Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Česká kosmetika BIO-PHASE2® s organickou kyselinou hyaluronovou a kaviárem

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Martina

dobrý den.. od kolika let je kyselina hyaluronová vhodná?
 Děkuji

Naturevital

Dobrý den paní Martino, děkujeme za Váš dotaz. Použití DERMAPRO® přípravků řady BIO-PHASE2® není věkově omezeno a přípravky jsou určeny pro všechny typy pleti.
Pro udržení mladistvého vzhledu pokožky je vhodné pleti dodávat kyselinu hyaluronovu, včetně kolagenu, jelikož tato kombinace podporuje tvorbu vlastního kolagenu a elastinu, pleť dostatečně hydratuje a zpevňuje a vhodně stimuluje její revitalizaci. Produkce kolagenu a elastinu a vlastní kyselina hyaluronová ubývá okolo 20. – 25 roku roku, následkem čehož se začínají objevovat první vrásky a další příznaky stárnutí. U koncentrátů řady BIO-PHASE2® je výsledkem rychlý vyhlazovací efekt a pravidelným používáním se pleť obnovuje a zlepšují se její funkce. Navíc pomáhá s problémovými projevy pleti, jako je například akné či pigmentové skvrny a celkově tak pozitivně působí na zdraví a vitalitu pleti. Přejeme Vám hezký den, zákaznický servis NATUREVITAL

Irena Frankovicová

Dobrý den , kyselinu hyaluronovou s protěží alpskou, 30 ml ve slevě nemáte ?
Děkuji Irena

Naturevital

Dobrý den paní Ireno, děkujeme za Váš zájem.:-). Akce na tento produkt bude probíhat pravděpodobně v září. Pokud byste uvítala, můžeme Vás o konkrétním termínu informovat. V tomto případě lze sjednat upozornění na naší zákaznické lince, nebo nám zde odpovědět, včetně kontaktu na Vás. Hezký den Vám přeje zákaznický servis:-)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru