Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Efektivní cvičení s EMS technologií: 4, 8 nebo 16 tréninků ve fitku BodyBody

BodyBody (9 poboček) Liberec  (mapa) 25 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Veronika

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak dlouho bude tato akce na Slevomatu trvat? Nejdříve bych vyzkoušela zkušební trénink,abych se mohla rozhodnout. Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den,

tato akce potrvá do konce května. Je ale možné, že se v budoucnu zase objeví.

Monika Zelenková

Dobrý den, jsou možné elektrody i na lýtka, které potřebují vytvarovat? Dekuji

BodyBody

Dobrý den, ano v některých našich studiích je možné prostřednictvím el. impulsů procvičit i lýtka. Konkrétně se jedná o všechna pražská studia, která jsou na Slevomatu a z mimopražských studií se jedná o studio v Plzni a Liberci, kde se používá technologie, která to umožňuje prostřednictvím přídavných elektrod na lýtka, nebo také i na deltové svaly a vnitřní stehenní svaly. S pozdravem BodyBody

Monika Bízová

Dobrý den, je možné využít nejprve zkušební trénink z Vašich stránek a v případě zájmu si pak koupit balíček zde na Slevomatu?

BodyBody

Dobrý den, ano můžete nejprve zajít na zkušební trénink a pak si zakoupit balíček na Slevomatu. Tato nabídka na Slevomatu je pro nové klienty, kteří u nás nemají zakoupen žádný aktivní balíček, přičemž zakoupený zkušební trénink není považován za aktivní balíček. Nabídka je též pro naše neaktivní klienty, kteří nemají u nás zakoupen žádný platný balíček již více než půl roku. Zkušební trénink si můžete zarezervovat přes náš web zde:
http://www.bodybody.cz/prvni-trenink.
Budeme se na Vás těšit v jednom z našich studií. S pozdravem BodyBody

Helena Vychopnova

Hezký den, je toto cvičení vhodné i pro kojící? Moc děkuji!

BodyBody

Dobrý den Heleno, ano BodyBody trénink je vhodný, i když kojíte. Trenér přizpůsobí intenzitu tréninku Vaší kondičce. Elektrické impulzy v oblasti prsou lze navíc i vypnout. BodyBody je velmi vhodné cvičení po porodu, neboť dokonale posiluje i svaly pánevního dna. Spousta našich klientek si bere děti na trénink s sebou. Studia jsou privátní, takže zatímco vy cvičíte, Vaše dítě si může vedle vás v klidu hrát. Některá naše studia mají i malý dětský koutek. Trénink trvá jen 20 minut a tak lze trénink zvládnout i s dětmi:-) Pěkný den BodyBody

Monika

Dobrý den, já jen poznámku – „bakteriální“ znamená způsobený bakteriemi, zatímco „viróza“ je způsobena viry – napsáno dohromady je to nesmysl jako vegetarianské vepřové; )

BodyBody

Děkujeme za poznámku. Ano, vypadlo nám tam slovo infekce, v textu mělo být, že nelze trénovat, máte-li bakteriální infekci nebo virózu. S pozdravem BodyBody

Petra

Dobrý den, už jsem u Vás rok nebyla. Jsem nový nebo stávající zákazník? Přiznám se, že bych ráda přišla znovu. Tato nabídka na mne působí, že asi ani nechcete. Přitom omezení na 1 voucher na osobu by stačilo.

BodyBody

Dobrý den Petro, rádi Vás opět uvidíme ve studiu. Tuto nabídku na Slevomatu můžete využít. Je pro nové klienty a klienty, kteří u nás nemají platný balíček již více než půl roku. Doplníme to do podmínek. Budeme se na Vás těšit. S pozdravem BodyBody

Aneta

Dobry den, jde voucher uplatnit take na pobocce Praha Andel? Dekuji.

BodyBody

Dobrý den, vouchery nelze uplatnit pouze v našich dvou pražských studiích na Andělu a v Karlíně. Ve všech našich zbývajících devíti studiích lze voucher uplatnit. V Praze se jedná o studia ve Florentinu na Praze 1, v Holešovicích na Praze 7 a v Korunní na Praze 10.
Děkujeme
BodyBody

Magda

Dobrý den,
můžete mi vysvětlit zvýhodněnou cenu pro centrum v Olomouci ? Přes slevomat při 15 x trénink ve skupině dvou osob chcete 495 Kč. Při rezervaci přímo přes jejich webové stránky vychází 16 x trénink ve skupině dvou osob na 398 Kč (nikde se nepíše nic o omezené platnosti permanentky).

BodyBody

Dobrý den, přes Slevomat nabízíme 16 tréninků za Kč 7.440,–, což znamená Kč 465,– za 1 trénink. Chcete-li k tomu hledat ekvivalent na našem webu, je třeba se dívat na BALÍČEK PRO JEDNOHO (balíček si kupujete sám a cvičí s Vámi jeden z našich dalších klientů). V BodyBody Olomouc je na webu u balíčku 15 tréninků pro jednoho uvedena cena za jeden trénink Kč 495,– , což znamená slevu Kč 30,– za 1 trénink. Cena Kč 398,– za trénink, kterou uvádíte, je v případě, že chodíte trénovat vždy se svým parťákem a koupíte si balíček spolu (BALÍČEK PRO DVA). Tento typ balíčku však na Slevomatu nenabízíme.
S pozdravem
BodyBody

Alex

Na http://www.bodybody.cz/kontakt/holesovice cena za 8 treninku je 3720kc.
Na slevomatu je za 8 treninku cena 3888kc.
Podminky jsou stejne, (jedná se o trénink ve dvojici, bude s vámi cvičit některý z dalších klientů). Takze prez slevomat je cena o 160vice nez primo na bodybody.cz
Kde je vlastne Sleva?

BodyBody

Dobrý den,

Děkujeme za dotaz. Rozdíl je v platnosti permanentky. Na Slevomatu je platnost permanentky na 8 tréninků 2 měsíce, což znamená, že můžete chodit trénovat např. 1× týdně po dobu dvou měsíců. Odkaz na ceník na našem webu, který uvádíte se vztahuje na měsíční předplatné bez závazků pro 8 tréninků, které však má platnost pouze 1 měsíc a je především pro toho, kdo chce trénovat 2× týdně. Nabídku na Slevomatu můžete u našeho studia v Holešovicích porovnávat lépe s tím, kolik by Vás stálo, kdybyste si koupil dvakrát po sobě měsíční předplatné na 4 tréninky s platností 1 měsíc, to znamená 2 x Kč 2.380,– = Kč 4.760,– oproti Kč 3.880,– na Slevomatu, což znamená úsporu ve výši Kč 880,–.

S pozdravem

BodyBody

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru