pečeť Švejk original, v průběhu roku jsou obměnovány, aby se hosté vždy mohli těšit na něco nového.
Švejk restaurant „U Pětatřicátníků“ má osobitý interiér v duchu doby Rakouska-Uherska. Stejně jako pro ostatní Švejk restauranty jsou pro ni typické dřevěné podlahy, masivní dřevěný nábytek a obložení stěn. Ty jsou doplněny barevnými vitrážemi s motivy kreseb Josefa Lady a všudypřítomnou tváří dobrého vojáka Švejka.
Výtečné jídlo si v klidu vychutnají nekuřáci i kuřáci, prostory jsou oddělené. V létě můžete posedět v zahradní restauraci situované do klidného vnitrobloku, popíjet správně natočené pivo a užívat si výhled na Plzeňskou věž.