Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Rakouské Alpy s ubytováním na 4 noci: turistika v horách s jezery a vodopády

4,7 / 5 CK Bohemian tour Alpy - Rakousko (mapa) 17 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Libuše Aková

Dobrý den, nebudete mít ještě nějaký termín v říjnu? Děkuji, Aková

CK Bohemian tour

Dobrý den, říjnový termín naplánovaný nemáme.

Lucie

Jaká je cena pro dítě 7 a 9 let.
Lucie

CK Bohemian tour

Dobrý den, cena je jednotná. Děkujeme za pochopení.

Renata Skacelova

Dobrý den. Lze na tento zájezd jet jeste i v srpnovém termínu nebo jen v září. Děkuji za odpověď. SKACELOVA

CK Bohemian tour

Dobrý den,paní Skácelová, srpnový termín je již plně obsazen. Můžeme Vám nabídnout termín v září. Přejeme krásný den :)

Věra

Dobrý den,
jak je to, prosím, s ubytováním pokud jede jen jedna osoba.
Děkuji za odpověď Věra

CK Bohemian tour

Dobrý den, jednolůžkové pokoje bývají většinou za příplatek, případně dle dohody je možné být doobsazen do plné kapacity ubytování. Prosíme zašlete přímo dotaz na info@bohemian-tour.cz a připište o jaký termín máte zájem, abychom mohli odpovědět konkrétně. Děkujeme a přejeme pěkný den :).

Holiš Roman

Dobrý den, kde lze konkrétně použít turistický pas. Tím mám na mysli, měto, název muzea, místo lanovky, vzdálenost od místa ubytování, ...... adt. Děkuji za odpověd a přeji Vám pěkný den

CK Bohemian tour

Dobrý den pane Holiši, na odkaze http://www.urlaubsregion-pyhrn-priel.at/cz/card/aktivni-karta-pyhrn-priel/bezplatne-sluzby.html můžete najít služby, které jsou v turistické kartě zahrnuty zdarma nebo je na ně poskytnuta sleva. Např. vzdálenost koupaliště a nejbližší lanovky od místa ubytování je pěšky cca 1200 m. Karta platí pro všechny lanovky v rámci programu zájezdu.

Jarmila

Dobrý den, ráda bych si tento zájezd koupila společně s kamarádkou. Zářijový termín 16.-20.9.2017. Je zde poznámka o možnosti dokoupení polopenze za cenu 900 kč/osoba. Zde na slevomatu se možnost s polopenzí nenabízí. Znamená to tedy, že pak při zaslání kodů do CK nahlásíme zájem o polopenzi a doplatíme částku 1.800 kč? Jakým způsobem? Prosíme o přepotvrzení, rádi s Vámi pojedeme:-) Děkuji za odpověď

CK Bohemian tour

Dobrý den,je to přesně jak píšete, přes slevomat si zakoupíte pobyt+dopravu a a po zaslání voucherů na email nám přípíšete, že máte o polopenzi zájem, zašleme Vám následně smlouvu o zájezdu, kde naleznete informace k platbě. Přejeme krásný den z Holešova :)

Silvie Holišová

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, pokud platnost voucheru je do 11.8.2017 a zájezd je od 12.8.2017 do 16.8.2017, jaká je tedy cena zájezdu?
Jak objednat a zaplatit zájezd, když je ve smlouvě uvedeno, že se při platbě uvádí VS číslo smlouvy a smlouvu zasíláte až po objednání.
Dále bych se zeptala na uplatnění turistického pasu v místě ubytování.
Předem moc děkuji za odpověď.

CK Bohemian tour

Dobrý den, paní Holišová, platnost voucheru je doba, do které je potřeba nám voucher nahlásit a prokázat, že jste jej uhradila. Dále už se voucherem nijak neprokazujete. Zájezd je na konkrétní termín. Přesný postup jak zaplatit voucher naleznete v manuálu v akci, případně Vám poradí pracovníci slevomatu. Turistický pas lze použít na všechny aktivity uvedené v akci. Přejeme pěkný den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru