Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Půlkilový uruguayský tataráček s 16 dozlatova opečenými topinkami

4,7 / 5 Restaurante El Pablo Praha - Malá Strana  (mapa) 591 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Michael

Název nabídky říká, že se jedná o uruguayský tatarák, znamená to, že je namletý z importovaného hovězího? V dalším popisu nabídky se o původu masa nemluví. Jak to tedy celé je? Kupuji si maso z Uruguaye?

Restaurante El Pablo

Dobrý den, neznamená, jedná se o kalkulaci a název tataráku.

H

Dobrý den, ráda bych koupila voucher na výborný tatarák, ALE ..neuvažuje podnik náhodou o přidání nějakého normálního piva na čep (Slevomat uvádí Plzeň, ale mají jen Gwern :( ) ?? FUJ. Děkuji za zodpovězení dotazu a prosbu…pro milovnice piva. :o)

Restaurante El Pablo

Dobrý den, je nám líto že vás neoslovilo naše „opravdové“ pivo které je vyrobeno z kvalitních českých surovin bez náhražek, dochucovadel, extraktů a koncentrátů. Nebudu špatně mluvit o některých velkých či malých pivovarech, ale v každém případě si výrobce a zaměstnanci tohoto malého pivovaru, lidé kteří toto pivo vaří s láskou a nadšením, nezaslouží vaší kritiku. Ať už pivu nerozumíte nebo vám nechutná vaše kritika ve smyslu FUJ je hrubá a nevhodná. V druhém případě ale platí že pokud vám něco nechutná neznamená že je to špatné. Pivo Gwern je jedno z nejlépe hodnocených jak znalci tak hosty naší restaurace.
Na zdraví!

Anna Machackova

Kde kopim vouchr

Slevomat.cz

Krásný den, Anno. Stačí kliknout na „koupit za 349“ a pak postupovat dle návodu, který je i podrobně popsán na: https://www.slevomat.cz/jak-to-funguje.
V případě, že si nebudete vědět rady, nás kontaktujte na podpora@slevomat.cz nebo na tel. 222 745 354 (Po–Pá 8:00–21:00). :) Janča

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru