Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Newborn focení miminek: Zachyťte ten nejroztomilejší věk vašeho děťátka

Focení miminek - newborn Karlovy Vary  (mapa)

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Focení miminek – newborn

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (2)

Myslíte si, že máte toho nejmimískovatějšího mimíska na světě? No bodejť by ne. Tak mu nechte udělat i ty nejlepší fotky!

Miminka jsou prostě k zulíbán a všichni jsme z nich paf, zvláště z těch čerstvoučkých. Drobné prstíčky, hebké vlásky, malinké nožičky… A to je ten pravý čas, kdy se nejlépe fotí. Jaroslava Habartová vám s citem zhotoví krásnou památku na tento věk: 10 až 15 fotografií.

Kdy je ideální fotit
Pro focení je ideální 7. až 22. den po porodu. V tomto věku jsou miminka hodně spavá a dá ses nimi dobře manipulovat, aniž by se vzbudila. Dají se polohovat a schoulit stejně, jako když byla v bříšku.

Kde se bude fotit
V útulném ateliéru s řadou rekvizit. Připravené jsou dekorace, čelenky, čepičky atd. Fotoateliér je vyhřívaný a pro pohodlí vašeho miminka se v jeho blízkosti pouští horkovzdušný ventilátor. Nepoužívají se blesky ani záblesková světla, vašeho miláčka tak nečeká žádný stres.

Co sebou na focení
Vše potřebné pro péči o vaše miminko: výživu, dudlík, kartáček na vlásky. Dále je vhodné připravit si vlastní dečku, látkové plenky i papírové plenky, popřípadě přebalovací podložku, oblíbenou čepičku ap.

Délka focení
Doba focení je individuální a liší se v závislosti na rozpoložení a reakcích miminka. Přibližně, ale můžete počítat s časem okolo dvou až tří hodin. U ateliéru je zajištěno pohodlné parkování pro zákazníky. 

Nahoru