Nabídku Operace očí nejnovější laserovou metodou mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Operace očí nejnovější laserovou metodou Relex Smile 3D Expert

4,6 / 5 Oftum Praha - Nusle  (mapa) 2 prodeje

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Lenka Paul

Dobrý večer, ráda bych se zeptala existuje-li nějaká možnost korekce i pro mě když už nespadám do vašeho uvedeného věkového limitu. Je mi 46 a již delší dobu si „udržuji stabilní“ dioptrie –5 a –5,5. Děkuji

Oftum

Dobrý den paní Paul, laserovým zákrokem se dají odstranit dioptrie, které máte do dálky. Je možné, že budete potřebovat brýle do blízka. Od 45-tého roku se každé oko stává presbyopickým. Presbyopie není refrakční vada, tudíž se nedá operovat laserem. Pro více info prosím volejte naši bezplatnou linku 800 888 956. Pěkný den přejeme.

Soňa Tancošová

Dobrý den, před pěti lety jsem si nechala na obou očích odstanit krátkozrakost. Bohužel nyní již mám opět kolem dvou dioptrií na každém oku. Mohu opět operaci podstoupit? Děkuji za odpověd. Tancošová

Oftum

Dobrý den paní Tancošová, pro možnou reoperaci je potřeba předoperační vyšetření, které obnáší i vyšetření rohovky a na základě tohoto vyšetření by Vám operace byla doporučena nebo ne. Pro více info prosím volejte naši bezplatnou linku 800 888 956. Pěkný den přejeme.

Matyáš Knedlík

Dobrý den ještě jednou. Můj věk je 37 let. Prosím jak dlouho trvá pooperačním období ? Lze operovat obě oči najednou či postupně? Každý rok jedno oko?

Děkuji za doplňující informace

Oftum

Dobrý den, věk máte pro korekci ideální! Počítejte s tím, že dva dny po zákroku uvidíte rozmazaně, čtyři týdny si budete kapat kapičky na zahojení. Omezení po Relex smile jsou v běžném životě minimální. Operace i rekonvalescence zcela bez bolesti, operujeme obě či najednou. Pro více info prosím volejte naši bezplatnou linku 800 888 956, rádi Vám zodpovíme všechny dotazy. Pěkný den přejeme.

Michaela

Dobrý den, do konce června je nutno absolvovat zákrok nebo jen vstupní vyšetření? Děkuji.

Oftum

Dobrý den Michaelo, ideálně obojí, minimálně vstupní vyšetření s platným číslem voucheru, který uplatníme do konce června, a pokud Vám bude vyhovovat pozdější termín, rádi se s Vámi domluvíme, není problém. Přejeme Vám pěkný den.

Matyáš Knedlík

Dobrý den, když mám krátkozrakost s astigmatismem, dioptrie levé oko – 8 a pravé oko – 8,5. Je možné operace obou očí. Když vy píšete krátkozrakost s astigmatismem, –1 – 8?? Chtěl bych obě oči nechat operovat. Děkuji za odpověď

Oftum

Dobrý den pane Knedlíku, velmi rádi Vám pomůžeme, pokud máte dostatečnou tloušťku rohovky, neměl by být problém zbavit Vás zcela dioptrií i astigmatismu. Prosím, kolik je Vám let? Po zakoupení voucheru Vás rádi objednáme na naší bezplatné lince 800 888 956. Těšíme se na Vás!

Jiří Dvořák

Je tato operační metoda použitelná i pro „makulární degenraci sítnice“ ?
 JD

Oftum

Dobrý den pane Dvořáku, je nám líto, ale s tímto onemocněním podstoupit laserovou korekci nemůžete. Přejeme Vám pěkný den.

Karel

Dobrý den. Měl bych dotaz, zda je operace vhodná i pro mně. Je mi 56 let a nosím na čtení brýle +1,5. Brýle jsem začal nosit cca před 10 lély.

Oftum

Dobrý den Karle, je nám líto, ale u Vás se jedná o presbyopii, tedy potíže způsobené věkem, kdy oční svaly ochabují. Toto se laserem korigovat nedá. Přejeme Vám hezký den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru