
Termín
Platnost do 31. 7. 2017.
V ceně
0,5 kg domácích špekáčků
Rezervace není nutná, v uzenářství pouze uveďte kód voucheru.
Pří překročení hmotnosti: U špekáčků za každých 10 dkg 19,90 Kč a u klobásy 24,90 Kč.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 31. 7. 2017.
V ceně
1 kg špekáčků
Rezervace není nutná, v uzenářství pouze uveďte kód voucheru.
Pří překročení hmotnosti: U špekáčků za každých 10 dkg 19,90 Kč a u klobásy 24,90 Kč.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 31. 7. 2017.
V ceně
0,5 kg klobásy
Rezervace není nutná, v uzenářství pouze uveďte kód voucheru.
Pří překročení hmotnosti: U špekáčků za každých 10 dkg 19,90 Kč a u klobásy 24,90 Kč.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 31. 7. 2017.
V ceně
1 kg klobásy
Rezervace není nutná, v uzenářství pouze uveďte kód voucheru.
Pří překročení hmotnosti: U špekáčků za každých 10 dkg 19,90 Kč a u klobásy 24,90 Kč.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Kdyby si pan Brouček z 19. století vypravil do století 21. na pivo a klobásku, asi by se hodně divil, co se mu to objevilo na talíři. Naštěstí se ale pořád najdou uzenářství, kde by si mohl rychle spravit chuť.
Uzenář bývalo odedávna respektované řemeslo. Je skvělé, že se řada menších výrobců a prodejců uzenin vrací k tradici kvality a poctivého složení svých výrobků. Pan Hrnčíř z Poctivého uzenářství navazuje na rodinnou tradici a dbá na to, abyste dostali na talíř to nejlepší.
Své špekáčky a klobásy vytahují v Poctivém uzenářství každý den z udírny ve tři ráno, aby se k vám dostaly zcela čerstvé a ještě kapající šťávu. Všechny výrobky jsou 100% z masa z malých lokálních chovů, bez fosfátů a barviv. Oproti jiným masným výrobkům obsahují jen 1% rychlosoli, což je méně než polovina standardu Můžete se těšit na unikátní rodinnou recepturu, která se v rodě Hrnčířů dědí z generace na generaci. Pochoutky jsou vhodné na ohřívání i grilování, ale lze je také vysušit a nakrájet zastudena.