Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Ať se na dovolené neztratíte: Kurz angličtiny pro každého

3,6 / 5 Jazyková škola Kapišto Praha  (mapa) 20 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Aneta Hanzlíková

Dobrý den,
je možné lekce využít i na výklad gramatiky? Potřebovala bych ji osvěžit.
S pozdravem Aneta

Jazyková škola KAPIŠTO

Dobrý den Aneto, děkujeme za dotaz. Jedná se o individuální výuku, tudíž hodiny vždy zaměřujeme na to, co si přeje student. Ať již to je rozmluvení se před dovolenou, zaměření se na určitá konverzační témata a rozšíření slovní zásoby nebo osvěžení si znalostí gramatiky a její procvičení :) hezký večer, KAPIŠTO

Lucia Síčová

Dobrý den, lze vystavit daňový doklad na firmu? Děkuji za odpověď.

Jazyková škola KAPIŠTO

Dobrý den Lucie, děkujeme za dotaz. Není problém Vám vystavit daňový doklad na zakoupený kurz angličtiny :) hezký den, KAPIŠTO

Dominika

Dobrý den, jen pro ujištění, voucher na 10 hodin tedy znamená pět 1,5 hodinových lekcí? Děkuji

Jazyková škola KAPIŠTO

Dobrý den Dominiko, děkujeme za dotaz. Ano, voucher na deset hodin obsahuje pět výukových bloků po dvou vyučovacích hodinách, časově tedy 90 minut. hezký den, KAPIŠTO.

václav .

super díky za rychlou odpověď, to koukám je večer, a jak je to s výukou o prázdninách?
 :-)

Jazyková škola KAPIŠTO

Není zač, rádo se stalo :) Není problém, aby výuka probíhala i během letních prázdnin, KAPIŠTO.

václav .

dobrý den, když je termín do 30.6. musím tedy všech 20 hodin vyčerpat do 30.6.?

Jazyková škola KAPIŠTO

Dobrý večer Václave, děkujeme za dotaz. Do 30.6. je potřeba voucher u nás uplatnit a tím ho tak zaktivovat. Výuku je možné na základě takto uplatněného voucheru absolvovat i po tomto termínu. Záleží na dohodě s Vámi. hezký večer, KAPIŠTO.

Lucie Kuželková

Dobrý den, ještě jeden praktický dotaz: po objednání a zaplacení kurzu budu potřebovat daňový doklad. Kdo mi jej vystaví? Mám žádat Slevomat nebo jej obdržím přímo od vás?

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucko,

daňový doklad vám v tomto případě vystaví přímo jazyková škola. U nás si můžete stáhnout potvrzení o platbě :-)

Hezký den. Míša

Martina

Dobrý den, můžu kurz zakoupit i pro 11 letou dceru?

Jazyková škola KAPIŠTO

Dobrý den Martino, děkujeme za dotaz. Samozřejmě, že můžete. Rádi budeme vyučovat angličtinu i Vaši dceru :) hezký zbytek svátku, KAPIŠTO.

Marketa

Dobrý den, je v ceně započtena i doprava lektora do místa, kde se bude výuka konat? Tedy např. do bytu zákazníka? Jak dlouho dopředu je potřeba objednávat volné termíny v ranních a večerních hodinách? Nedostala bych se na řadu v těchto časech až za dlouhou dobu? Děkuji, Markéta

Jazyková škola KAPIŠTO

Dobrý den Markéto, děkujeme za Vaše dotazy. Jak jsme před chvílí odpovídali v předchozím dotazu, v ceně individuálního kurzu je zahrnutá i doprava lektora na místo výuky v rámci Prahy. (může to být byt, kancelář, tichá kavárna) Nejlepší je se domluvit na jednom pravidelném čase výuky. Je to dobré jak pro studenta, tak pro lektora :) V případě, že má někdo nepravidelné směny, domlouváme se samozřejmě individuálně, podle časových možností studenta. Nemusíte se obávat, že byste musela začít s výukou až za delší dobu, jistě bychom vhodný termín našli. Obvykle zajišťujeme začátek výuky do jednoho týdne (ale může to být i rychlejší). Doufáme, že jsme zodpověděli vše, co Vás zajímalo. hezký večer, KAPIŠTO.

Lucie Kuželková

Dobrý den, je možno hodiny absolvovat i na jiné adrese, než je adresa jazykovky? Myslím tím, zda lektor dochází i za klientem? Děkuji

Jazyková škola KAPIŠTO

Dobrý den Lucie, děkujeme za dotaz. V ceně individuálního kurzu je zahrnutý i dojezd lektora v rámci Prahy. Není problém se s ním domluvit na místě, které Vám bude vyhovovat :) hezký víkend, KAPIŠTO.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru