Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Brandnooz box – ochutnejte jarní novinky na trhu!

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Kohoutková

Zdravím. Možná hloupý dotaz. Ale jak to že byl víc za 99,– a najednou o 50,– víc. A nehledě na to že 3 měsíční vychází kolem 190,– jeden. To má být akční nabídka? Většinou to je při větším odběru větší sleva. Avšak jak pro koho.

brandnooz

Dobrý den paní Kohoutková. Akční nabídka je nyní za 149 Kč včetně dopravy za jeden box. V případě, že budete mít zájem o pokračování v odběru, následuje v dalším měsíci již běžná cena 279 Kč. V případě, že si objednáte rovnou na tři měsíce, zaplatíte přibližně 190 Kč za každý v průběhu prvních třech měsíců, což je výhodnější. Děkujeme za zájem

Irena Prudká

Ráda bych vyzkoušela, pokud zaujme ráda budu pokračovat, ale pokud bych byla zklamaná z boxu je možné zrušení ihned po prvním boxu? Děkuji

brandnooz

Dobrý den, Ireno, ano, odběr lze zrušit již po prvním boxu nejlépe tak, že nám napíšete na info@brandnooz.cz. Děkujeme za zájem:-)

ddrevorubecc

Dobrý den
docela bláznivý nápad objednat si zboží a čekat co v něm bude ale zase člověka překvapí co příjde a je hezké že je poštovné zdarma 279kč měsíčně snad nikoho nezabije za překvapení ale jak probíhá platba po té 3 měsíční objednávce kdy to pokračuje dál ?

brandnooz

Dobrý den, při objednání boxů na 3 měsíce za zvýhodněnou cenu po obdržení třetího boxu dále pokračujete v časově neomezeném předplatném, které můžete opět kdykoli ukončit. Do té doby platby probíhají automatickými měsíčními platbami z Vaší karty. V případě nejasností se na nás neváhejte kdykoli obrátit na info@brandnooz.cz, děkujeme :-)

Lukáš Hargaš

Dobrý den, voucher který jsem zakoupil nebyl platný.
Vše se ale vydařilo na jedničku, s Brandnooz jsme se dohodli a vše proběhlo k mé spokojenosti.

Eva

Dobrý den, uvažuji o koupi boxu, ale zarazilo mě, že u kladného hodnocení nabídky mají 3 uživatelé stejnou fotku – všichni tři se mi zobrazili krásně pod sebou. Trošku to zavání psaním si vlastních komentářů. Co tedy můžu v balíčku skutečně očekávat? Děkuji za odpověď

brandnooz

Dobrý den, Evo, nevíme přesně kde tyto tři stejní uživatelé pod sebou měli kladné hodnocení, ale můžeme Vás ujistit, že si vlastní komentáře nepíšeme. Co se týče obsahu balíčku, tak zde můžete očekávat výběr novinek a tipů na trhu s potravinami a nápoji v min. hodnotě 279 Kč.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru