Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Delikátní francouzská sušená panenka ze 100% vepřového masa – 1, 3 nebo 5 kusů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Lenka

Rozumím a co znamenají ta písmenka za datem? někde je A a někde je B :-)

Deliakaas s.r.o.

některé panenky mají trvanlivost do 28.5. a druhé do 26.6.

Lenka

Panenky jsem už vyzvedla, díky, trvanlivost je dokonce až do 18. nebo 26.6., co jsem viděla na těch svých.Ještě bych se zeptala, co znamenají ta písmenka za datem A a B? Jinak předpokládám, že datum 28.4. je v nabídce, protože byla prodloužena. Ještě včera byla platná do 21.4. a stejně tak byla i možnost vyzvednout. Ale zdá se, že už je opraveno:-)

Deliakaas s.r.o.

dobrý den,akce byla prodloužena a trvanlivost je do 26.6. je to nová zavážka

Eliška

Dobrý den. Chci se zeptat, do kdy je možné panenku vyzvednout. Nabídka končí 28.4. ale v upozornění je, že vyzvednout je možné jen do 21.4.

Deliakaas s.r.o.

dobrý den
ano vyzvědněte panenku do 28.4.

Lenka

Dobry den,do kdy je trvanlivost,prosim?

Slevomat.cz

Dobrý den, Leni,

datum spotřeby je 31. 5. 2017.

Hezký den. Míša

Jana

Tak tohle je vychytralé! Smazat nabídku, v níž máte dotaz, který nechcete zodpovědět a dělat jakože nebyl položen a pak ji ihned znovu uvést bez historie dotazů! Takže ještě jednou: Objasněte prosím „předslevovou cenu“ 224 Kč / kus, kterou uvádíte v nabídce, když člověk z ulice (bez voucheru) koupí tutéž panenku ve Štěpánské 11 za cenu 185 Kč. Děkuji za sebe i všechny ostatní zákazníky Slevomatu.

Deliakaas s.r.o.

Dobrý den
Vážený, to nemělo s vychytralostí nic společného. Slevomat udělal nějakou chybu která se nedala opravit a tak to včera vypli a zase nastartovali. …případně požádejte Slevomat io vysvětlení,nebo si myslíte že jsme je požádali o takovou věc?
Cena na našem webu bez DPH 195,– s daní 225kč.. Pokud se ptáte na cenu ve vinotéce štěpánské, tak ty jí od nás nakupují a prodávají za 195,–což je samozřejmě stále levnější o necelích 50kč než na Slevomatu.. Samozřejmě že si to může každý obchodník prodávat za co chce, to je přeci jeho věc. Znám obchodníka v Brně který naší panenku prodává za 260kč a jiného,který jí dává zdarma ke kartonu vína .Nechápu co Vám na tom není jasné. Pokud Vám naše cena nevyhovuje na Sleviomatu ,nakupujte jí na našem webu za 225,– nebo ve vinotéce u obchodníka za 195kč. S.

Slevomat.cz

Dobrý den, Jani,

velice ráda vám vše vysvětlím. Obchod se stal plátcem DPH a proto došlo ke změnám, kvůli kterým bylo nutné původní nabídku stopnout. Nicméně nechtěli jsme vás o tuto dobrotu připravit a spustili jsme tedy novou, kde je již vše v pořádku.

Děkuji za pochopení a přeji vám hezký den. Míša

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru