Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Samoopalovací nástřik celého těla včetně obličeje

4,1 / 5 Salon Balabenka Praha - Libeň  (mapa) 75 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Lucie Nusková

Dobrý den,
Je možné aplikovat nástřik před dovolenou u moře? Lze se pak opálit a neškodí nástřik​u slaná mořská voda?
Díky Lucka

Salon Balabenka

Dobrý den, jistě lze aplikovat nástřik před dovolenou u moře. I přes nástřik se opalujete, ale skutečně nezaručuji, že Vám nástřik vydrží i přes koupání ve slané vodě. Po pravdě zatím s tím nemáme zkušenost, domnívám se, že by bylo lepší aplikovat nástřik po návratu z dovolené na udržení opálení.
Za tým Salonu Balabenka L. Švecová

Nikola

Dobrý den, mohu jít na nástřik těhotná? Dekuji

Salon Balabenka

Dobrý večer, vzhledem k tomu, že nástřik není toxický a je to vlastně výtažek z cukrové třiny, tak můžete přijít i těhotná.
Za tým Salonu Balabenka – Libuše Švecová

Karolína Sýkorová

Dobrý den, dcera se 23.6. vdává a potřebovala by být do šatů opálená. Příroda to letos asi nezařídí. Chtěla jsem se zeptat, jak dlouho opálení vydrží a jestli je nějaká záruka, že bude opravdu hezky opálená a nebude oranžová a flekatá. Děkuji Sýkorová

Salon Balabenka

Dobrý den, aby měla dcera představu tak bych doporučovala nástřik vyzkoušet. Takto to nevěsty praktikují. Určitě nebude první. Uvidí jak to vypadá a může si zvolit i odstín,prostě bude vědět a mít zkušenost. Jinak toto opálení má úplně přirozenou barvu sluníčka a fleky a ani skvrny nedělá.
Švecová Salon Balabenka

Monika

Dobrý den. Mohu se zeptat, zda se dají nastříkat pouze nohy? Myslela jsem místo punčoch, aby to nějak vypadalo, když jsou nohy po zimě bílé a nevypadá to dobře. Děkuji za odpověď.

Salon Balabenka

Dobrý den, určitě se dají nastříkat pouze nohy i trochu tmavším odstínem než se běžně stříká na tělo, ale vždy záleží na přání klientky.
Za tým Salonu Balabenka – L. Švecová

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru