Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Sbalte kufry: 7 nocí v penzionu se snídaní v letovisku Bečiči v Černé Hoře

3,8 / 5 CK Adria Sun Černá Hora (mapa) 58 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Lucie

Dobrý den,

rádi bychom s manželem vzali na dovolenou 8-měsíčního syna. 20% sleva platí i na tak malé dítě? Připadá nám to hodně za miminko, které nic nevyužije, pouze přistýlku.

Děkuji.

CK Adria Sun

Dobrý den, dítě do 3 let má ubytování bez nároku na lůžko a stravu zdarma. Až do konce sezóny ovšem máme dvoulůžkové pokoje vyprodané a ve třílůžkových a čtyřlůžkových pokojích/studiích je při ubytování dvou osob nutný příplatek za neobsazené lůžko ve výši 1.500,– Kč/lůžko.

Lenka

Dobrý den ráda bych se zeptala na termín od 5.8.2017 pro rodinu 2dospělí a 3 děti ( 4,12,14) .Prosím o cenu je možnost dvou pokoju vedle sebe ? Děkuji

CK Adria Sun

Dobrý den, tento termín je již bohužel plně vyprodaný.

Kaznowski

Dobrý den , za batole 7 měsíců se také něco doplácí ( nepotřebujeme přistýlku , ani jídlo ) ?

CK Adria Sun

Dobrý den, dítě je do 3 let zdarma bez nároku na lůžko. Pokud byste měli o ubytování zájem, tak nás prosím telefonicky nebo po e-mailu kontaktujte a domluvíme se kdy by bylo ještě volno.

Ivana Vaňková

Dobrý den, prosím máte volný termín od 19.8. do 26.8. pro dva dospělé a dvě děti 9 a 12 let, tedy ubytování v jednom pokoji? A prosím o kalkulaci ceny v případě polopenze. děkuji Vaňková

CK Adria Sun

Dobrý den, ano, v tomto termínu máme ještě volné čtyřlůžkové studio. Kontaktujte nás prosím na e-mail. Domluvíme se na kalkulaci a rezerevaci zájezdu. Zakoupil byste 3× Voucher a jedno dítě má sníženou cenu a doplácí se u nás, stejně tak polopenze.

Jana

Dobry den je prosim jeste volny pokoj pro 4 v terminu od 5.8? Dekuji

CK Adria Sun

Dobrý den, bohužel není. Máme zde pouze třílůžkové studio. Jedině bych mohla nabídnout následující termín 12.8. – 19.8.2017.

Petra

Dobrý den, měla bych zájem o termín od 2.9. Máte ještě k dispozici 2-lůžkový pokoj ? A kdybych jela singl, jaká je kalkulace ceny ? Děkuji.

CK Adria Sun

Dobrý den, ano, máme ještě volno. Jedna osoba můžete cestovat, ale musíte zaplatit za dva Vouchery. Jednolůžkové pokoje zde bohužel nemáme.

Terezka+Martínek

Dobrý den,
a co termín od 26. 8., máte volný 2 lůžkový pokoj?

CK Adria Sun

Ano, v tomto termínu bychom měli k dnešnímu dni ještě volno pro 2 osoby. Nejlepší by bylo kdyby jste nám rovnou napsala e-mail a domluvíme se na rezervace atd.

Terezka+Martínek

Dobrý den,
máte v termínu od 5.8. volný dvoulůžkový pokoj? Děkuji.

CK Adria Sun

Dobrý den, bohužel nemáme. Jedině zvolit jiný termín pobytu.

Denisa

Dobry den, je volny 2 luzkovy pokoj v terminu od 19.8.? Dekuji :)

CK Adria Sun

Dobrý den, dvoulůžkový bohužel již volný není, pouze třílůžkový.

Alena Berkyová

Dobrý den.Ráda bych do Černé hory. Je možno přikoupit leteckou dopravu?Děkuji za info..:)

CK Adria Sun

Dobrý den, leteckou dopravu je možné přikoupit za 8.590,– Kč včetně svozu z Podgorice. Záleží ovšem také na termínu a zda bude požadovaný termín volný.

Daniela

Dobrý den,
je možno k dvoulůžkovému pokoji (studiu) dokoupit přistýlku pro 10 leté dítě? Když už není volné nic pro 3 osoby v červenci? Děkuji Daniela

CK Adria Sun

Dobrý den, pro 3 osoby v červenci volno je. Jak píšeme v komentářích předešlých příspěvků, k dispozici nejsou dvoulůžková studia a při ubytování dvou osob se hradí příplatek za neobsazené (třetí) lůžko.

tarašková

A v dřívějším termínu – od 7.7. by pokoj nebo studio pro 2 osoby – bez doplatku nebyl volný?
Nemůžete nám případně nabídnout v období od 7.7. do 27.7. jiné podobné ubytování v Bečiči pro 2 osoby s autobusovou dopravou bez doplatku?
Děkuji předem za odpověď.

CK Adria Sun

Čistě dvoulůžkový je volný až na přelomu srpna a září, jinak vše s příplatkem 1.500,– za neobsazené lůžko. Ohledně požadavku na jiné ubytování nám prosím napište e-mailem. Další ubytování v Bečiči máme, ovšem cenově dost možná vyjde dráž jak ubytování v penzionu Palma se snídaní a příplatkem za neobsazené lůžko. Dvoulůžkové studio bez stravy stojí 11.390,–Kč.
Dvoulůžkové moc levněji neseženete, je jich málo a v tuto chvíli už je většina kapacit vyprodaná.

Tarašková Hana

Dobrý den,
máte ještě volný pokoj pro 2 osoby do Bečiči penzion Palma v termínu od 15.7. – cesta autobusem?
Jak dlouho trvá cesta?
Je možnost aspoň minimálního vaření?
Děkuji předem za odpověď.
Děkuji předem za odpověď.

CK Adria Sun

Dobrý den, v požadovaném termínu jsou volné již jen tří a čtyřlůžkové pokoje a studia. Dokoupení autobusové dopravy je možné. Cesta např. z Brna trvá cca 19–20 hodin. Do třílůžkového pokoje či studia byste zakoupili 2× voucher a poté doplatili 1.500,– Kč/pobyt za neobsazené lůžko. Ve studiích je nový, vybavený kuchyňský kout.

Lukáš Předínský

Dobrý den, je ještě volný nějaký 2 lůžkový pokoj v termínu So 29. 7. – So 5. 8. 2017? Rádi by jsme jeli dva, autobusovou dopravou. Ještě bych se rád zeptal, jak dlouho trvá cesta? Děkuji.

CK Adria Sun

Stejný dotaz klienta zodpovězen prostřednictvím e-mailu.

Ivan Surov

Dobry den, jsme 4 dospělý + 1 dítě. Mate pro nas volný termin So 12. 8. – So 19. 8. 2017 ? Prosím o celkovou cenu. Děkují.

CK Adria Sun

Dobrý den, v tomto termínu máme volný dvoulůžkový a třílůžkový pokoj. Opět byste platila 4× voucher, dítě má slevu a doplácí se u nás po zakoupení voucherů pro dospělé osoby. Cena za dítě je 3.192,– Kč. Příště nás prosím kontaktujte přímo telefonicky nebo e-mailem. Není nutné kopírovat shodný dotaz ke všem našim akcím. Princim kalkulace je ve všech případech stejný.

olga

dobrý den prosím o odpověd jak daleko je to na pláž a jestli nazpět není moc do kopce – omezený pohyb

děkuji olga

CK Adria Sun

Dobrý den, vzdálenost k pláži je zhruba 250 metrů. Část cesty od pláže je do kopce a pokud pro přecházení silnice použijete nadchod, jsou zde také schody. Oproti některým chorvatským letoviskům ovšem tento kopec není nijak hrozný.
Pokud mi napíšete Váš e-mail, zašlu Vám fotografii pro představu, jak moc se kopec od pláže zvedá.

Dana

Měla bych zájem o termín 24.6. do 1.7. Je prosím volné pro 2 osoby a jedná se už o ,,špici sezóny,, ? Děkuji

CK Adria Sun

Dobrý den, v tomto termínu máme volný poslední pokoj pro 2 osoby.
Pokud byste chtěla zakupovat vouchery, kontaktujte nás prosím na e-mailu adriasun@adriasun.cz nebo telefonním čísle 773 262 768 a my Vám uděláme předběžnou rezervaci.
Tento termín se ještě nepočítá jako termín hlavní sezóny. Za hlavní sezónu jsou brány termíny od začátku července do konce srpna.

Dana Štronerová

děkuji moc za rychlou odpověd. Je studio za příplatek ?

CK Adria Sun

Na špici hlavní sezóny s příplatkem 500,–Kč/os., jinak bez příplatku. Záleží tedy o jaký termín máte zájem?

Dana Štronerová

je prosím kuchynský kout ve dvoulůžkovém pokoji ???

CK Adria Sun

Pokoje jsou bez kuchyňského koutu, kuchyňský kout mají pouze studia.
Pro dvě osoby Vám mohu nabídnout třílůžkové studio.

PETRA

Dobrý den,mohu prosím poprosit o kalkulaci ceny 2 dospěláci+3 děti (14,11,8) v termínu 22.7.-29.7.2017 a kolik je to přibližně km z ČR.Děkuji Petra

CK Adria Sun

Dobrý den, jak u akce uvádíme, k dispozici jsou studia max. pro 4 osoby. V požadovaném termínu je volné již jen třílůžkové a čtyřlůžkové studio. Např. v srpnových termínech bychom Vám mohli nabídnout dvoulůžkový pokoj a třílůžkové studio. Zakupovali byste 3× voucher, dvě děti by měly 20% slevu z ceny voucheru, tzn. cena za jedno toto dítě je 3.192,– Kč.
Vzdálenost z ČR velmi záleží na tom, z jakého města byste jela, jelikož cesta ze severu Čech může být např. o 300 km delší jako z jihu Moravy. Doporučuji zadat si startovní a cílové město do googlemaps, které Vám přesnou vzdálenost napíší.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru