Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Jaro i léto přímo u přehrady Lipno: wellness, polopenze a karta plná výhod

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,7 / 5
Resort Orsino Šumava (mapa) 393 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Zdenka

Dobrý den, chci se zeptat na volné termíny na 5nocí dva pokoje na září. Bylo by možné do jednoho pokoje přidat přistýlku pro 5letého kluka? Kolik by platil za ubytování a za polopenzi? Děkuji Václavíková

Hotel Orsino

Dobrý den, tato nabídka je již ukončená. S pozdravem Heresová Edita (Recepce).

Tereza Kubcová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je ještě volný termín od 19. do 22. července pro 2 osoby (4 dny, 3 noci)? Případně, pokud ano, zda je možné s sebou vzít psa?

Děkuji mockrát za odpověď :-)

Slevomat.cz

Dobrý den, Terezo, nabídka již byla bohužel ukončena. Takže se nám informaci nepodařilo ověřit. pěkný den

Šárka Veselá

Dobrý den ,chci se zeptat na termín od 28.7–4.8 na 5 nocí 2 dospělí a 2 děti 10 a 16 let. A na Cenu za všechny !
Děkuji Veselá.

Hotel Orsino

Dobrý den, děkujeme Vám za Váš zájem, ale uvedený termín je bohužel již vyprodaný. Pro zjištění volných termínů se prosím obraťte na recepci hotelu: rezervace@orsino.cz. Děkujeme Vám. S pozdravem Heresová Edita (recepce)

Gabriela Ryan

Dobrý den, bylo by možné použít voucher na šest dní pro dvě osoby na ubytování v jednolůžkových pokojích? Jsme dvě matky, každá s jedním kojencem a jedna s dvou a druhá pětiletým dítětem, takže potřebujeme samostatné pokoje. Zajímá nás termín někde mezi 13.8–1.9.2018. Děkuji.

Hotel Orsino

Dobrý den, děkujeme Vám, ano, samozřejmě, pokud budete mít dva vouchery, tak je to možné. Pro zjištění volných termínů se prosím obraťte na recepci: rezervace@orsino.cz. S pozdravem Heresová Edita (recepce)

Miloš Žaloudek

Dobrý den máte ještě volný termín 19.-22.8.2018 nebo 20.-23.8.2018 pro dvě osoby 4 dny 3 noci,cena 5990kč.Děkuji Žaloudek

Hotel Orsino

Dobrý den, děkujeme Vám za Váš zájem, pro zjištění volných termínů se prosím obraťte na recepci: rezervace@orisno.cz. Děkujeme Vám. S pozdravem Heresová Edita (Recepce).

MG

Pokud bychom chtětli k balíčku doobjednat masáže a využít tu 40% slevu, lze zajistit předem, bude to dárek, tak bychom to raději vyřešili dopředu my. Děkuji. MG

Hotel Orsino

Dobrý den,

platbu za masáže lze uhradit předem po zaslání údajů k platbě. Pro více informací prosím kontaktujte recepci na uvedeném emailu. Přeji hezký den. S pozdravem recepce

Taťána Danišová

Dobrý den, máte ještě volný termín od 25.8 na 6 dnů? Děkuji za odpověď a přeji hezký večer

Hotel Orsino

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem. Ano termín je volný pro posledních pár pokojů. pro zavedení rezervace co nejdříve kontaktujte recepci na uvedeném emailu s potřebnými údaji. Přeji hezký den. S pozdravem recepce

Katka Zelinová

Dobrý den,máte ještě volný nějaký termín teď v červnu?Děkuji

Hotel Orsino

Dobrý den, děkujeme za váš zájem. V tuto chvíli jsou poslední volné pokoje: 17.-19.6., 27.-29.6. a 28.-1.7.2018.
Pro zavedení rezervace co nejdříve kontaktujte recepci na uvedeném emailu s potřebnými informacemi. Přeji hezký den. s pozdravem recepce

Michal

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na pobyt pro 2 osoby na 3 noci v termínu od 5.7. do 8.7. máte ještě volno?
Děkuji za info

Hotel Orsino

Dobrý den, bohužel jak je uvedeno u akce termíny pobytu jsou možné již jen ve druhé polovině srpna. Pro nabídku konkrétních termínů v případě zájmu prosím kontaktujte recepci na uvedeném emailu. přeji hezké odpoledne. S pozdravem recepce

Tomáš

Dobrý večer, reaguji na předešlou zprávu. V hotelu máme už rezervaci na 3 noci od 20.8 – 23.8. ale tedka se dívám, že na slevomatu nabídka na 3 noci je už vyprodaná. Zajímá mě tedy, jestli to půjde ještě nějak vyřešit. Děkuji za odpovědi

Hotel Orsino

Dobrý den, vouchery k prodeji jsou již navýšené, pokud u nás tedy máte vedenou předběžnou rezervaci s tím, že jsme Vám psali, abyste nám k potvrzení zaslali číslo voucheru, můžete ho již zakoupit. S pozdravem Heresová Edita (recepce)

Tomáš

Dobry den, chtěl bych se zeptat, zdali bude otevřený jeste letní termín na 3 noci. Dekuji za odpovědi.

Hotel Orsino

Dobrý den, děkujeme Vám za Váš zájem. Termíny které jsou volné, jsou všechny otevřené. Volné termíny na 3 noci jsou od 18.8.2018. S poz­dravem Heresová Edita (recepce)

Veronika

Dobrý den, chci se zeptat zda je nějaký volný termín od 30.7. do 12.8. pro 2 osoby na 3 dny a 2 noci. Děkuji

Hotel Orsino

Dobrý den, děkujeme Vám za Váš zájem. Pro zjištění volných termínů se prosím obraťte na recepci hotelu: rezervace@orsino.cz. S pozdravem Heresová Edita (recepce)

Tomas Spiroch

Dobrý večer. Na 3 noci 2 dospělý 2 děti. Máte termín v červenci? Pokud ano prosím napište jake. Děkuji.

Hotel Orsino

Dobrý den,

bohužel červenec je pro takto početnou rodinu již vyprodaný. Volné termíny jsou ve druhé polovině srpna. V případě, že by vám srpen vyhovoval pro konkrétní nabídku termínů prosím kontaktujte recepci na uvedeném emailu. Děkujeme za Váš zájem a přeji hezký den. S pozdravem recepce

Simona Kohnová

Dobrý den, máte prosím volné termíny v období od 3.8. do 16.8. ? Na 5 dní bychom to chtěli. Děkuji

Hotel Orsino

Dobrý den, v tuto chvíli jsou pro takto dlouhé pobyty termíny volné od 18.8.2018.
Děkujeme za váš zájem a přeji hezký den. S pozdravem recepce

Eva Odehnalova

Dobrý den, chci se zeptat, zda je u vás nebo poblíž možnost zapůjčení kol a jestli máte volno pro 2 osoby v terminu 25 –27. 6. Mnohokrát děkuji za odpověď.

Hotel Orsino

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem. Termín je v tuto chvíli volný pro poslední pokoj. Pro zavedení rezervace co nejdříve kontaktujte recepci na uvedeném emailu, nabídku nemohu zaručit. Kola se půjčují cca 1 km od hotelu na náměstí v Horní Plané na dvou místech. Přeji hezký večer. S pozdravem recepce

DAGMAR Gajdošíková

Dobrý den,
máte volný termín na srpen kdykoliv na 5dnu,pro 2 osoby
 děkuji

Hotel Orsino

Dobrý den, děkujeme Vám za Váš zájem. Ohledně zjištění volných termínů prosím kontaktujte recepci hotelu: rezervace@orsino.cz. S pozdravem Heresová Edita (recepce).

Kristýna Bílková

Dobrý večer,
nemáte náhodou ještě volný pokoj od 5.7. Na 4 dny 3 noci.
Děkuji, s pozdravem Bílková

Hotel Orsino

Dobrý den, děkujeme Vám za Váš zájem, ale tento termín je již bohužel vyprodaný. Pro zjištění volných termínů se prosím obraťte na recepci hotelu: rezervace@orsino.cz. S pozdravem Heresová Edita (Recepce)

Jiřina Pišlová

Hezký den, prosím o informaci, chtěli bychom koupit 2 vouchery v termínu od 5.07.-7.07.2018 na 3dny (2nocí). Máte volný místo pro 2 dospělé (měli bychom sebou ještě 2 děti (5 a 11,9 let), ale svou postel potřebuje jen 11leté dítě ) a další voucher pro 2 dospělé ? Děkuji předem za informaci. .

Hotel Orsino

Dobrý den, děkujeme Vám za Váš zájem, ale uvedený termín je bohužel již obsazený. Pro zjištění volných termínů se prosím obraťte na recepci: rezervace@orsino.cz S pozdravem Heresová Edita (Recepce)

a.zajicova

dobrý den,
lze prodloužit datum výběru vhodného termínu do 31.7.2018?
(na voucheru je do 30.6.) Děkuji

Hotel Orsino

Dobrý den, to bohužel nejde. Musíte si vybrat voucher pro správné období. S pozdravem Heresová Edita (recepce).

Kratochvilova

Dobrý den, kdy je možné se dovolat když telefon je nedostupny?

Hotel Orsino

Dobrý den, telefon byl bohužel z důvodu výpadku internetu nedostupný. Omlouváme se a děkujeme za pochopení. Ohledně Vaší rezervace nás prosím kontaktujte na: rezervace@orsino.cz. S pozdravem Heresová Edita (recepce)

LUCIE

Hezký den, prosím o informaci, kdy nejdříve byste měli volný termín od 20.8. a dál pro dva dospělé (měli bychom sebou ještě 8měsíční holčičku, ale ta svou postel nepotřebuje :-) ) na 6dní (5nocí)? Děkuji předem za informaci. S pozdravem, Lucie Zajíčková.

Hotel Orsino

Dobrý den, pro zjištění volných termínů se prosím obraťte na recepci hotelu: rezerevace@orsino.cz. Děkujeme Vám. S pozdravem Heresová Edita (recepce)

Simona

Dobrý den, volné dva pokoje v termínu od 13.8 do 18.8?

Hotel Orsino

Dobrý den,

volný termín pro tuto chvíli je nejdříve od 15.8.2018. Pro zavedení rezervace prosím kontaktujte co nejdříve recepci na uvedeném emailu s potřebnými údaji. Přeji příjemný večer.
S pozdravem recepce.

Daniel Siegl

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat zda máte volný pokoj v termínu od 15.7.- 28.7. ,pro dvě osoby. Jedná se mi o 6 dní a 5 nocí.
Předem děkuji za odpověď.
email: dan.siegl@gmail.com

Hotel Orsino

Dobrý den, děkujeme Vám za Váš zájem, ale tento termín na 5 nocí bohužel již obsazený. Pro zjištění volných termínů se prosím obraťte na recepci hotelu: rezervace@orsino.cz. S pozdravem Heresová Edita (Recepce)

Bradáčová Nikol

Dobry den,chci se zeptat na reklamních fotkách máte dvoj hlupáci křesla.muzu se zeptat odkud je máte kde jste koupili.predem moc dekuji.Bradacova

Hotel Orsino

Dobrý den, houpačky byly zakoupeny v Makru České Budějovice minulý rok – nevíme, zda jsou ještě v nabídce. S pozdravem Heresová Edita (Recepce).

Dáda Dáda

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat na volný pokoj v termínu od 23.7.-28.7. ,pro dvě dospělé osoby.
Předem děkuji za odpověď.
Přeji krásný den Tutschová
email: murandy@seznam .cz

Hotel Orsino

Dobrý den, v tuto chvíli je volný poslední pokoj v hlavní budově u recepce s manželskou postelí. Pro zavedení rezervace prosím kontaktujte co nejdříve recepci na uvedeném emailu s potřebnými údaji. Přeji příjemný den.
S pozdravem recepce.

Martina Vrabcová

Dobrý den,
máte prosim volny dvouluzkovy pokoj v terminu od 30.7.-4.8?
A je moznost si nekde zamknout kola?

Dekuji Martina Vrancová

Hotel Orsino

Dobrý den, v tuto chvíli je volný poslední pokoj v hlavní budově u recepce s manželskou postelí. Pro zavedení rezervace prosím kontaktujte co nejdříve recepci na uvedeném emailu s potřebnými údaji. Hotel má uzamykatelné kolárny. Přeji příjemný večer.
S pozdravem recepce.

Neumannová

Dobrý den, chci se zeptat jestli je volný voucher na 5 noci od 15.7.-20.7. a pejsek. A jak postupovat kdyby jeli 3 dospělí a jedno dítě 6 měsíců.
 Děkuji

Hotel Orsino

Dobrý den, v tomto termínu jsou již volné poslední dva 2-lůžkové pokoje a tak by jste se museli rozdělit do dvou pokojů (miminko buď v postýlce či na manželské posteli s jednou osobou). Pro každý pokoj by bylo třeba zakoupit voucher. Termín volný pro větší pokoj na takový počet nocí je až od 18.8.2018.
Děkujeme za váš zájem a přeji příjemný den. S pozdravem recepce

Nikola Honomichlová

Dobrý den, chci se zeptat jestli je volný termín od 1.7 do 4.7 pro dvě osoby na 4dny 3 noci. Děkuji za odpověď Honomichlová

Hotel Orsino

Dobrý den, děkujeme Vám za Váš zájem, Ano, tento termín je volný. Pro zavedení rezervace se prosím obraťte na recepci: rezervace@orsino.cz S pozdravem Heresová Edita (Recepce)

Jana Strouhalova

Dobrý den, prosím,měli bychom zájem o ubytování u vás v hotelu. Máte prosím volný termín 30.6.-3.7.? Předem děkuji za odpověď.

Hotel Orsino

Dobrý den, ano tento termín je volný. Pro zavedení rezervace prosím kontaktujte recepci na uvedeném emailu s potřebnými informacemi. Děkuji a přeji příjemný den. s pozdravem recepce

Zuzana Kadrnková

Dobrý den, je možné jít do bazénu i s ročním dítětem v plence na plavání, popř. nepropustných plavkách?

Díky
 Zuzka

Hotel Orsino

Dobrý den, ano je to možné. S pozdravem recepce hotelu.

Petra Novotná

Dobrý den, máte volno v červenci? chtěla bych 4 noci/5 dní, 2 dospelí a 2 deti. Děkuji Novotná

Hotel Orsino

Dobrý den, děkujeme Vám za Váš zájem, pro zjištění volných termínů a zavedení rezervace se prosím obraťte na recepci hotelu: rezervace@orsino.cz. Děkujeme Vám. S pozdravem Heresová Edita (Recepce).

Marcel Haupt

Dobry den.Mam prosim zajem o pobyt od 6.8do 18.8.V kalendari mně ukazuje zeje volno jen zari.Mam zajem o pobyt na 6.dni.Dekuji za odpoved.

Hotel Orsino

Dobrý den, děkujeme Vám za Váš zájem, pro zjištění volných termínů a zavedení rezervace se prosím obraťte na recepci hotelu: rezervace@orsihno.cz. S pozdravem Heresová Edita (Recepce).

Markéta Mušková

Dobrý den, chci si zakoupit voucher v termínu 1.-3. června, dva dny, jedna noc, nabízí mi to pouze pátek – sobota nebo neděle – pondělí znamená to tedy, že využít termín ze soboty na neděli není možný ?? A když jsme tři, jak mám prosím provést rezervaci ?? Děkuji. Mušková

Hotel Orsino

Dobrý den, děkujeme Vám za Váš zájem. Uvedený termín je volný. Pro zavedení rezervace se prosím obraťte na recepci: rezervace@orsino.cz. Voucher je pro 2 osoby, 3. osoba se doplatí na místě. S pozdravem Heersová Edita (Recepce)

DANA

DOBRÝ DEN, CHTĚLA BYCH SI KOUPIT POBYT NA 6 DNÍ ZA 8999KČ V DOBĚ OD 4.8. – 12.8. 2018 BYL BY VOLNÝ TERMÍN? DĚKUJI

Hotel Orsino

Dobrý den, děkujeme Vám za Váš zájem. Pro zjištění volných termínů se prosím obraťte na recepci hotelu: rezervace@orsino.cz. S pozdravem Heresová Edita (Recepce)

Blanka Smrčinová

Dobrý den,
jarní termín je volný pouze 10.-12.6.? Nebo je možné, že bude vypsán ještě nějaký jiný volný termín v červnu? Děkuji za Info

Hotel Orsino

Dobrý den. prozatím jsou v červnu volné všechny termíny, a také jsou pro on-line rezervace otevřené. pro zavedení rezervace a další dotazy se prosím obraťte na recepci hotelu: rezervace@orsino.cz. Děkujeme Vám. S pozdravem Heresová Edita (Recepce)

Tomáš Hykl

Takže už není žádný volný termín pro červenec a srpen, když se zobrazuje jen září?

Hotel Orsino

Dobrý den, teď jsem se koukala do systému online rezervací na obsazenost termínů a o prázdninách jsou tam volné ještě tyto termíny: 14.-25.7., 28.7.-4.8. a 10.-31.8.2018. Re­zervace Vám tedy on-line musí jít udělat. Pokud Vám to nejde: obraťte se na recepci hotelu: rezervace@orsino.cz. S pozdravem Heresová Edita (Recepce)

Tomáš Hykl

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat proč si nelze online zarezervovat na červenec nebo srpen a je tam jenom září? Děkuji za odpověď.

Hotel Orsino

Dobrý den, online rezervace na červenec a srpne fungují. Akorát jsou již zablokované termíny, které jsou obsazené. S pozdravem Heresová Edita (recepce)

Kateřina

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možnost se u vás ubytovat se středně velkým plemenem psa? K lidem je přátelský a je vychovaný. Děkuji.

Hotel Orsino

Dobrý den,
pro možný pobyt je důležitá velikost a hmotnost psa (již jsme se setkali s názorem, že i doga je střední plemeno). Pro více informací prosím kontaktujte recepci na uvedeném emailu. Přeji příjemný den. S pozdravem recepce.

Polívková

Dobrý den, lze objednat ubytování v termínu 25. 6.- 30. 6.? Děkuji

Hotel Orsino

Dobrý den, ano tento termín je volný. Pro zavedení rezervace prosím kontaktujte recepci s potřebnými údaji na uvedeném emailu.
Přeji příjemný den. S pozdravem recepce

Suchankova

Dobry den, pokud tedy si zakoupime voucher s vybranym terminem. Muzeme to brat,ze opravdu v ten termin bude v hotelu zarezervovany pokoj pro nas? A nemusime tedy kontaktovat hotel. Protoze jsne si voucher koupili pres ru nabidku s pevnym terminem? Predem.dekuji. proroze do hotelu se nemuzu dovolat,tak radeji pisu. Hezky den.suchankova

Hotel Orsino

Dobrý den, ano stačí udělat pouze on-line rezervaci přes Slevomat. Oni mám pošlou následně tuto Vaši rezervaci s potřebnými údaj na e-mail a my si ji zavedeme do systému. S pozdravem Heresová Edita (recepce).

Jitka Hybšová

Dobrý den,
nevím, jak mám zadat objednávku, protože je na přelomu měsíce června a července ( od 29.6.-1.7.) systém mi to neumožní v celku objednat, můžete mi prosím poradit? Chtěla bych dva dvoulůžkové pokoje pro čtyři osoby v tomto termínu.

Hotel Orsino

Dobrý den, děkujeme za váš zájem.
rezervaci nebudete dělat on-line, ale přes uvedený kontaktní email s recepcí. uveďte zde všechny potřebné informace k rezervaci a ostatní komunikace probíhá pak písemně. Uvedený termín je pro pobyt možný. Přeji hezký den. S pozdravem recepce

Cvrček

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli máte volno od zítra 4 května do 6 května. Pro dvě osoby Děkuji. Cvrček

Hotel Orsino

Dobrý den,
bohužel Vámi poptávaný termín je již zcela vyprodaný.

Děkujeme za Váš zájem a přeji příjemný den.

S pozdravem a přáním hezkého dne recepce

Katka

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na pobyt na 5 nocí pro 6 osob. Máte u Vás volno v termínu od 4.8 do 9.8.? Děkuji za odpověď

Hotel Orsino

Dobrý den, bohužel tento termín je již vyprodaný. Pobyt je možný od 9.8. dále. Pro aktuální volné termíny kontaktujte prosím recepci na uvedeném emailu. Přeji příjemný den. S pozdravem recepce

Klára

Dobrý den, chtěla bych zakoupit vouchery pro 6 lidí z toho jsou 3 děti do 17ti let. Jak bych měla vouchery zakoupit ? Děkuji za odpověď :)

Hotel Orsino

Dobrý den,
varianta zakoupení záleží jak chcete být ubytováni. Pokud ve 3× pokojích pak je třeba zakoupit 3× vouchery.
Pokud by jste chtěli být ubytováni ve 2× 3-lůžkovém pokoji pak zakoupíte 2× voucher a třetí osoby doplatíte dle věku na místě.
pro nabídku volný termínů a zavedení rezervace kontaktujte prosím recepci s potřebnými údaji na uvedeném emailu. Přeji příjemný den. S pozdravem Jagrová H.

Jarda

Dobry den je mozne u vas uplatnit tez platbu poukazkami flexi pass sodexo ? Dekuji za info J

Hotel Orsino

Dobrý den, na hotelu je platba možná pouze hotově či kartou. Přeji hezký den.
S pozdravem recepce

Iveta Tetkova

Dobrý den, potřebovala bych tři pokoje – šest osob, termin 28.-31.7. nebo 10.-13.8., máte volno? Děkují Iveta Tetkova

Hotel Orsino

Dobrý den, ano oba poptávané termíny jsou v tuto chvíli volné. Pro zavedení rezervace prosím kontaktujte recepci s potřebnými údaji na uvedeném emailu pokud nebudete dělat rezervaci on-line. Přeji hezký den. S pozdravem recepce

Zbyněk Ryšánek

dobrý den,prosím Vás včera jsem si koupil přes slevomat pobyt ve Vašem hotelu jedná se o termín 19.6–22.6.2018 pro dvě osoby.Zatím nemám číslo voucheru,šlo by termín reservovat.Děkuji

Hotel Orsino

Dobrý den, děkujeme Vám za Váš zájem. Termín je volný. Pro zavedení rezervace se prosím o obrat´te na recepci: rezervace@orsino.cz. S pozdravem Heresová Edita (Recepce)

Jan Futera

beru zpět, už to vidím v FAQ :-)

Hotel Orsino

Dobrý den, pro zavedení rezervace prosím kontaktujte recepci s potřebnými informacemi na uvedeném emailu. Přeji hezký den. S pozdravem recepce

Jan Futera

dobrý den, lze na pobyt pro 2 dospělé přijet ve složení 2 dospěli a dítě 2,5 roku?

Hotel Orsino

Dobrý den, ano pobyt s malým dítětem je určitě možný, ale potřebuje tuto informaci při zavedení rezervace určitě vědět, abychom Vám mohli v případě zájmu připravit postýlku či dát pokoj s manželskou postelí pokud dítě spí s Vámi.
Přeji hezký den. S pozdravem recepce

Klarova

Přesně tak jsem to zkoušela, ale ten druhý voucher mi do košíku nelze dát, je možné, že už máte poslední volný pokoj v tomto termínu?

Hotel Orsino

Dobrý den, v tom případě prosím nedělejte rezervaci on-line, ale pro zavedení rezervace kontaktujte recepci na uvedeném emailu s potřebnými údaji. V tuto chvíli ještě dva pokoje pro Váš pobyt jsou volné. Před koupí voucheru si uděláte předběžnou rezervaci, kterou budeme potřebovat do 5 ti dní potvrdit čísly kuponů. Přeji hezký den. S pozdravem recepce

Klarova

Chtěla bych si koupit dva vouchery na termín 8.7 – 13.7., jelikož jsme čtyři dospělí. Jak to mám udělat?

Hotel Orsino

Dobrý den,
pro každý pokoj, tj. dvě dospělé osoby zakoupíte jeden voucher na uvedený počet 5-ti nocí.
Děkujeme za Váš zájem a přeji hezký podvečer. S pozdravem recepce

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru