Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Jižní Itálie na 10 nebo 7 nocí. Doprava i polopenze

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
FKSP
Alena

Dobrý den, jelikož nevydržíme sedět na pláži a ck výlet máme vybrán jen jeden, prosím o informaci ohledně půjčoven. Dá se někde v okruhu pár km půjčit skůtr a v případě kdy bude foukat windsurf? Děkuji za odpověď.

Gargano CK

Ve Vieste je půjčovna aut – ceník je možné zaslat mailem z CK, na pláži půjčovna loděk a šlapadel, v kempu se dají půjčit kola, o půjčovně surfů nevíme…

Kateřina

Dobrý den,
Pokud bysme byli v apartnámu 2, musíme zaplatit 2×150 Kč/noc za to, že není apartmán zcela naplněn? Děkuji

Gargano CK

V této slevové akci můžete být v apartmánu sami dva, není nutné doplácet neobsazená lůžka a nebude k vám do ubytování přidán nikdo cizí.

Tereza

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, zda v případě zakoupení zájezdu pouze pro jednu osobu je třeba objednat dva plnocenné vouchery, přestože doprava bude pouze pro jednu osobu?

Gargano CK

Tato slevová akce nelze zakoupit jen pro jednu osobu, musí být zakoupeny minimálně 2 vouchery.

Gargano CK

Tato slevová akce nelze zakoupit jen pro jednu osobu, musí být zakoupeny minimálně 2 vouchery.

Andrea Kvasničková

Dobrý den,
chtěla jsem se iunformovat, jak je to s ubytováním, když máme 3 děti ve věku 5let,5let a2,5roků. Kdybychom chtěli ubytování v apartmánu? Děkuji

Ga

V apartmánu jsou možné 1–2 přistýlky, takže Vás může být v apartmánu bez problému 5osob.

Gargano CK

V apartmánu jsou možné 1–2 přistýlky, takže Vás může být v apartmánu bez problému 5osob.

Anna

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, jestli je možné se zúčastnit zájezdu (včetně ubytování), pokud mi není 18 bez doprovodu dospělé osoby?
 Děkuji

Gargano CK

Za nedospělou osobu jsou zodpovědní rodiče, určitě je lepší mít s sebou jejich písemný souhlas s vycestováním.

Jana

Pokud zakoupím 2 vouchery na 2.termín v květnu, budeme v apartmánu sami nebo s někým cizím?

Gargano CK

Klienti budou vždy ubytováni sami, nedáváme spolu cizí klienty. Před zakoupení je nutná telefonická rezervace v CK – v pátek bylo na 10/5 vše zarezervováno, zavolejte si do CK v pondělí 9–17hod, třeba se něco uvolní…

danuse

omlouvám se,ale ubytování je kde?CHatky,bun­galovy…?

Gargano CK

Dobrý den,
vybrat si můžete z aparmtánů, bungalovů, chatek, karavanů a stanů. Cena se liší dle typu uybtování, cenu za jednotlivé objekty najdete po rozkliknutí tlačítka koupit.

danuse

chtěla bych jet ve dvou na poslední termín z Prahy,jak budeme ubytované?Děkuji

Gargano CK

Tak jak je v nabídce napsané, i 2 osoby budou ubytované samy, nedáváme spolu cizí osoby. Pro rezervaci konkrétního ubytování volejte CK.

Petra

Dobrý den mám dotaz ,je poblíž nějaké městečko kam si večer zajít na procházku nebo na zmrzlinu nebo je to úplně odříznuté.Díky za odpověď Petra

Gargano CK

Dobrý den Petro, samozřejmě že ano, asi 1,5 km je Mattinata, je to asi 20 minut chůze. Je to kalasické italské městečko s korzem, různými stánky, restauracemi a zmrzlinami.

Dagmar Protivínská

Dobrý den,
Chci se zeptat, kolik mě bude stát zájezd v červenci nebo srpnu ten 7 nocí?
 Děkuji

Gargano CK

Dobrý den, v sezóně (červenec, srpen) jsou termíny pouze na 10nocí/13 dní. Cena se odvíjí dle typu ubytování. Když si rozkliknete tlačítko koupit, vyjedou Vám ceny za jendotlivé typi ubytování. Před zakoupením je nutné si u nás udělat telefonickou předrezervaci na temríny a typ ubytování.

libor

Zdravím, nějak mě nejde najít určitý termín. Jen 7–8 měsíc, ale dál nevím.Nechci dokončovat objednávku, abych něco nepokazil. Libor Pohl

Gargano CK

Dobrý den Libore, termíny najdete níže v nabídce a můžete si vybrat jaký chcete. Po výběru je nutné zavolat k nám do CK, udělat si na konkrétní termín rezervaci a až potom si zakupte konkrétní ubytování dle počtu osob. Nezakupujete tu termín, ten máte u nás rezervovaný, ale typ ubytování.

Stáňa Bartáková

Dobrý den, ráda bych se zeptala na ceny všech výletů, které jsou nabízeny v květnových termínech.
Děkuji předem za odpověď

Gargano CK

Dobrý den, všechny termíny, kterná naše CK nabízí se vypisují v každém temrínu. Je určen minimální počet a dle toho se výlety konají. Popis a ceny najdete na tomto odkaze:

 http://www.gargano.cz/letni-dovolena/informace/vylety/

Alena

Dobrý den,
již druhým rokem sleduji Vaši úžasnou nabídku, kterou jsem nikdy nemohla využít, protože nemám druhou osobu ke splnění minimálního počtu osob 2.
Prosím, bylo by možné najít ke mně druhou osobu – ženu, druhý květnový termín? Vím, že je to nestandartní, ale třeba se najde singl žena středního věku,které by nevadilo týden bydlet s cizí nekonfliktní osobou.

Gargano CK

Dobrý den, bohužel tyto služby neposkytujeme, je to nad naše možnosti. Každý si k sobě musí někoho najít. Tato nabídka je podmíněna minimálně dvoumi osobami v objekt. Nebo druhá možnost je ta, že v objektu budete sama a zakoupíte si vouchery pro dvě osoby.

Sandra

Dobrý den,
zajímalo by mě, kolik musí být minimálně přihlášeno účastníků na jeden daný termín, aby se zájezd uskutečnil? A v případě, že se neuskuteční z důvodu nízké účasti, budou peníze vráceny?
Děkuji za odpověď

Gargano CK

ano, v případě zrušení zájezdu bude klientům nabídnut náhradní termín nebo vráceny peníze. V ohrožení je pouze ten první květnový termín, ostatní termíny jsou v tzv. šňůře (na sebe navazující) a musí jet.

Irena A.

Ještě dotaz – jak dlouho trvá cesta – trasa B a jaká je polopenze – česká nebo italská kuchyně, jak vypadají snídaně? Děkuji.

Gargano CK

Cesta trvá cca 18 – 20 hodin. Jede se přes noc a druhý den v dopoledních hodinách jste na místě. K ubytování je zdarma česká polopenze formou závodního stravování. Orientační jídelníček najdete na našich stránkách www.gargano.cz

Irena A.

Dobrý den, prosím, jaká by byla cena za 2 děti (3 a 6 let) se dvěma dospělými v srpnovém termínu v chatce? Děkuji

Gargano CK

Dobrý den Ireno, jak již můžete vidět dříve v diskuzi, cena za dítě je stejná jako za dospělou osobu.

Panterka Pinky

Dobrý den, o kolik bude snížena cena při dopravě vlastní? děkuji

Gargano CK

Dobrý den, tato nabídka je kalkulovaná na autobusovou dopravu, ale je možnost využít i vlastní dopravu a to za těchto podmínek: cena zůstane stejná, nic se z ní neodečítá a zakoupíte vouchery dle počtu osob plus na místě ještě navíc zaplatíte 150 Kč/noc/par­kování na hlídaném parkovišti v areálu.

Šárka

Dobrý den,

jaká by byla prosím cena pro jednoho dospělého a dvě děti (5 a 7 let) na termín na přelomu července a srpna?
Děkuji za odpověď.

Gargano CK

Dobrý den Šárko, v této akci je cena za dítě stejná jako pro dospělou osobu. Vyjímkou jsou děti do 1,9 let, kteří platí pouze cenu dopravy, což ale není Váš případ.

Iveta

Dobrý den,
rozumím tomu správně, že v případě srpnových termínů je tedy cena 7290 Kč/apartmán za pobyt v délce 10 nocí? Nebo 7 nocí a na 10 nocí by tedy bylo nutné něco doplatit? Děkuji za odpověď.

Gargano CK

ne, cena 7290 Kč/osoba v apartmánu je za 10 nocí v létě + příplatky v EUR na místě

Iveta

Dobrý den,
rozumím tomu správně, že v případě srpnových termínů je tedy cena 7290 Kč/apartmán za pobyt v délce 10 nocí? Nebo 7 nocí a na 10 nocí by tedy bylo nutné něco doplatit? Děkuji za odpověď.

Gargano CK

Dobrý den Iveto, cena je vždy za osobu a typ ubytování. V srpnu jsou temríny 13 dní/10 nocí.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru