Kilo ryb do kuchyně i na venkovní gril: pstruh, mořský vlk či pražma královská
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 30. 6. 2017.
V ceně
1 kg pstruha duhového (cca 3 ks)
- Rezervace: 48 hodin předem na tel. 601 383 109.
- V obchodě pak předložíte kód voucheru.
- Pokud váha ryb přesáhne 1 kg, dopočítají vám doplatek dle standardního ceníku.
- Na přání vám obsluha ryby vykuchá: 5 Kč / pstruh, 10 Kč / pražma a vlk.
Rezervaci je možné zrušit 24 hod. předem.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 30. 6. 2017.
V ceně
1 kg mořského vlka (cca 3 ks)
- Rezervace: 48 hodin předem na tel. 601 383 109.
- V obchodě pak předložíte kód voucheru.
- Pokud váha ryb přesáhne 1 kg, dopočítají vám doplatek dle standardního ceníku.
- Na přání vám obsluha ryby vykuchá: 5 Kč / pstruh, 10 Kč / pražma a vlk.
Rezervaci je možné zrušit 24 hod. předem.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 30. 6. 2017.
V ceně
1 kg pražmy královské (cca 3 ks)
- Rezervace: 48 hodin předem na tel. 601 383 109.
- V obchodě pak předložíte kód voucheru.
- Pokud váha ryb přesáhne 1 kg, dopočítají vám doplatek dle standardního ceníku.
- Na přání vám obsluha ryby vykuchá: 5 Kč / pstruh, 10 Kč / pražma a vlk.
Rezervaci je možné zrušit 24 hod. předem.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Pokud si chcete nerušeně zarelaxovat, sedněte si s prutem na břeh řeky. Pokud máte chuť na skvělou rybu, zastavte se v rybárně.
Co bude o víkendu k večeři? Co třeba grilovaný pstruh, pražma nebo mořský vlk? Všechny tyhle rybky nabízí Rybárna Beroun, kde si za voucher vyzvednete kilo těch, které má vaše rodina nejraději. Nebo třeba těch, které jste ještě nikdy nezkusili a právě jste dostali chuť to změnit.
Pstruh duhový připlul do Berouna přímo z třeboňských rybníků, pražma královská i mořský vlk pocházejí z chorvatských moří. V kilogramovém balení jsou vždy přibližně tři ryby, pokud bude jejich váha vyšší, rozdíl v ceně doplatíte přímo na místě.
Jemné maso s vynikající chutí obsahuje poměrně málo kostí a tuku, zato je bohaté na bílkoviny. Příprava je rychlá a snadná, je však třeba počítat s menší pevností masa a při vaření či přípravě v páře používat nízkou teplotu. Pražma se nejčastěji smaží, griluje nebo peče v krustě ze směsi mořské soli, bílků a koření, což jsou spolehlivé postupy, při nichž se maso nerozpadne. |
Pevné bílé maso s jemnou chutí má málo kostí i kalorií (97 kcal/100 g), obsahuje však množství proteinů, selenu, vitaminu B6, hořčíku a fosforu. Zvlášť šetrnou přípravou je pečení ryby se šupinami v solné krustě. Klasikou je grilování mořského vlka marinovaného v oleji, velmi jednoduché je dušení celé ryby v troubě ve vývaru s trochou bílého vína. |
Kromě chlazených mořských a živých sladkovodních ryb tu nabízejí ryby uzené a také sortiment na přípravu sushi. Stavte se, až zase dostanete chuť na zdravý oběd či večeři nebo třeba na experimenty s asijskou kuchyní.