Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

7 nocí ve Španělsku v hotelu kousek od pláže včetně dopravy a polopenze

4,5 / 5 CK Travel Club ČSAD Tišnov Španělsko (mapa) 14 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Lucie

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat jaké fakultativní výlety je možné během tohoto zájezdu využít.

 Děkuji

CK Travel Club ČSAD Tišnov

Dobrý den, během tohoto zájezdu je možné na místě u našeho delegáta zakoupit různé výlety. Zde je několik z nich: Barcelona (různé typy – např. zaměřeno na sport, s návštěvou mořského světa, s představením osvětlených hrajících fontán, na tvorbu A. Gaudího), klášter Montserrat, Marineland nebo Water World – zábavní parky, Medieval – rytířská show, Flamenco show, výlet lodí s proskleným dnem…nabídka je široká. Pokud máte o zájezd zájem, kontaktujte nás prosím emailem na spain@csad-tisnov.cz, akce zde na Slevomatu je již ukončena.
S pozdravem a přáním hezkého dne CK ČSAD Tišnov

Jitka Skálová

Pěkný den, koupili jsme si zájezd s odjezdem 28.7. Chtěla bych vědět v kolik hodin se odjíždí z Prahy a jestli se dá dokoupit zájezd třeba do Barcelony.Děkuji JS

CK Travel Club ČSAD Tišnov

Dobrý den paní Skálová, plánovaný odjezd z Prahy je v 9:00 hodin ráno. Výlet do Barcelony je možné dokoupit, ovšem ne dopředu v cestovní kanceláři. Ve Španělsku máme delegáta, který Vám tento i další výlety rád zajistí. Vše se pak hradí přímo jemu v eurech.
S přáním hezkého dne CK ČSAD Tišnov

Josef Škabraha

Dobrý den, jaká je prosím cena bez dopravy autobusem? Dekuji

CK Travel Club ČSAD Tišnov

Dobrý den, pro zodpovězení této otázky je třeba, abyste uvedl termín zájezdu a kontaktoval nás nejlépe emailem nebo telefonicky na 542 214 326. Vou­chery není možné zakoupit bez dopravy. Děkujeme, s pozdravem a přáním hezkého dne CK ČSAD Tišnov

Lenča Poštová

Dobrý den, měla bych zájem o termín od 4.8. do 13.8., je tento termín volný pro dvě osoby? Dále bych se chtěla zeptat na all inclusive, musím si ho přihlásit a zaplatit hned nebo se to vše zařídí až na místě? A jak dlouho trvá cesta?
Děkuji za odpověď!

CK Travel Club ČSAD Tišnov

Dobrý den paní Poštová, tento termín je pro dvě osoby volný. Příplatek za all inclusive je 2450 Kč/osoba, pokud byste jej platili v CK. Pokud ještě nejste rozhodnuti a rozmyslíte se až na místě, můžete si all inclusive připlatit na recepci hotelu v eurech, to už si zařizujete sami. Nepíšete, odkud byste chtěli jet, délka cesty se liší dle nástupního místa. Z Brna cca 24 hodin, z Prahy cca 22 hodin, z Plzně cca 20 hodin. S pozdravem a přáním hezkého dne CK ČSAD Tišnov

Veronika Fojtíková

Dobrý den, jaká by byla celková cena pro dva dospělé a dvě děti 11 a 15 let s all inklusive, červenec ,srpen? Děkuji

CK Travel Club ČSAD Tišnov

Dobrý den paní Fojtíková, nepíšete konkrétní termín, takže v období 7.7. – 3.9. by byla cena 4× 11790 + 4× 2450 = 56960 Kč, to by bylo v případě, že byste požadovali 2 pokoje. Pokud byste měli zájem o dvoulůžkový pokoj se dvěma přistýlkami, byla by cena 2× 11790 + 1× 10063 + 1× 2790 + 4× 2450 = 46233 Kč. Máte-li zájem o první týden v červenci 30.6. – 9.7., cena je za dva pokoje 4× 10690 + 4× 2450 = 52560 Kč, pokoj se dvěma přistýlkami by vyšel na 2× 10690 + 1× 8803 + 1× 2790 + 4× 2450 = 42773 Kč. Pokoje se dvěma přistýlkami se však doporučují spíše pro rodiny s menšími dětmi, z důvodu lepšího pohodlí (je tam méně místa) a dítě ve věku 15-ti let se už počítá jako dospělá osoba.
S pozdravem a přáním hezkého dne CK ČSAD Tišnov

Stánička Fošnárová

Dobrý večer, máte volný termín od 7.-16.7.? dekuji za info SF

CK Travel Club ČSAD Tišnov

Dobrý den paní Fošnárová, ano, termín 7.7. – 16.7. máme ještě volný.
S pozdravem a přáním hezkého dne CK ČSAD Tišnov

Teri Trait

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda by byla možnost místo autobusové dopravy, letecká doprava.
Děkuji za odpověď

CK Travel Club ČSAD Tišnov

Dobrý den, leteckou dopravu k zájezdu bohužel nezajišťujeme. Můžeme však zajistit transfer z letiště do hotelu a zpět, pokud si zajistíte letenky sami.
S pozdravem a přáním hezkého dne CK ČSAD Tišnov

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru