Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dovolená na 7 nocí v letovisku Bar v Černé Hoře s možností doplacení stravování

3,8 / 5 CK Adria Sun Černá Hora (mapa) 23 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Jana Dirová

Dobrý den chci se zeptat zda je volný termín od 2.9. do 9.9.2017 pro 4 dospělé osoby.A zda jídlo polopenze je možno zakoupit na místě. Poupová

CK Adria Sun

Dobrý den, ano, termín je volný.

Svobodová

Dobrý den,chtěla bych se zeptat na volný termin 12–19.8, a na kalkulaci pro 2 dospělé a 2 děti ve věku 4 a 8 let,děkuji,S.

CK Adria Sun

Dobrý den, čtyřlůžkové apartmány jsou v tomto termínu bohužel již vyprodané. Nabídnout bychom mohli jedině dva dvoulůžkové pokoje, kde byste ovšem hradila 4 plnou cenu voucheru.

Tereza Mičková

Dobrý den jsme 4 dospělý. Máte pro nás volný termín od 5.8.2017 – 12.8.2017? Děkuji. .

CK Adria Sun

Dobrý den, v tomto termínu jsou dva dvoulůžkové pokoje v tuto chvíli volné. Před zakoupením voucherů si u nás pokoje předběžně rezervujte.

Kristýna

Dobrý den ,když si zaplatim ubytování a chci zajistit dopravu, to si domluvim az u vas na prodejně? Děkuji.

CK Adria Sun

Dobrý den, doprava se dokupuje až po zakoupení voucherů a je poté součástí vystavené cestovní smlouvy. Doplatek je možné uhradit i bankovním převodem.

Tereza Pillerová

Dobrý den, v případě přiobjednání dopravy, existují nástupní místa v okolí Liberce? Případně Praha? A na kolik doprava vyjde? Děkuji

CK Adria Sun

Dobrý den, nabízíme pouze autobusovou dopravu z Moravy, případně z Prahy. Autobusová doprava je za cenu 2.400,– Kč/os., svoz z Prahy je za příplatek 500,–Kč/os. Autobus jede do letoviska Bečiči, odkud se pokračuje svozem, který se připlácí na místě.

Leitlovi

Muze se tam dopravit i letecky? Kamaradka na dov olenou jede pouze letecky.

CK Adria Sun

Dobrý den, ano, letenky je možné zajistit za 8.500,– Kč/os. včetně svozu z letiště a zpět. Vždy ovšem záleží na termínu, zda budou ještě volné letenky.

Ivan Surov

Dobry den, jsme 4 dospělý + 1 dítě. Mate pro nas volný termin So 12. 8. – So 19. 8. 2017 ? Prosím o celkovou cenu. Děkují.

CK Adria Sun

Dobrý den, v požadovaném termínu volno máme. Nevím, zda požadujete větší apartmán nebo dvoulůžkový a tříůlžkový pokoj. Zakupovali byste 4× voucher a dítě má 15 % slevu, platilo by 2.542,– Kč.

R.

Dobrý den,

pěkně prosím jaká jsou svozová místa z Moravy? Ostrava, Brno, Olomouc popřípadě Hranice? a cena? děkuji.

CK Adria Sun

Dobrý den, nástupními místy jsou – Opava, Havířov, Ostrava, Frýdek-Místek, Příbor, Nový Jičín, Hranice, Lipník nad Bečvou, Přerov, Olomouc, Prostějov, Vyškov, Brno a Mikulov. Cena je 2.400,– Kč/os. Autobus jede do letoviska Bečiči, odkud pokračujete svozem, který se připlácí na místě. Cena svozu je závislá na jeho obsazenosti. Orientačně by se měla pohybovat ve výši kolem 20 €/os.

Míša Šimonová

Děkuji za odpověď.
Jinak cenu za neobsazené lůžko čtu pod mým dotazem a to od pana Drobánka před 22dny..

CK Adria Sun

Děkuji, diskuzi jsem již zpětně jsem již diskuzi neprocházela. Příplatek 1.250,– Kč platí i ve Vámi požadovaném termínu.

Michaela

Dobrý den. Termín od 12.8 je cena 2999Kč jednolůžko je za tech 1250Kč i v tento termín? A za kolik je možná doprava? (nejlépe z: Ústí nad Labem, Teplic, Mostu, nebo Prahy) děkuji

CK Adria Sun

Dobrý den, nechápu Váš dotaz na jednolůžko. Jak u akce uvádíme, „Cena platí při obsazenosti pokoje/apartmánu 2 osobami, tzn. při koupi 2 voucherů.“ Nedaří se mi najít, že by někde bylo uvedeno Vámi zmíněných 1250,– Kč? Autobusovou dopravu nabízíme pouze z nástupních míst na Moravě. Z Čech tedy dopravu není možné zajistit. Z Prahy jedině svozem autobusy Student Agency. Doprava Brno-Bečiči je za 2.400,–Kč/os. Z Bečiči a do Baru a zpět Vás převeze svoz, který se připlácí na místě.

P.Drobánek

je možno bydlet singl a za kolik ? dík za odpověď. Drobánek.

CK Adria Sun

Dobrý den,.
ano, je to možné. Příplatek za neobsazené lůžko ve dvoulůžkovém pokoji je 1.250,– Kč.

Jana Macháčková

Dobrý den, zajímalo by mě, na kolik přijde doprava a čím je uskutečněna. Děkuji

CK Adria Sun

Dobrý den,
z ČR (nástupní místa na Moravě) je doprava zajištěna klimatizovanými autobusy za cenu 2.400,– Kč/os.
Autobus jede do letoviska Bečiči, odkud je za příplatek zajištěn svoz do Baru. Svoz si klienti doplácí přímo na místě v eurech. Přesná cena závisí na počtu osob a obsazenosti svozu. Cena by se měla cca pohybovat mezi 10–20 € na osobu.
Svoz probíhá osobními auty nebo mikrobusy, záleží na počtu osob, které je třeba přepravit.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru