Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

I vy můžete mít zářivý úsměv: Ordinační bělení zubů

4,9 / 5 Zubní ordinace Rakita Praha - Stodůlky  (mapa) 31 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
klient

Dobrý den, asi jsem se špatně vyjádřil, myslel jsem konce zubů (u dásní), krčky normálně nejsou/neměly by být vidět. Je možné Vámi používaným gelem vybělit kompletně celý zub tedy i u konce zubu (u dásně) ?

Zubni ordinace Rakita

Ano je to možné.

klient

Dobrý den, jaké jsou kontraindikace u bělení? Vybělí se zuby i u zubních krčků? Mám zkušenost, že kolem dásní se dává nějaká ochranná vrstva, takže zuby se nevybělí u krčků, což pak vizuelně způsobí, že jsou zuby „dvojbarevné“.

Zubni ordinace Rakita

Kontraindikace u bělení jsou: alergie na přípravek, nadměrná ciltlivost zubů, korunky a plomby se nedají vybelit. Ano na dasně se nanáší ochranný gel, krčky normálně nejsou vidět, pokud jsou tak se jedna o paradontozu která je kontraindikaci. Ale přes příspěvek nejsme schopni posoudit o co ve vašem případě jde. V případě pochybnosti je potřeba konsultace.

Tereza

Pokud budou klienta, který absolvoval bělení po zákroku bolet zuby,či bude mít problémy s dásní, je možné Vás bez zbytečného odkladu a bez objednání navštívit? Díky.

Zubni ordinace Rakita

V případě obav a nejasnosti spojenych se zákrokem a jeho riziky, doporučuji nejdřív absolvovat konzultaci, kde vám všechno osobně vysvětlíme.

Tereza

Dobrý den, může paní zubařka odpovědět na dotaz paní Vohrnové před 13 dny?

Zubni ordinace Rakita

Ok

Eliška Vohrnová

Dobrý den, jakou značku bělícího gelu používate a jak dlouho je gel nanášen? O kolik odstínů se zuby vybělí, Děkuji

Zubni ordinace Rakita

Dobry den paní Vornova,
použivame bělicí prostředky Beyond, Opalescence, nebo Perfect Bleach, procedura trvá 1,5–2 hod, nejde předem říct o kolik odstínu budou zuby bělejší, ale obecně pláti pravidlo čim bělejší zuby pacient ma vstupně tím výsledek je méně výrazný.

Irena

Dobrý den, je nutné před samotným bělením absolvovat zubní prohlídku? Nebo vše proběhne během jedné návštěvy?
Dekuji předem za odpověď.

Zubni ordinace Rakita

Dobrý den, prohlídku byste měli mít od svého ošetřujícího zubaře, ale pokud uvidíme závažný problém který bude kontraindikaci zákroku, samozřejmě vás na to upozornime.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru