Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Řekněte dost ručnímu vytírání: robotický mop uklidí sám

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Eva Selingerova

Dobrý den, jaká je, prosím, výška robota / aby mohl vytřít též postelemi / ?
A též prosím o cenu náhradních utěrek – 2 páry.
Děkuji za odpověď.

Everybot.cz

Dobrý den paní Evo,
výška robota je 14,1 cm. Pokud jsou v domácnosti některé kusy nábytku jen o několik milimetrů nižší než robot, vyplatí se zvážit nábytek podložit a tím prostor pod ním robotovi zpřístupnit.

Dva kusy utěrek stojí 199 Kč. Větší balení jsou cenově výhodnější viz veškerý sortiment na našich stránkách http://www.everybot.cz/produkty/prislusenstvi

V případě dalších dotazů nás kontaktujte. Děkujeme,
Everybot

Manka

Dobrý den! Ty modré části robotického mopu, které narážejí do nábytku, jsou z nějakého měkčího materiálu než středová část?

Everybot.cz

Dobrý den,
modré „nárazníky“ robotického mopu jsou z tvrdého plastu, který je popryžovaný tenkou vrstvou. Na dotyk jsou nárazníky měkčí. V balení jsou také 4ks pěnové podložky, které můžete nalepit na „rohy“ nárazníků. Nárazníky mají vůli v pohybu, čímž mohou někdy rezonovat, ale robot neponičí nábytek ani sebe. Zde je nové demonstrační video z naší produkce, které Vám práci robota a jeho vynikající účinek přiblíží https://www.youtube.com/watch?v=EY8abvjtCxw

V případě dalších dotazů nás kontaktujte. Děkujeme,
Everybot

Helena Hůleová

Dobrý den , jak získat ještě další náhradní mikro utěrky v rámci jedné zásilky.
Poraďte mi prosím. Chtěla bych vysavač nadělit jako dárek. Děkuji za Vaší odpověď.
 HH

Everybot.cz

Dobrý den paní Hůleová,
extra utěrk můžete objednat přes náš eshop a do poznámky napsat číslo objednávky ze Slevomatu a my Vám to pošleme dohromady, přepravné zdarma. Formu úhrady za utěrky si zvolíte. Děkujeme, Everybot

Kateřina Šindlerová

Dobry den,
jak moc hlasitý je? Můžu ho zapnout a odejít na 10hod pryč?
 Dekuji

Everybot.cz

Dobrý den paní Šindlerová,
robotický mop Everybot je v zásadě méně hlučnější než běžný robotický vysavač. Jde slyšet pouze bzučení motorů, které otáčejí utěrkami. Zvuk robot ještě vydává ještě při střetu s překážkou a jeho míra hlasitosti závisí na typu a tvaru nábytku, překážky.

Robota můžete zapnout a odejít. Robot by vytíral tak dlouho, dokud se nevybije (40–50 minut). Pokud by byla podlaha pravidelně (denně) robotem vytírána, tak i výsledek bude dobrý. Je třeba vzít v potaz, že by bez asistence vytíral bez výměny utěrek „na jeden hadr“.

Pokud budete robot vytírat co 3–4 dny, tak při takto znečištěné podlaze je ideální nechat robota pracovat cca 10–15 min (cca 25m2), aby navlhčil celou plochu a pak utěrky vyměnit za čisté a nechat jej opět pracovat 10–15 min. Takto docílíte čisté podlahy bez nutnosti Vámi „vést“ ruční mop (vytírat ručně).

Několik tipů a rad, jak od robota získat co nejvíce užitku
• Pro vlhké vytírání podlahy můžete naplnit zásobníky vody anebo jednoduše utěrky namočit na požadovanou vlhkost přímo v umyvadle.
• Když budete vytírat více místností za sebou, můžete si připravit kbelík s vodou a saponátem, ve kterém utěrky průběžně vymácháte, properete.
• První cyklus je lepší nechat utěrky vlhčí, aby byla celá podlaha místnosti rovnoměrně vlhká.
• Jako čisticí prostředek můžete na podlahu použít např. vodou ředěný (ekologický) jar, aplikujte jen na 2–3 místa v místnosti.
• Robota zavřete do jedné místnosti a nechte jej požadovanou dobu pracovat.
• Pokud je místnost více znečištěna (asi 3 a více dní nevytíraná), je dobré utěrky během úklidu vyměnit za čisté.
• V místnosti o velikosti cca 25 m2 nechte robota na první cyklus pracovat okolo 10–15 minut a poté utěrky vymáchejte a více vyždímejte, nebo nejlépe vyměňte za čisté. Sesbírají a zadrží tak více nečistot (pro druhý nebo až třetí cyklus můžete také dle potřeby použít suché utěrky).
• Za asi 20 minut je první místnost vytřená a robota můžete přemístit do další místnosti.
• Utěrky je možné prát v pračce.
• Pro pohodlnou výměnu a praní utěrek je dobré mít asi 4 páry utěrek na 1 místnost. Jednu várku (2 páry) špinavých utěrek můžete bez obav vyprat, druhou, čistou várku (2 páry) utěrek pak použít pro úklid.
• Během vytírání může člověk dělat jiné domácí práce jako např. vynést koš, prát, žehlit, vařit a podobně.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru