Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Jen 299 Kč za vinnou školu pro DVA, která Vás bude bavit. Zpestřete si sobotní večer a zavítejte do sklípku U žíznivého mnicha, kde na Vás čeká degustace kvalitních vín, profesionální školení i zábava. Sleva 40%

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Tom

Už se těším :-)

V.

Dobrý den, tento program degustace nazýváte školením, bylo by tedy možné si po skončení vyžádat něco jako certifikát o absolvování tohoto školení?

vinný sklípek U žíznivého mnicha

Dobrý den, u nás ve sklípku provozujeme jak degustace tak vinnou školu, přičemž na slevomatu nabízíme lekce s 40% slevou ve vinné škole. Dokument s podpisem prezentátora – sommeliéra, který by potvrzoval vaši účast na dané lekci vám samozřejmě mohu zhotovit.
Pěkný den

Ludek Vodicka

Dobry den. Chtel bych se zeptat, zda budou i nejake terminy v tydnu. Pripadne pokud nas pujde vetsi skupinka pratel, jestli je mozne se domluvit napriklad na individualnim terminu v tydnu a kolik by bylo poteba lidi.

vinný sklípek U žíznivého mnicha

Dobrý den,
termín v týdnu by byl možný při naplnění kapacity 12–14 lidí, tak abychom zabrali jen degustační salónek nebo při počtu 30hostů, tak abychom zarezervovali celý sklep. Pěkný den

Alžběta

Budou terminy až do června? CHtěla bych to koupit mamce k narozeninám, ale je to přes půl republiky a jak doprředu budou termíny dány?

vinný sklípek U žíznivého mnicha

Vinná škola je dlouhodobější projekt. Počet termínů se přizpůsobí také počtu hostů. Předpokládám, že nějaké termíny budou i v červnu. Pokud je maminka z daleka, určitě bych se s vámi mohla domluvit na nějakém rozumném termínu dopředu. Jen připomínám voucher je poukaz pro dva. Pěkný den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru