Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Letní dovolená v apartmánovém domě v letovisku Baška Voda v Chorvatsku

3,8 / 5 CK Adria Sun Baška Voda - Chorvatsko (mapa) 27 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
MILUŠE ČERMAKOVA

Dobry den chci se zeptat jak je to s parkovanim a jestli je moznost od 25.8 do 2.9 dva dvouluzkove pokoje dekuji

CK Adria Sun

Dobrý den, v tomto termínu mohu nabídnout jedině čtyřlůžkový apartmán, který má oddělenou ložnici a poté obývací pokoj. Parkování je zajištěno u domu případně na jiném parkovišti v okolí domu.

Michal K.

Dobrý den,
byl by v termínu 19. – 26.8. volný apartmán pro 2 dospělé osoby + dítě 17 let ?
Děkuji.

CK Adria Sun

Dobrý den, máme volný čtyřlůžkový apartmán. Můžeme Vám ho nabídnout. Před zakoupením Voucherů nás prosím kontaktujte telefonicky nebo po e-mailu a uděláme Vám rezervaci.

simca

dobry den prosim o kalkulaci v terminu od 19,8 do 26,8 pro 2 dospeli a dve deti jedno 7let a druhe 9 let …vlastni dopravou ..dekuji

CK Adria Sun

Dobrý den, v požadovaném termínu byste zakoupila 2× voucher, jedno dítě má slevu 10 %, druhé 50 %. Za děti se doplácí až po zakoupení voucherů pro dospělé osoby. V tomto termínu je poslední čtyřlůžkový apartmán volný.

Hana Bělohlávková

Dobrý den, žádám Vás o informaci, zda je volný termín 12.-19.08.2017 pro dvě osoby a zda-li je možnost platby na proforma fakturu (hrazeno z FKSP). Děkuji Hana Bělohlávková

CK Adria Sun

Dobrý den, v požadovaném termínu je dvoulůžkový pokoj volný. Vouchery je možné uhradit proforma fakturou. Při úhradě byste postupovala dle pokynů zde na slevomatu.
Před nákupem voucherů si ubytování předběžně rezervujte na některém z uvedených telefonních čísel či prostřednictvím e-mailu.

David Z.

Dobry den,prosim o kalkulaci 2 dospele a dite(2 roky) vlastni doprava. Termin 15.7. –22.7.

CK Adria Sun

Dobrý den, v požadovaném termínu máme volný již jen čtyřlůžkový apartmán. Museli byste tedy zakoupit 2× voucher a poté doplatit částku 3.599,– Kč za dítě a 2.000,– Kč za neobsazené lůžko.

Jakub

dobry den mam zajem o dovolenou muzu jse zptat termin 24.6 do1.7.2017 jen­dalo by jse o dva pokoje jeden pro 4 dva dospeli a dve deti druhy jen dva dospeli dekuji za brzou odpoved minarik

CK Adria Sun

Dobrý den, v tomto termínu je volný již jen apartmán pro 4 osoby.

Lenka Wilingerova

Dobrý den .Prosím termín 19.8–26.8 pro 2 dospěli lidi s vlastni dopravou

CK Adria Sun

Dobrý den, v tomto termínu je volný dvoulůžkový pokoj. Před nákupem voucherů si ubytování předběžně rezervujte přes email, který je u akce uvedený.

Dana Linhartova

Dobry den,mate volny pokoj pro dva dospele a jedno 3,5 lete dite?v terminu od 24.6 do 1.7.2017? Hezky den,Linhartova

CK Adria Sun

Dobrý den, v požadovaném termínu je ještě volný apartmán pro 3–4 osoby. Zakoupila byste 2× voucher, dítě má slevu 10% z ceny voucheru. Platilo by 3.141,– Kč.

Sandra

Dobrý den, je volný termín od 19.8–26.8 pro 4 osoby? Apartmán nebo 2 lůžkové pokoje? A jestli je možné vzít sebou malého yorshirka? Dekuji

CK Adria Sun

Dotaz zaslán také e-mailem, kde byl zodpovězen.

Vanda

Prosím máte volný termín 30.6 do 8.7.je nás šest dospělých a jedno dítě 6.let prosím cenu.Děkuji Srubkova

CK Adria Sun

Dobrý den, tento termín není v nabídce.

Ivan Surov

Dobry den, jsme 4 dospělý + 1 dítě. Mate pro nas volný termin So 12. 8. – So 19. 8. 2017 ? Prosím o celkovou cenu. Děkují.

CK Adria Sun

Dobrý den, na vile je pouze čtyřlůžkový apartmán a ten je v požadovaném termínu obsazený. Volný je v následujícím termínu. Ubytování je možné pouze v případě, že by dítě bylo malé a bez nároku na lůžko.

Wendy Vendy

Mám zájem o ctyrluzkovy apartman 22.7–29.7 pro dve dospele osoby a dve deti 9,12 let,pokud by nebyl tento termin tak hned ten nasledujici,dekuji Hosnedlova

CK Adria Sun

V termínu 22.7.-29.7. je čtyřlůžkový apartmán ještě volný. Před zákupem voucherů nás kontaktujte telefonicky nebo e-mailem, abychom Vám apartmán předběžně rezervovali.

Aneta Gabašová

A termin nasledujici je volny od 22–29.7.2017 pro dvouluzkovy? Diky.

CK Adria Sun

Dobrý den, dvoulůžkový pokoj až 12.8.-19.8.2017.

Aneta Gabašová

Dobrý den, je volný dvoulůžkový pokoj v termínu od 15.7.-22.7.2017? Děkuji

CK Adria Sun

Dobrý den, v tomto termínu je volný již jen čtyřlůžkový apartmán.

Ivka

Dobrý den, je volný apartmán v terminu 12.-19.8.?
Prosím o kalkulaci ceny 2 x dospělý, 1dítě 16. let. Je možné dokoupit dopravu autobusem? Děkuji za odpověď. Ivka

CK Adria Sun

Dobrý den, v tomto termínu je apartmán pro 3–4 osoby obsazený. Nabídnout Vám můžeme termín následující, tedy 19.8.-26.8., kdy je apartmán ještě volný. Zakoupili byste 2× voucher, osoba na přistýlce má 10% slevu z ceny voucheru a společně s dopravou se doplácí u nás při sepisování cestovní smlouvy. Autobusovou dopravu je možné dokoupit, viz informace ve spodní části akce.

Faixova

Dobrý den, byl by volný pokoj pro 2 dospělé a 2 děti 4 a 7 let v termínu 29.7–5.8 nebo 5–12.8. Prosím o kalkulaci ceny. Děkuji
K. Faixová

CK Adria Sun

Dobrý den, v obou uvedených termínech je čtyřlůžkový apartmán volný. Cena platí stejná, jako jsme uváděli níže – kupovali byste 2× voucher, slevy pro děti jsou platné tak, jak u akce uvádíme, tedy 1. dítě 10% sleva, 2. dítě 50% sleva, tj. 3.591,– Kč/1.995,– Kč).

Mičkal

máte také jednolůžkové pokoje a za kolik Kč_

CK Adria Sun

Jak v textu akce uvádíme, vila disponuje 2-lůžkovými pokoji a 4-lůžkovými apartmány. Při ubytování jedné osoby tedy musíte zakoupit dva vouchery.

Mirka

Dobrý den,

mohli by jste nám prosím zaslat kalkulaci pro 2 dospělý a dvě děti (6 let a 8 let) a zda je volný termín 8.7 – 15.7?

CK Adria Sun

Dobrý den, v tomto termínu je čtyřlůžkový apartmán obsazený, volný je pouze dvoulůžkový pokoj.
Apartmán bychom měli volný v následujícím termínu od 15.7.-22.7.2017. Kupovali byste 2× voucher, slevy pro děti jsou platné tak, jak u akce uvádíme, tedy 1. dítě 10% sleva, 2. dítě 50% sleva, tj. 3.591,– Kč/1.995,– Kč).

Lenka

Dobrý den
Kolik by nás stalo dva dospělí dvě 2
Kluk 2 roky
Holka 6let

CK Adria Sun

Dobrý den, pro zaslání kalkulace je nutné uvést požadovaný termín.

Jana Halouzková

Dobrý den.A nebo ten termín po 19.8 jestli by byl pro 2 rodiny.Děkuji

CK Adria Sun

Viz komentář k prvnímu dotazu.

Jana Halouzková

Dobrý den .Prosím termín 12,8–19,8. Pro 2 dospělé a 1 dítě 6 let s vlastní dopravou.Prosím o cenu a jestli je volný termín…A ještě 2 dospělé a 2 děti 5 let.Spočítat prosím cenu za každou rodinu zvlášť.

CK Adria Sun

Dobrý den, v prvním termínu je větší apartmán obsazený, v následujícím termínu od 19.8. je volný. Nabídnout ovšem můžeme pouze ubytování pro jednu rodinu. Máme zde pouze jeden čtyřlůžkový apartmán. Poté již jen dvoulůžkový pokoj, kde by bylo dítě bez nároku na lůžko.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru