Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Sada nožů s diamantovaným povrchem Berlingerhaus

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Jaroslav

Dobry den.
nikde ji uz asi nemaji Keramickou wok pánev LAMART K2652. Kolik stoji u vas? D.

Panvickyanoze.cz

Dobrý den, pane Jaroslave. Děkujeme Vám za dotaz. Prosím, napište ho však na info@panvickyanoze.cz , abychom se jím mohli co nejdříve zabývat a zjistit dostupnost. Přejeme Vám příjemný den.

Markéta Šulcová

Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat objednala jsem si sadu nožů a zaplatila převodem a zatím mi nepřišla žádná potvrzovací sms ani email zda se objednávka vyřizuje, děkuji za informaci

Panvickyanoze.cz

Dobré ráno, paní Markéto. Kontrolovala jsem Vaši objednávku a je v pořádku uhrazena. Termín předpokládaného dodání je 6. 9. 2017. Prozatím ji tedy ponecháváme ve stavu, kdy je jen přijata a jakmile ji začneme vyřizovat, tak určitě budete emailem informována. Přejeme Vám hezký den.

Veronika Rozehnalová-Drozdová

Dobrý den, prosím drží nože i na magnetické liště? Děkuji za odpověď.

Panvickyanoze.cz

Dobrý den, paní Veroniko. Ano, tyto nože drží i na magnetické liště. Přejeme příjemný den.

Milan Košárek

Dobry den, mam roky noze zn. SOLINGEN, jsem spokojen, ale presto, brousit musim, Vase nabidka je zajimava, mel bych zajem, ale jak je to s udrzbou, je treba brousit beznou ocilkou, kamenem, necim jinym, nebo vubec, nenecastojsem sice zadny profik, ale casto delam s masem a ostri je prvotni. Dekuji za odpoved M.

Panvickyanoze.cz

Dobrý den, pane Košárku. Tytoto nože se dají brousit klasickým brouskem. Nemusíte tedy dokupovat žádný speciální. Nože jsou velmi ostré, ale samozřejmě používáním se otupý každý nůž, takže časem jsou třeba občas nabrousit. Přejeme Vám hezký den.

Jaroslav Měchura

Dal by se, prrosím, koupit nůž SANTOKU 17,7cm samostatně ?

Panvickyanoze.cz

Dobrý den, pane Jaroslave. Bohužel, tyto nože nabízíme pouze v sadě. Děkuji Vám za pochopení. Přejeme Vám hezký den.

Alena

Dobrý den!
Je doba dodání na Zásilkovnu opravdu až 12 prac. dní? Potřebovala bych to jako dárek na konci července (ideálně 28.7.). Moc děkuji!

Panvickyanoze.cz

Dobrý den, paní Aleno. Ano, doba dodání je u těchto nožů delší. Prosím, napište nám na info@panvickyanoze.cz a domluvíme se. Děkuji Vám. Přeji hezký den.

Martin Tůma

Dobrý den jaká je síla oceli u těchto nožů (HRC) ? Děkuji za odpověď.

Panvickyanoze.cz

Dobrý den, pane Tůmo,

bohužel tvrdost oceli výrobce neudává, jedná se o běžné kuchyňské nože s ocelí 18/10.

Děkujeme za Váš dotaz.
Hezký den.

Monika

Dobry den, plati jeste tato akce? nejak mi to neukazuje cas do konce, ale do „kosiku“ lze sadu jeste pridat.. abych veděla jak spěchat…Děkuji Mo­nika

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Moniko,

akce by měla běžet až do 28.7., pokud se však počet kusů vyprodá dříve, bude nabídka ukončena. Spěchat nemusíte :)

Přeji hezký den, Monika, Slevomat.cz

Valerie Bendová

Dobrý den, chtěla bych nože koupit i se stojanem, jak mám postupovat? Děkuji

Panvickyanoze.cz

Dobrý den, paní Bendová. Děkujeme Vám za zájem o naše zboží. Pokud máte zájem tyto nože koupit i se stojanem, pak jsou k dispozici zde: https://www.panvickyanoze.cz/p/sada-nozu-s-diamantovanym-povrchem-berlignerhaus-ve-stojanu/ . V případě dalších dotazů se na nás neváhejte obrátit na: info@pancorp.eu . Přejeme Vám hezký den.

Alena

Dobrý den,

bylo by možné poskytnout bližší informace:

  1. o materiálu- jeho značení
  2. o způsobu a hodnotách kalení

Děkuji.
Panvickyanoze.cz

Dobrý den paní Aleno, čepel je nerezová ocel 18/10 pokrytá nepřilnavou vrstvou. Rukojeť je pak z protiskluzového materiálu.
Další informace bohužel výrobce neuvádí. Děkujeme za Váš dotaz. Přejeme Vám hezký den.

David

Dobrý den… Měl bych zajem o tyto nože ale chybi mi tam stojan… Da přikoupit a za kolik??? Předem děkuji za odpověď. David

Panvickyanoze.cz

Dobrý den, pane Davide. Děkujeme Vám za zájem o naše zboží. Tyto nože jsou dostupné také s variantou stojanu za akční cenu na našem eshopu zde: https://www.panvickyanoze.cz/p/sada-nozu-s-diamantovanym-povrchem-berlignerhaus-ve-stojanu/ .
Sada obsahuje o jeden nůž méně, místo něho je se stojanem. Přejeme Vám krásný den.

Jiří

Je některý z nožů vhodný na filetování ryb? Filetovací nůž v sadě velmi chybí, řekl bych.
PS : Za dotaz mi neděkujte. :)

Panvickyanoze.cz

Dobrý den, pane Jiří. Dobře, tak za dotaz Vám neděkujeme:) Domníváme se, že s trochou šikovnosti s těmito noži (některými ze sady) určitě lze ryby filetovat. Jsou velmi ostré. Mějte se fajn.

Lukas

Dobry den, lze noze umyvat v myccce na nadobi? Dekuji

Panvickyanoze.cz

Dobrý den, pane Lukáši. Děkujeme Vám za dotaz. Ano, nože můžete mýt i v myčce, ale vždy doporučujeme, raději mít ručně. Zachováte si tak déle vlastnosti nožů, včetně barev, povrchu i ostrosti. Přejeme Vám hezký den.

Iveta Ivanišová

Dobrý deň – je možné nože objednať aj na Slovensko? Chcela som kúpiť na Slevomate.cz, ale nie je možné zmeniť štát. Ďakujem za odpoveď.

Panvickyanoze.cz

Dobrý den, pnaí Ivanišová. Děkujemme Vám za dotaz. Ano, tyto nože můžete zakoupit také na slovenské verzi Slevomatu zde: https://www.zlavomat.sk/zlava/607537-kvalitne-noze-s-diamantovanym-povrchom-berlignerhaus . Přejeme Vám hezký den.

Peter

Dobrý deň,čo v prípade že nože budú tupé,ako to funguje s brúsením?Ďakujem.

Panvickyanoze.cz

Dobrý den. Děkujeme Vám za dotaz. Nože se brousí klasickým brouskem. Nemusíte tedy dokupovat žádný speciální. Příjemný den.

Vera forejtova

Dobry den jakym zpusobem muzu objednat

Panvickyanoze.cz

Dobrý den, paní Forejtová. Děkujeme Vám za zájem o naše zboží. Nože můžete objednat za akční cenu přímo na Slevomatu zde: https://www.slevomat.cz/sleva/1138185-sada-nozu-s-diamantovanym-povrchem-berlignerhaus . Kliknete na: „Koupit za 399 Kč“ , zvolíte počet kusů a poté kliknete na: „K objednávce“. Dále již postupujete a doplňujete vše, co systém bude vyžadovat. V případě dalších dotazů se na nás obraťte na: info@panvickyanoze.cz . Přejeme Vám hezký den.

Pavlína H.

Dobrý den, z jakého materiálu nože jsou? Děkuji za odpověď.

Panvickyanoze.cz

Dobrý den, paní Pavlíno. Děkujeme Vám za dotaz. Materiál: nerezová ocel s diamantovým povrchem + protiskluzová rukojeť. Přejeme Vám hezký den.

Ivana Líbalová

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak je to s tmavou barvou na čepelích nožů – už jsem si podobnou sadu kupovala, barevné jsou nejen rukojeti, ale i ostří. Bohužel se při častém používání tato barva z ostří odlupuje a je pak dost nepříjemné vybírat lak z nakrájených potravin… Jak je tomu tady? Nebude se tmavé ostří také „loupat“? Jinak o této sadě dost uvažuji, právě jako o náhradě té stávající. Děkuji za odpověď.

Panvickyanoze.cz

Dobrý den, paní Líbalová. Děkujeme Vám za dotaz. Nemáme žádné reklamace od našich zákazníků, že by se povrch z těchto nožů odlupoval. Již jsme je prodávali i okolo vánoc a skutečně do dnešního dne žádná stížnost. Přejeme Vám hezký den.

Žanar Mauli

Dobry den. Kdybych dnes zaplatila, kdy zbozi dorazi do Prahy? Odjizdim 19.6. a brala bych tu sadu jako darek. Stihla bych je prevzit?
Dekuji.

Panvickyanoze.cz

Dobrý večer, daný termín je zcela reálný na doručení zboží. Během příštího týdne Vám je na 100% doručíme. Přejeme Vám hezký večer.

Veronika

Dobrý den
prosím Vás, jak je to se zachováním vitaminů? Je více vitamínů zachováno s tímto nožem než například bambus, případně keramika? Děkuji

Panvickyanoze.cz

Dobrý den, paní Veroniko. Děkujeme Vám za dotaz. Nože s diamantovým povrchem mají podobné vlastnosti jako nože keramické. Pokud budete mít další dotazy, prosím, napište nám na meil: info@panvickyanoze.cz . Děkujeme.

Adéla Míllová

Dobrý den, drží nože na magnetickém držáku? Děkuji Adéla

Panvickyanoze.cz

Dobrý den, paní Míllová. Děkujeme Vám za dotaz. Ano, tyto nože drží i na magnetickém držáku. Přejeme Vám hezký den.

Šárka

Do kdy prosím tato cena platí?

Panvickyanoze.cz

Dobrý den, paní Šárko. Děkujeme Vám za dotaz. Bohužel, to není možné přesné říci. Je možné, že portál Slevomat akci bude prodlužovat, takže přesné datum skončení akce není známo. Přeji Vám hezký den.

Monika Bernátková

Dobrý den,mám zájem o sadu nožů,ale zásilku chci platit až při převzetí.Je tato varianta možná??

Panvickyanoze.cz

Dobrý den, paní Bernátková. Děkujeme Vám za dotaz. Bohužel, platba v hotovosti při převzetí není možná. Můžete pouze zaplatit předem a zvolit osobní odběr na provozovně ve Zlíně. Pokud byste při osobním odběru zjistila, že Vám nože nesedí, můžete je u nás zanechat a my ihned před Vámi objednávku přes portál Slevomat vystornujeme. Platba by se Vám poté připsala na účet, ze kterého byla odeslána do 3 pracovních dnů. Přejeme Vám hezký den.

Kamila

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, jaká je výroba nožů, aby to nebyla China nebo Polsko.Děkuji za odpověď.

Langerova

Dobry den jaky je vyrobce nožů? Dekuji

Panvickyanoze.cz

Dobrý den, paní Langerová, značka Berlinger Haus má svou výrobní továrnu v Číně, kde má vlastní specializované kontrolory kvality z Německa. Co se tedy týká kvality nožů, je velmi pečlivě kontrolována ihned při výrobě zaměstnanci z Německa. Přejeme Vám hezký den.

Michal Blaha

Pěkný den,
k sadě nožům by rád si pořídil ještě stojan třeba jako máte zde… https://www.panvickyanoze.cz/p/8dilna-sada-nozu-kyticky-rl-blk8-w/
je to možné a za kolik? Děkuji za info

Panvickyanoze.cz

Dobrý den, pane Michale. Děkujeme Vám za zájem o naše zboží. Téměř stejnou sadu se stojanem naleznete na našich stránkách zde: https://www.panvickyanoze.cz/p/sada-nozu-s-diamantovanym-povrchem-berlignerhaus-ve-stojanu/ . Cena je taková, jaká je uvedena na eshopu. Přeji Vám hezký den.

Dagmar Novotná

Dobrý den, jak se nože brousí? Děkuji za odpověď.

Panvickyanoze.cz

Dobrý den, paní Novotná. Děkuji Vám za dotaz. Nože se brousí klasickým brouskem. Nemusíte se tedy obávat, že byste si kvůli těmto nožům musela pořizovat speciální brousek. Přejeme Vám hezké dny.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru